ροή ειδήσεων

Ωμή βία από 5 τσιγγάνους εις βάρος 34χρονης γυναίκας! Της δάγκωσαν την μύτη



Μια απίστευτη υπόθεση ωμής βίας με εμπλεκόμενους 5 αθίγγανους, που επιτέθηκαν... σε μια 34χρονη και της έκοψαν την μύτη, δαγκώνοντάς την, απασχολεί από χθες την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, μετά την υποβολή μηνύσεως.
Την 6η Οκτωβρίου 2015 και περί ώραν 21.30 το θύμα βρισκόταν στην περιοχή «Επτά Βάγιες» και εκινείτο αμέριμνη.
Ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά της οι Μ. Κ. του Π., Α. Π. του Π., Δ. Κ. σύζ. Π. Π., Π. Π. του Γ και Ο. Σ. σύζ. Μ. Κ., που επέβαιναν σε ένα ασημί επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό τον πρώτο.
Όπως υποστηρίζει το θύμα, εντελώς απρόκλητα και αιφνιδιαστικά, προσπάθησαν με πρόθεση να την καταδιώξουν με το αυτοκίνητο, ανεβάζοντας την ταχύτητά του και κυνηγώντας την, προκειμένου να την σκοτώσουν.
Αρχισε, όπως περιγράφει, να τρέχει για να ξεφύγει κι ανέβηκε σ’ ένα πεζοδρόμιο για να μην την παρασύρουν με το αυτοκίνητο. Την εγκλώβισαν, όμως, κλείνοντάς της τον δρόμο με το αυτοκίνητο, κατέβηκαν και έτρεξαν καταπάνω της. Αρχισαν, όπως κατήγγειλε, να την χτυπούν, βάναυσα και κατάφωρα. Συγκεκριμένα η Ο. Σ. την τράβηξε από τα μαλλιά ακινητοποιώντας την και οι τρίτη και τέταρτος την χτυπούσαν με τα χέρια τους κι έπειτα, κρατώντας την από τα χέρια και μη μπορώντας να αντιδράσει, αφού τρία άτομα την είχαν ακινητοποιήσει, ρίχνοντάς την στο έδαφος, ο πρώτος και ο δεύτερος άρχισαν να την δαγκώνουν, ο μεν πρώτος στην μύτη με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό της και ο δεύτερος στο στήθος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.
Πέφτοντας αιμόφυρτη στην μέση του δρόμου και εξαιτίας των κραυγών που έβγαλε μαζεύτηκε κόσμος με αποτέλεσμα οι δράστες να φοβηθούν την επικείμενη παρέμβαση της αστυνομίας και να φύγουν.
Οι παρευρισκόμενοι πολίτες κάλεσαν το ασθενοφόρο προκειμένου να γίνει η διακομιδή της στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Ρόδου. Φθάνοντας στο Νοσοκομείο με το ασθενοφόρο, οι μηνυόμενοι την περίμεναν ακριβώς από έξω και με ρόπαλα προσπαθούσαν να την χτυπήσουν κατά την έξοδό της από το ασθενοφόρο.
Οι τραυματιοφορείς, που την μετέφεραν τους απέτρεψαν όμως και έτσι μπόρεσε να γίνει η εισαγωγή της στο Νοσοκομείο.
Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες την επόμενη ημέρα υπεβλήθηκε σε εγχείρηση πλαστικής αποκατάστασης με ρινοχελικό κρημνό υπό γενική αναισθησία, αφού σύμφωνα με την διάγνωση του θεράποντος ιατρού, υπέστη ακρωτηριασμό της κορυφής της ρινός.

Την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος κ. Βάσια Παπαγεωργίου.


Πηγή: www.dimokratiki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *