ροή ειδήσεων

Καταγγελία - βόμβα! Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΙΠΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ είναι "Μαϊμού";;;(!!!)



Σε μια καταγγελία - βόμβα για το Ελληνικό Ταεκβοντό προχώρησε...
ο Σύνδεσμος Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία, ομάδα προπονητών εμφανίζουν τους εαυτούς τους ως μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Προπονητών Ταεκβοντό, ενός σωματείου που όπως ισχυρίζονται οι καταγγέλοντες, είναι ανύπαρκτο! Και μάλιστα, υπογράφουν μνημόνια συνεργασίας με Ομοσπονδίες και διοργανώνουν σεμινάρια!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε δημόσια από τα κοινωνικά δίκτυα, οι καταγγελόμενοι εμφανίζονται ως μέλη ενός Δ.Σ. που δεν έχει ποτέ συγκροτηθεί σε σώμα, ενώ και το εν λόγω Σωματείο έχει διαλυθεί με την1357/15 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών της 17/7/2015!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση - δημόσια καταγγελία του Συνδέσμου
Προπονητών Ολυμπιακου Ταεκβοντό Ελλάδος, "...επιβάλλεται η ΕΛΟΤ, η ΕΤΑΝΕ και η ETU να δώσουν εξηγήσεις προς τα μέλη τους και κάθε έχοντα νόμιμο συμφέρον, πως αποφασίσανε σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους να αναγνωρίσουν και να συνεργαστούν υπογράφοντας μάλιστα μνημόνια συνεργασίας και τοποθετώντας τον κ. Ζηνέλλη και την κα. Δροσίδου σε επιτροπή αξιολόγησης υποψήφιων αθλητών για χορήγηση υποτροφιών καθώς και σε άλλες κοινές δράσεις."

Αν η καταγγελία ευσταθεί, αποτελεί σκάνδαλο πρώτου μεγέθους και βόμβα μεγατόνων για το Ελληνικό Ταεκβοντό, καθώς η "Ένωση" ήταν ιδιαίτερα δραστήρια τον τελευταίο καιρό, εγγράφοντας μέλη, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και σεμινάρια και όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας, όλα αυτά γίνονται και με τη συμμετοχή της, ενώ έχει υπογραφεί και μνημόνιο συνεργασίας με την "Ένωση".

Η καταγγελία, χρήζει διερεύνησης, από την οποία θα προκύψουν πραγματικά στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό Ταεκβοντό και η πρώτη που πρέπει να ερευνήσει εξονυχιστικά το θέμα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία. Όπως άλλωστε αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι καταγγέλοντες, όλα τα καταγγελόμενα "κοινοποιήθηκαν στις υπερκείμενες αρχές ώστε να προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια."

Αναμένουμε με αγωνία τα πορίσματα των αρμοδίων και περιμένουμε το ξεκαθάρισμα της ατμόσφαιρας στο Ελληνικό Ταεκβοντό, ώστε το άθλημα να συνεχίσει να αναπτύσσεται μακριά από σκιές και δολιότητες.

Δείτε τη Δημόσια Καταγγελία του Συνδέσμου Προπονητών Ολυμπιακου Ταεκβοντό Ελλάδος:





http://blue-force-blog.blogspot.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *