ροή ειδήσεων

Όταν ξεκίνησε το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περίμενε να πάθει τόσο Μεγάλη Ζημιά!



Μπορεί να μην είναι τόσο κουλ όσο ήταν κάποτε το τσιγάρο, αλλά το ηλεκτρονικό τσιγάρο.... είναι ένας τρόπος για να κόψεις το κάπνισμα χωρίς να καταστρέψεις τα πνευμόνια σου.

Ή έτσι νόμιζε ο 33χρονος Richard Courtney. Ο Richard αγόρασε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με την ελπίδα να σταματήσει την κακιά συνήθεια των τελευταίων 16 χρόνων, αλλά ήρθε αντιμέτωπος με μια άσχημη έκπληξη.

Η συσκευή κόστιζε £100, και υποτίθεται ότι θα μετέτρεπε την υγρή νικοτίνη σε υδρατμούς. Αντ’ αυτού άφηνε την καυτή νικοτίνη να ρέει στο λαιμό του, με αποτέλεσμα όπως ισχυρίζεται να καεί ο αριστερός του πνεύμονας.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, ο Richard λέει ότι γυρνούσε σπίτι του περπατώντας από το σπίτι ενός φίλου όταν συνειδητοποίησε για πρώτη φορά τη φρικτή αίσθηση:

«Μετά ένιωσα ότι είχα ένα παγιδευμένο νεύρο στον ώμο μου. Το πρωί είχα ένα σφίξιμο στο στήθος και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πήγα στο νοσοκομείο. Μία από τις νοσοκόμες έβαλε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε ένα σωλήνα με οξυγόνο και μου έδειξε ότι πετούσε το υγρό έξω.»

Τώρα λέει ότι ο πνεύμονάς του λειτουργεί με μόνο 25% ικανότητα μετά το κάψιμο:


«Ξεκίνησα το ηλεκτρονικό τσιγάρο για να σταματήσω το κάπνισμα μετά από 16 χρόνια. Δεν το πιστεύω ότι με έβαλε στο νοσοκομείο.»


Ο Richard έχει επιστρέψει στη δουλειά και περιμένει τους κατασκευαστές του ηλεκτρονικού τσιγάρου να σχολιάσουν το περιστατικό.

Πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *