ροή ειδήσεων

Κινητοποιήσεις εργαζομένων στα λιμάνια της χώρας



Παλλιμενική 24ωρη απεργία, πραγματοποιούν αύριο εργαζόμενοι σε όλα στα λιμάνια,... ενώ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 11:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τις κινητοποιήσεις, κατά της πώλησης του ΟΛΠ συνεχίζει αύριο και ο δήμος Κερατσινίου, καθώς θα παραμείνουν κλειστές, όλες οι υπηρεσίες του, ενώ στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο, στην πλατεία Κύπρου και στη συνέχεια θα γίνει πορεία στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου θα συναντηθεί με την πορεία των λιμενεργατών.

Στη διαμαρτυρία συμμετέχει και ο δήμος Περάματος ο οποίος επίσης δεν θα λειτουργήσει αύριο, ενώ έχει καλέσει τους δημότες του σε συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο, στις 09:30 της ίδιας ημέρας. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί συντονισμένη πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας, μαζί με τον τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, την Περιφέρεια Αττικής, λιμενεργάτες κ.λπ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οι εργαζόμενοι στα λιμάνια πραγματοποίησαν στάση εργασίας από την έναρξη της εργασίας τους μέχρι τις 10:30. Στο λιμάνι του Πειραιά, οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της διοίκησης του ΟΛΠ και έκαναν παράσταση στη διοίκηση του οργανισμού.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΟΜΥΛΕ Γιώργος Γεωργακόπουλος, η μεγάλη κινητοποίηση είναι αύριο, που θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και οι δήμοι Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος, καθώς και ο σύλλογος Εργαζομένων στο υπουργείο ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *