ροή ειδήσεων

Ρόδος: Η δίκη για το πισώπλατο μαχαίρωμα του Δημήτρη Καρατζιά - Αθώα δηλώνει η κατηγορούμενη!



Η γυναίκα κατηγορείται πως αφού κλώτσησε τον δημοτικό σύμβουλο του επιτέθηκε με σουγιά... - Τι κατέθεσε το θύμα για την υπόθεση...


Ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου παραπέμφθηκε η 55χρονη Ι.Κ. που φέρεται να τραυµάτισε σοβαρά µε σουγιά τον δηµοτικό σύµβουλο Ρόδου Δηµήτρη Καρατζιά µετά το πέρας των εκδηλώσεων εορτασµού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 2013. Η 55χρονη, που κατηγορείται για απόπειρα πρόκλησης βαριάς σκοπούµενης σωµατικής βλάβης, εξύβριση, παράνοµη οπλοφορία και οπλοχρησία, είχε αφεθεί ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου της από τη χώρα, της εμφάνισής της κάθε 1η, 10η και 20ή μέρα κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και της παραμονής της στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου κατά τη διάρκεια των παρελάσεων της 7ης και 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου, από ώρα 10.00 έως 14.00.

Η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα της αποδίδονται και είχε ζητήσει απολογούμενη να διενεργηθεί εξέταση DNA στο σουγιά, που βρέθηκε στην κατοχή της, για να αποδειχτεί ότι δεν φέρει γενετικό υλικό του κ. Καρατζιά. Το αίτημά της είχε απορριφθεί. Υποστήριξε ότι ήλθε απλώς σε αντιπαράθεση με τον κ. Καρατζιά διότι την εξύβρισε, της έσκισε την μπλούζα και την χτύπησε στο πρόσωπο ενώ έχει υποβάλει σε βάρος του μήνυση.

Η 55χρονη δεν κατονόμασε και δεν υπέδειξε το πρόσωπο, που όπως ισχυρίζεται, χτύπησε τον κ. Καρατζιά. Την 25η Μαρτίου 2013 η κατηγορούµενη, αφού εξύβρισε τον κ. Καρατζιά, τον ακολούθησε και τον χτύπησε µε κλοτσιά στο γόνατο. Όπως κατέθεσε ο κ. Καρατζιάς, ενώ κινήθηκε για να αποχωρήσει, η κατηγορούµενη τον χτύπησε στην πλάτη µε ένα σουγιά, προκαλώντας του θλαστικό τραύµα µήκους 50 cm περίπου.

Πηγή: dimokratiki.gr
newsit

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *