Μία νέα πατέντα που έχει τη δυνατότητα να...
"αντιλαμβάνεται" τα επίπεδα βακτηρίων στο γάλα
παρουσίασαν ομάδες ερευνητών των Πανεπιστημίων της Καλιφόρνια, του Μπέρκλεϊ και του Εθνικού Πανεπιστημίου Chiao Tung στην Ταϊβάν.
Ο λόγος για ένα ειδικά διαμορφωμένο πώμα που έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία του 3D Printing και είναι εφοδιασμένο με μικροσκοπικούς αισθητήρες, ο ρόλος των οποίων είναι να μάς ενημερώνουν για την καταλληλότητα ή μη κατανάλωσης του περιεχομένου μιας συσκευασίας με γάλα.
Η χρήση του είναι πανεύκολη αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γύρισμα πάνω κάτω της συσκευασίας και οι αισθητήρες θα κάνουν όλη την υπόλοιπη δουλειά.
Παράπονα Ρόδου
"αντιλαμβάνεται" τα επίπεδα βακτηρίων στο γάλα
παρουσίασαν ομάδες ερευνητών των Πανεπιστημίων της Καλιφόρνια, του Μπέρκλεϊ και του Εθνικού Πανεπιστημίου Chiao Tung στην Ταϊβάν.
Ο λόγος για ένα ειδικά διαμορφωμένο πώμα που έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία του 3D Printing και είναι εφοδιασμένο με μικροσκοπικούς αισθητήρες, ο ρόλος των οποίων είναι να μάς ενημερώνουν για την καταλληλότητα ή μη κατανάλωσης του περιεχομένου μιας συσκευασίας με γάλα.
Η χρήση του είναι πανεύκολη αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γύρισμα πάνω κάτω της συσκευασίας και οι αισθητήρες θα κάνουν όλη την υπόλοιπη δουλειά.
Παράπονα Ρόδου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.