ροή ειδήσεων

Η Σπυροπούλου απαντά στους επικριτές: Τα κιλά, η πλούσια ζωή, η κακία



«Έφαγα τόσα χτυπήματα, που πλέον δεν με επηρεάζουν....
Δεν σημαίνει ότι δεν απογοητεύτηκα, όμως τώρα πια δεν σοκάρομαι. Η αχαριστία, η κακία, υπάρχουν παντού».


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την αρχή της παρουσίας της στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα. Νιώθοντας προφανώς μεγαλύτερη ασφάλεια, έχοντας κατασταλάξει στα όσα της συμβαίνουν, φωτογραφήθηκε και μίλησε στο Εγώ για όλα όσα της καταλογίζουν και έδωσε τη δική της διάσταση, ανακοινώνοντας με κάποιο τρόπο και τον τρόπο που θα διαχειρίζεται την κατάσταση.


Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξής της:


-Συνήθως με τι «καλομαθαίνεις» τον εαυτό σου; Με ένα ωραίο ταξίδι, με ρούχα;
«Με τους ανθρώπους που αγαπώ. Μόνο εκείνοι μπορούν να με κάνουν να νιώσω καλά. Δεν μου προσφέρουν καμία ευχαρίστηση τα υλικά αγαθά. Αν με ρωτήσεις για μια όμορφη ανάμνησή μου, σίγουρα αυτή δεν αφορά, π.χ μια ωραία τσάντα που αγόρασα αλλά στιγμές με τους φίλους μου. Και αυτό είναι κάτι που έκανα πολύ το καλοκαίρι. Πέρασα όμορφες στιγμές με τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί λόγω της ενασχόλησής μου με την τηλεόραση, είχα στερηθεί πολλά. Δούλευα και δουλεύω πολύ, αλλά ειδικά πέρυσι, πριν αρχίσει η εκπομπή δεν είχα ξεκουραστεί καθόλου. Από τα μέσα Αυγούστου δούλευα συνέχεια χωρίς διακοπή. Ξέρεις τα χρόνια περνούν και θέλω να τα ζω όλα στο βαθμό που πρέπει. Είμαι επίσης ένας άνθρωπος που θέλει να κάνει οικογένεια».

-Σε έχουν πληγώσει οι άνθρωποι;
«Πλέον τα περιμένω όλα και είμαι προετοιμασμένη για όλα. Μπήκα σε μικρή ηλικία σε αυτό τον χώρο, έχω δει τα πάντα. Πιο πολλά χτυπήματα ένιωσα όταν ήρθα στην Αθήνα από τη Ρόδο, που δεν ήμουν ούτε 18. Τότε είχα μια αθωότητα, σκεφτόμουν διαφορετικά. Μετά έφαγα τόσα χτυπήματα, που πλέον δεν με επηρεάζουν. Δεν σημαίνει ότι δεν απογοητεύτηκα, όμως τώρα πια δεν σοκάρομαι. Η αχαριστία, η κακία, υπάρχουν παντού».

-Έχουν γραφτεί θετικά και αρνητικά σχόλια για εσένα. Έπειτα από τόσο καιρό, ένα αρνητικό σχόλιο θα σε ενοχλήσει;
«Εξαρτάται από ποιον προέρχεται. Στο τέλος της ημέρας λες «αποκόμισα» τόσα καλά και τόσα κακά», φιλτράρεις τι άκουσες, από ποιον και για πιο λόγο. Μπαίνεις σε σκέψεις και επαναπροσδιορίζεις κάποια πράγματα. Όταν, π.χ κάναμε το τρέιλερ, γνωρίζαμε ότι δεν θα άρεσε σε όλο τον κόσμο. Δεν εισέπραξα δέκα στα δέκα καλά σχόλια, αλλά από την άλλη δεν με επηρεάζουν όλα το ίδιο. Είναι κομμάτι του επαγγέλματός μας οι κριτικές, αλλά δεν μπορώ να ξοδεύω ενέργεια σε καθημερινή βάση, γιατί θα χάσω ωφέλιμο χρόνο από τη δουλειά μου. Ίσως και να έχω συνηθίσει τι να σου πω. Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *