ροή ειδήσεων

Βρέθηκε σώος αγνοούμενος από το ναυάγιο κοντά στο Καστελόριζο



Ένας ακόμα αγνοούμενος βρέθηκε σώος , από το ναυάγιο κοντά στο Καστελόριζο,... πάνω στο νησί Μεγίστη.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί, όταν ιστιοφόρο στη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου βρήκε στη θάλασσα και διέσωσε 11 άτομα.

Στις έρευνες οι οποίες ακολούθησαν διασώθηκαν το πρωί δυο γυναίκες και ένα αγόρι, ενώ το μεσημέρι βρέθηκε ο άνδρας που αγνοείτο στη Μεγίστη.

Νωρίτερα, τρία παιδιά και δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκροί, ενώ αγνοείται ακόμη ένας άνδρας, σε δύο νέα περιστατικά με πρόσφυγες στο Φαρμακονήσι και στο Καστελόριζο.

Συγκεκριμένα, αποβιβάστηκαν στο Φαρμακονήσι 110 άτομα και οι άνδρες του στρατιωτικού φυλακίου στο νησί διαπίστωσαν ότι ένα παιδάκι δεν είχε τις αισθήσεις του. Ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Λέρου και πήγε γιατρός, ο οποίος διαπίστωσε το θάνατο του παιδιού, το οποίο αναγνώρισαν οι γονείς του. Σύμφωνα με τους γονείς, το παιδάκι έπεσε στη θάλασσα από το σκάφος που επέβαιναν και όταν το ανέσυραν δεν ανέπνεε. Σημειώνεται ότι όλοι οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στη Λέρο.

Το δεύτερο περιστατικό έγινε λίγο αργότερα στο Καστελόριζο, όπου κατέπλευσε ιστιοφόρο οι επιβαίνοντες του οποίου είχαν διασώσει έντεκα άτομα που προσπαθούσαν να εισέλθουν στη χώρα μας, ενώ είχαν ανασύρει και ένα αγόρι νεκρό. Οι διασωθέντες είπαν ότι αγνοούνται ακόμη τέσσερις. Από τις έρευνες ανασύρθηκαν οι δύο γυναίκες και το ένα αγόρι, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται ένας άνδρας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *