ροή ειδήσεων

ΣΟΚ !!! Έξωση από το σπίτι θα κάνουν οι τράπεζες!



Έτοιμο πακέτο από άλλες χώρες, όπου χιλιάδες άνθρωποι ...

έχασαν τα σπίτια τους φαίνεται ότι έχουν οι δανειστές για τα κόκκινα δάνεια και η κυβέρνηση σοκαρισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις μη μπορώντας να βρει το ισοδύναμο καθώς οι θεσμοί πιέζουν με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τις καταθέσεις.


Η άποψη του αντιπροέδρου της Κομισιόν πάγωσε τους κυρίους Σταθάκη και Τσακαλώτο. Η φράση πως “ανάλογα θέματα έχουμε αντιμετωπίσει και σε άλλα κράτη και η λύση που προκρίνουμε είναι η στοχευμένη στήριξη για τα νοικοκυριά τα οποία βρίσκονται σε κίνδυνο” ουσιαστικά παραπέμπει στο παράδειγμα της Ισπανίας με τις εκατοντάδες χιλιάδες εξώσεις δανειοληπτών από τα σπίτια τους, τα επεισόδια αλλά και τα τραγικά γεγονότα με αυτοκτονίες ανθρώπων.
Ουσιαστικά οι δανειστές απαιτούν να προστατεύονται άτομα με εισόδημα μόλις 12.000 ευρώ το χρόνο και σε ότι αφορά στην αξία του ακινήτου αυτή τοποθετείται στις 120.000 ευρώ. Από τα όρια αυτά και πάνω οι πλειστηριασμοί επί της ουσίας απελευθερώνονται. Όπως χαρακτηριστικά είπε η Ο. Γεροβασίλη με τον τρόπο αυτό προστατεύονται μόλις οι 2 στους 10 δανειολήπτες.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *