επικαιρότητα

"Βόμβα" Τόσκα: Παρακολουθούμε Τζιχαντιστές στην ΕλλάδαO νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα αποκάλυψε... στη σημερινή συνέντευξη τύπου πως ο εφιάλτης των Τζιχαντιστών δεν είναι τόσο μακριά όσο κάποιοι μπορεί να νομίζουν από την Ελλάδα και πως οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας βρίσκονται ήδη σε εγρήγορση.

Μετά από ερώτηση του NewsIt για το εάν έχουν διαπιστωθεί ύποπτα πρόσωπα ανάμεσα στους μετανάστες που ενδεχομένως να έχουν σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, ο κ. Τόσκας αποκάλυψε πως η ελληνική αστυνομία βρίσκεται σε συνεργασία με ξένες υπηρεσίες και πως το παρακολουθούν το θέμα στενά με την ΕΥΠ.

Αυτό όμως που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν η αναφορά του κ. Τόσκα πως οι ελληνικές αρχές παρακολουθούν πρόσωπα και καταστάσεις. Ωστόσο, ο κ. Τόσκας υπογράμμισε πως δεν μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω για το συγκεκριμένο θέμα.

Με αυτή τη δήλωση ο κ. Τόσκας επιβεβαίωσε πως ουσιαστικά οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι σε εγρήγορση και όντως παρακολουθούνται πρόσωπα τα οποία θεωρούνται ύποπτα για σχέσεις με τους τζιχαντιστές.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης