ροή ειδήσεων

AYTH EINAI BOMBA! To πρωί ΈΛΛΗΝΑΣ Βουλευτής, το βράδυ… “Αγγελικούλα”!



Σοκ προκαλεί η είδηση-που δεν είναι είδηση αφού είναι... γνωστή από παλιά-για έναν από τους πιο καθωσπρέπει κύριους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Έχει χορτάσει από παράτες και αξιώματα, από τίτλους και περγαμηνές στην ενάσκηση των καθηκόντων του. Κορεσμός και σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Κορεσμός υλικός και οικονομικός.

Όμως η αστική και μεγαλο-πολυτελή ζωή πολλές φορές δημιουργεί τα αντίθετα αποτελέσματα. Δράση-αντίδραση. Το μυστικό αποκαλύφθηκε και έγινε “δημόσια μαρτυρία” όταν η σύζυγος τον συνέλαβε να προβάρει φούστα-μπλούζα, ψηλοτάκουνες γόβες και κραγιόν από τα πιο ακριβά, ένα δειλινό, μετά τη δουλειά στο γραφείο. Η ντουλάπα καβάτζα στα άνετο διαμέρισμα, ήταν γεμάτη από τα “σύνεργα” της “δουλειάς”. Μαστίγια και υποκατάστατα, ζαρντιέρες και εκλεκτά “ζαρζαβατικά” για τις ανώμαλες συνευρέσεις. Ακολούθησε το οικογενειακό δράμα, ο χωρισμός και η αποκάλυψη.

Το χούι όμως δεν κόβεται. Πρώτα βγαίνει η ψυχή. Άλλωστε πάντα ήταν…ηγέτης στον έρωτα και στη αφθονία υλικών αγαθών. Φιλόδοξος, ηγέτης και μεγαλοπρεπής.

Στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα και της κραιπάλης είναι ο …καλύτερος. Περούκα, περπατησιά, στήσιμο. Έχουν να το λένε οι…συνάδερφοι. Δεν το κάνει για τα λεφτά αλλά για την ευχαρίστηση.
Η ” Αγγελικούλα” είναι η καλύτερη και η πιο συνεπής. Όλα για όλα κι όπου τον βγάλει. Η φιλοδοξία τη μέρα και το ακόρεστο πάθος τη νύχτα…

Πηγή: makeleio.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *