ροή ειδήσεων

«Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο»



Σκληρή ανακοίνωση από το Ποτάμι για το άρθρο: «Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο»...

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το Ποτάμι στην οποία καταγγέλει τον ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα τη «παρέα του Μαξίμου», όπως αναφέρει, για συκοφαντικές επιθέσεις και λασπολογία εις βάρος του με αφορμή ανάρτηση του left.gr.

«Λίγες ώρες μετά την σαφή προειδοποίηση του Σταύρου Θεοδωράκη προς τον κ.Τσίπρα να σταματήσουν οι άνθρωποί του να ρίχνουν λάσπη στο Ποτάμι γιατί αυτό θα σημάνει μετωπική σύγκρουση, «η παρέα του Μαξίμου» ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά έδωσαν εντολή στους υπαλλήλους τους να κατασκευάσουν ένα λιβελογράφημα με τίτλο «Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο Θεοδωράκη».

«Πώς να εξηγήσεις αλλιώς το μένος του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή κατά των καναλαρχών και των τριγωνικών σχέσεων media - πολιτικών - τραπεζών», αναρωτιούνται οι υπάλληλοι του Πρωθυπουργού, υπαινισσόμενοι ότι είναι η πρώτη φορά που ο Επικεφαλής του Ποταμιού έκανε αναφορά στις τριγωνικές σχέσεις διαπλοκής και στα χρέη των καναλιών», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και επαναλαμβάνει σχετικές πρόσφατες τοποθετήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για το ζήτημα αυτό.

Πριν τους απαντήσουμε ας τους ενημερώσουμε.

Στην Διακαναλική συνέντευξη Τύπου της 21.1.15 (πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου δηλαδή), ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε: «Οι τηλεοπτικές άδειες πρέπει να πληρώνονται στον ελληνικό λαό. Οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, άρα τα κανάλια πρέπει να πληρώνουν στον ελληνικό λαό και πρέπει να τηρούν συγκεκριμένους όρους για να έχουν αυτές τις άδειες και θα πρέπει βέβαια να πάμε σε μια νέα διαδικασία να μπουν πιθανόν και νέοι παίκτες στο παιχνίδι».
«Γιατί όμως «η παρέα του Μαξίμου» επιμένει να επιτίθεται βρώμικα στο Ποτάμι και στον Επικεφαλής του Ποταμιού; Πριν δώσουμε την δική μας απάντηση καλούμε τον κ.Τσίπρα να καταδικάσει ο ίδιος προσωπικά την χυδαία επίθεση. Αν δεν την καταδικάσει η κατηγορία του λασπολόγου συκοφάντη θα τον συνοδεύει προσωπικά».

Η ανακοίνωση έχει ως υστερόγραφο:

«Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αυτή τη φορά τη βρώμικη δουλειά της «παρέας του Μαξίμου» ανέλαβε να διεκπεραιώσει το κομματικό και χρηματοδοτούμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ left.gr με ανυπόγραφη ανάρτηση. Όταν τους ζητήθηκαν εξηγήσεις, «έδειξαν» την «παρέα του Μαξίμου». Για την ακρίβεια υπέδειξαν συγκεκριμένο έμπιστο υπουργό του κ.Τσίπρα. Και τη διασπορά του λιβελογραφήματος ανέλαβαν δύο γνωστοί σε όλη την πιάτσα υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δημήτρης Μπεκιάρης του Periodista. Και ο Νίκος Νικητέας του enimerosi24».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *