ροή ειδήσεων

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ; ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ)


Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η SINGULAR LOGIC.... ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”-ΑΙΣΧΟΣ!!!

Αμέτρητα ερωτήματα και πολυποίκιλα σχόλια στους πολιτικούς συντάκτες προκαλούν φωτογραφίες του Αλέκου Φλαμπουράρη από τη σημερινή ψηφοφορία στο ελληνικό Κοινοβούλιο για την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής. Ο, κατά πολλούς, “πολιτικός πατέρας” του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης, αναφέρεται στις σημειώσεις του στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη! Και ούτε λίγο ούτε πολύ τον έχει στα υπόψιν για να τον βάλλει στην κυβέρνηση! Εαν είναι δυνατόν. Ποιον τον λαγό…







Στην φωτογραφία φαίνεται ο Αλέκος Φλαμπουράρης να κοιτάζει κάτι στο κινητό του.

Εκεί όπου πρώτα – πρώτα και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα υπάρχει το όνομα “ΛΕΒΕΝΤΗΣ”. Ακριβώς από κάτω υπάρχει η εξής σημείωση: “στην πορεία όχι τώρα”.

Η επίμαχη φωτογραφία – Φωτό Eurokinissi

Ακόμη, σε άλλο σημείο των σημειώσεων υπάρχουν φράσεις όπως “δεν μας εμπιστεύονται, στήριξη στην ψήφο εμπιστοσύνη”, ενώ υπάρχουν και αναφορές για τους συνταξιούχους. Για παράδειγμα “όχι μαύρη δουλειά” και “επανεξέταση τριπλών συντάξεων”.



Φωτό EurokinissiΗ ίδια φωτογραφία… με zoom -



Πριν από μόλις 7 ημέρες, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή είχε πει επί λέξει: “Εγώ θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης χωρίς να ζητάω ανταλλάγματα και υπουργεία όπως έκανε ο Καμμένος και ο Κουβέλης. Του έχω στείλει επιστολή με εννιά σημεία (σ.σ. στον Αλέξη Τσίπρα). Πιστεύω θα κρατήσει την επιστολή σαν ρεζέρβα για όταν χαλάσει τη σχέση του με τον Καμμένο. Ένα τρίμηνο θα πάει τσάμπα και μετά θα καταλάβουν όλοι ότι θα πρέπει να αλλάξει η ατζέντα των μεταρρυθμίσεων”.

Με λίγα λόγια. Εαν ο Τσίπρας-άφιλος σαν τον Σαμαρά-σκουπίσει τον Καμμένο, θα βάλει στην κυβέρνηση ως εφεδρεία τον…Λεβέντη. Τον συνέταιρο του πατέρα του Τσίπρα που είχε πάρει όλες τις εργολαβίες στο δημόαιο επί χούντας.

Άντε παιδιά και εις ανώτερα.

Και την κυρία Λουκά, άμα λάχει…



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *