επικαιρότητα

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων μαζί με την ΠΝΑΙ στο ΣτΕ κατά της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑΦλέγοντα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τους Δήμους Νοτίου Αιγαίου,... όπως το προσφυγικό ζήτημα, η κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ, η έναρξη διαδικασιών σχεδιασμού και υλοποίησης ΕΣΠΑ 2014 – 2020, κ.α. τέθηκαν στην συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ως εκλεγμένο μέλος.

Όπως αποφασίστηκε, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καθώς και οι πέντε Δήμοι στους οποίους καταργήθηκαν οι μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α., θα συμπορευτούν με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στους νομικούς αγώνες, προσφεύγοντας από κοινού στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης κατάργησης του ειδικού φορολογικού καθεστώτος. Επίσης, συμφωνήθηκε η κοινή προσφυγή όχι μόνο στα ανώτατα δικαστήρια της χώρας, αλλά, εφόσον απαιτηθεί, και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. παρευρέθησαν οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Ν. Σαντορινιός, Μ. Κόνσολας και Δ. Κρεμαστινός, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος και οι Αντιπεριφερειάρχες Χ. Κόκκινος και κ. Φ. Ζαννετίδης.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Αγόρασα αμάξι για να περνάω από το Χαρακι

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά