ροή ειδήσεων

Δύο συλλήψεις λαθροκυνηγών στη Ρόδο



Είχαν σκοτώσει δεκάδες πουλιά...

Δεν έφτανε που είχαν βάλει στόχο τα σπουργίτια, χρησιμοποιούσαν και απαγορευμένα μέσα όπως ξόβεργες και ηχομιμητικές συσκευές για να τα παρασύρουν στην παγίδα τους...

Δεν έφτανε που είχαν βάλει στόχο τα σπουργίτια δυο λαθροκυνηγοί στη Ρόδο, χρησιμοποιούσαν και απαγορευμένα μέσα όπως οι ξόβεργες και οι ηχομιμητικές συσκευές για να τα παρασύρουν στην παγίδα τους. Με αυτόν τον τρόπο, είχαν σκοτώσει δεκάδες πουλιά αλλά είχαν πιάσει και ζωντανά.


Οι θηροφύλακες και οι υπάλληλοι του Δασαρχείου εντόπισαν στην περιοχή «Σαβουράκι» στις Καλυθιές έναν κάτοικο της περιοχής και έναν από τα Αφάντου, ενώ χρησιμοποιούσαν βέργες για να πιάσουν τα πουλιά. Ο πρώτος είχε ήδη θανατώσει 32 σπουργίτια και άλλα επτά βρέθηκαν ζωντανά και ελευθερώθηκαν, ενώ ο δεύτερος είχε σκοτώσει άλλα 23 σπουργίτια!

Στην κατοχή του ενός από τους λαθροθήρες κατασχέθηκαν 180 ξόβεργες, μία κασέτα μέσα σε ραδιοκασετόφωνο με πέντε ηχεία που είχε απλώσει στην περιοχή με καλώδιο μήκους πολλών μέτρων, ενώ άλλες 105 ξόβεργες είχε στην κατοχή του ο κάτοικος Αφάντου που είχε παγιδεύσει την περιοχή με δύο ραδιοκασετόφωνα στα οποία έπαιζε κασέτα με ήχους από σπουργίτια την εποχή της αναπαραγωγής! Και οι δυο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για παράνομη θήρα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/10/15 20:08

    αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα τα αρχηλαμογια τους μεγαλοκαρχαριες θα τους πιάσει κάνεις; όχι βέβαια μόνο την μαριδούλα πιάνουν και αισθάνοντε και περιφανείς μαζί τους και ο δημοσιογραφος γράφει λες και ξετρύπωσε το μεγάλο εγγλημα ξέρεις φίλε μου προσωπικά δεν τρώω σπουργίτια αλλα ούτε και άχυρα αυτοί οι άνθρωποι κυνηγάνε σπουργίτια με αυτόν το τρόπο από τους προπροπροπαπουδες τους οι νομοί οτι απαγορεύετε πότε βγήκαν και από ποιους;και τέλος πάντων εσεις όλοι ποιους υπηρετείτε; άσε μην μου πεις ξέρω αυτούς που πληρωνουν τα ποιο πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/15 10:48

      Τι λογική είναι αυτή ρε φιλαράκι; Τι ασυναρτησίες αμολάς; Απαγορεύεται και πάει τέλειωσε. Αν ο κάθε μαλάκας στο νησί έβαζε και από 100 ξόβεργες, δεν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/15 11:48

      σωστος 0 10:48 π.μ. . αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα . η αστικοποίηση εχει διαλύσει τα παντα ! δεν μπορεις να κυνηγας με ρυθμους του 1900 !!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *