ροή ειδήσεων

Προσοχή! Ρωτήστε τον ασφαλιστή σας εάν καλύπτεσθε πλήρως σε θραύση κρυστάλλων!



Οι υπηρεσίες θραύσης κρυστάλλων είναι πολλές και διαφορετικής ποιότητας...

Το www.nextdeal.gr επισημαίνει ότι δεν είναι «όλες ίδιες» οι εταιρίες θραύσης κρυστάλλων ούτε φυσικά και οι υπηρεσίες των ασφαλιστικών εταιριών. Υπάρχουν αρκετές διαφορές και πολλά «ακαταλαβίστικα» εκ πρώτης όψεως και στα τιμολόγια και στα προγράμματα και στις ασφαλιστικές εταιρίες που ΔΕΝ είναι εύκολο ο καταναλωτής να τα διακρίνει ή να τα καταλάβει. Οι ασφαλιστικές εταιρίες αναλόγως του κόστους ασφαλίστρου προσφέρουν καλύψεις με «ψιλά γράμματα» που εκεί φαίνεται η χρησιμότητα του ασφαλιστή για να εξηγήσει τι χάνει ή τι κερδίζει ο καταναλωτής με το α ή β ασφάλιστρο και ανάλογες α ή β καλύψεις σε ποσότητα και ποιότητα.

Οι εταιρίες θραύσης κρυστάλλων όπως η GLASSDRIVE, η ΦΙΛΗΣGlass, η Glassfit, η Carglass κ.α. υψηλού επιπέδου έφεραν πρόσθετη αξία και πολιτισμό με τις καλύψεις και εξυπηρέτησή τους με επιτόπου επισκευή στα κρύσταλλα, τα παρμπρίζ, τους καθρέφτες, τις αντιηλιακές μεμβράνες, την προστασία anti-rain, την αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων κ.α. υπηρεσιών που παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια στην οδήγηση κλπ.

Όμως απαιτείται μεγάλη προσοχή στην αγορά σωστής ασφάλισης θραύσης κρυστάλλων επειδή πολλές ασφαλιστικές εταιρίες λόγω κόστους ή ανταγωνισμού προωθούν ασφαλιστήρια πακέτα με διαφορετικές καλύψεις ή αφήνονται εκτός ασφάλισης «περιοχές» ζημιών που δεν είναι εύκολο να αξιολογήσει ο καταναλωτής εάν δεν τον συμβουλέψει επαγγελματίας ασφαλιστής. Προσέξτε επειδή η σωστή ασφάλιση και επισκευή σώζει ζωές! Απαιτείται γνώση, εμπειρία, άμεση ανταπόκριση, καινοτομία, γνησιότητα, εγγύηση…

Εμπιστευθείτε τις προτάσεις εξειδικευμένων εταιριών στα κρύσταλλα και ζητήστε κάλυψη από κάθε κίνδυνο και για όλες τις ώρες!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *