ροή ειδήσεων

Προπηλάκισαν εφοριακούς σε πανηγύρι στη Φλώρινα -Εντόπισαν ταμειακή μαϊμού, αλλά τους «κυνήγησαν» οι έμποροι [βίντεο]



​ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ...


Νέο περιστατικό με προπηλακισμό ελεγκτών της Εφορίας, οι οποίοι βρέθηκαν σε πανηγύρι στο Αμύνταιο στη Φλώρινα και προσπάθησαν να κάνουν τη δουλειά τους.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας όταν κλιμάκιο ελεγκτών, αποτελούμενο από δύο γυναίκες και έναν άνδρα εφοριακό της ΔΟΥ Φλώρινας, πήγε για έλεγχο σε μεγάλη εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο στην οποία είχαν στηθεί πάνω από πεντακόσιοι πάγκοι εμπόρων.
Ωστόσο τα αίματα άναψαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου, όταν οι εφοριακοί διαπίστωσαν ότι έμπορος είχε αδήλωτη ταμειακή μηχανή και έκοβε αποδείξεις, οι οποίες φυσικά δεν φαίνονταν στην Εφορία.

Αναψαν τα αίματα μόλις ανακοινώθηκε το πρόστιμο
Όταν οι ελεγκτές ανακοίνωσαν στην έμπορο την παράβαση και την ενημέρωσαν πως το προβλεπόμενο πρόστιμο φτάνει στα 2.500 ευρώ, τότε άναψαν τα αίματα. Η ίδια έγινε έξαλλη ενώ και επαγγελματίες από διπλανούς πάγκους, που άρχισαν να φωνάζουν στους εφοριακούς και να τους ζητούν να φύγουν.

Η αστυνομία και οι μηνύσεις
Η έμπορος κατέθεσε μήνυση σε βάρος των εφοριακών για κατάχρηση εξουσίας και υπέρβαση καθήκοντος. Επί τόπου βρέθηκε αμέσως αστυνομική δύναμη που οδήγησε τους εφοριακούς στο τμήμα, αλλά και την ίδια την έμπορο επειδή, αν και δεν της υπέβαλαν μήνυση οι εφοριακοί, διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσαν σε βάρος της άλλες δικαστικές αποφάσεις.
Τελικά όλοι οδηγήθηκαν στο τμήμα και αφού ορίστηκε δικάσιμος αποχώρησαν.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *