ροή ειδήσεων

Τι λέει ο Χολέμπας για το ότι "πέταξε" τη φανέλα της Εθνικής



Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με την αντίδραση... του Χοσέ Χολέμπας με τη λήξη του παιχνιδιού της Εθνικής με την Βόρεια Ιρλανδία...

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο διεθνής φέρεται την ώρα που οι παίκτες κατευθύνονταν στην εξέδρα των Ελλήνων φιλάθλων για να τους χαιρετήσουν, να αρνήθηκε να τους ακολουθήσει.

Παρά τις προτροπές που του έγιναν και μια ένταση που είχε με τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Χρήστο Αραβίδη, δεν πήγε στον κόσμο και μετά πέταξε και τη φανέλα του στον αγωνιστικό χώρο την στιγμή που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια.

Παρόλα αυτά ο ίδιος με δηλώσεις του στο gazzetta.gr διαψεύδει ότι πέταξε αγανακτισμένος τη γαλανόλευκη φανέλα: «Πρώτον, θα ήθελα να πω, πως δεν πέταξα την φανέλα μου δεν είναι αλήθεια αυτό. Δεύτερον, είμαι απίστευτα εκνευρισμένος με αυτή την κατάσταση. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, θα ήμουν ο τελευταίος που θα το έκανα αυτό. Πάντα δίνω όλες τις δυνάμεις μου για την Εθνική ομάδα.

Όλοι θα πρέπει να αναλογιστούμε την ευθύνες μας. Όσοι αγωνιζόμαστε σε αυτή την ομάδα. Είναι κρίμα να μένουμε εκτός Euro από αυτούς τους αντιπάλους. Είμαι πολύ στενοχωρημένος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *