ροή ειδήσεων

Τσίπρα βλέπε να ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ !!! Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!



Κρίση του Μάρτη ΄87, ο ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου ζήτησε βοήθεια από τη Συρία... κι ο Άσαντ παρέταξε τα στρατεύματατης πατρίδας του για την Ελλάδα, στα σύνορα με την Τουρκία, τον χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, με σαφή διακήρυξη προς την Τουρκία: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!

Οκτώβρης 2015… η Ελλάδα -και της αριστεράς του A. Τσίπρα- συμπαραστέκεται στη φίλη και σύμμαχο Τουρκία εναντίον της Συρίας!


Έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, με απέλαση της πρέσβειρας από την Ελλάδα ως ανεπιθύμητη, έως ότου “εκδημοκρατιστεί” και φύγει “ο αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ”… και έχει επιβάλλει εμπάργκο εναντίον της Συρίας, λες και η “δικτατορία του Άσαντ” θα κλονιστεί αν η Ελλάδα του μνημονίου, της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας… δεν κάνει εξαγωγές στη Συρία,, αν οι Έλληνες παραγωγοί δεν πουλήσουν γεωργικά προϊόντα, οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίας δεν πουλήσουν φαρμακευτικό υλικό, οι τεχνικές μας εταιρίες δεν προσφέρουν υπηρεσίες, οι βιοτεχνίες μας δεν προσφέρουν εργαλεία ή ανταλλακτικά γεωργικών και άλλων μηχανημάτων κ.ο.κ.


Ζούμε ένα εφιαλτικό όνειρο, θέατρο παραλόγου, πρόκειται για επιστημονική φαντασία;


Όχι, ζούμε την Ελλάδα της κυβέρνησης Τσίπρα, του συνεπή συνεχιστή της “ελληνικής” εξωτερικής πολιτικής του ΓΑΠ, του Σαμαρά και του Βενιζέλου!


Ήρθε η ώρα να δικαιωθεί από τον “αριστερό” πρωθυπουργό Τσίπρα, ο “εθνάρχης” Κωνσταντίνος Καραμανλής: «Τα μεγάλα είναι για μεγάλους»! Έτσι συμβούλευσε τον Ανδρέα Παπανδρέου ο “εθνάρχης” και τότε (1982) πρόεδρος Δημοκρατίας: Τα μεγάλα είναι για μεγάλους… Να μην αναμειχθούμε ως Ελλάδα,


να μην εμπλακούμε στη διάσωση των Φενταγίν της Παλαιστινιακής Επανάστασης, να μην συγκρουστούμε με την τότε ΕΟΚ για τους αποκλεισμένους στο Λίβανο αντάρτες του “τρομοκράτη” Αραφάτ. Κι όμως, ο Ανδρέας Παπανδρέου έστειλε ελληνικά πλοία και υποδέχτηκε ο ίδιος τους Παλαιστίνιους αντάρτες και τον Γιάσερ Αραφάτ στο Φάληρο. Οι μαχητές της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, με ευθύνη του πρωθυπουργού της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου και ενάντια στους συνένοχους «πολιτισμένους» ηγέτες της δύσης, θα φθάσουν στην Αθήνα. Μια “υποδοχή” που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ελληνική και παγκόσμια σύγχρονη ιστορία.


Σήμερα, δεν απαιτεί κάποιος από τους ταγούς της πολιτικής εξουσίας να γίνουν Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά το ερώτημα είναι: τα μηνύματα με ρώσικη γεύση ελήφθησαν από την κυβέρνηση Τσίπρα, που στρατεύτηκε στην υπηρεσία της Τουρκίας και των “δανειστών” μας, εναντίον της Συρίας;


Η κυβέρνηση της αριστεράς του Αλέξη Τσίπρα, κατόρθωσε αυτό που σε θεωρητικό επίπεδο ήταν διαχρονικό αίτημα των ΜΜΕ και της ολιγαρχίας κι είχε ανατρέψει μόνον ο ανυπόταχτος “εξτρεμιστής” Ανδρέας Παπανδρέου: ενιαία εξωτερική πολιτική, για αριστερά και δεξιά πολιτικά κόμματα.


Με συνέπεια και με προσήλωση στους συμμάχους και δανειστές της χώρας μας, συνέχισε, αλλά και στέριωσε την “ελληνική” εξωτερική πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛάΟΣ, σε μια Ελλάδα ενταγμένη στο σχεδιασμό του διευθυντηρίου της Ε.Ε. και των ΗΠΑ. Ο Α. Τσίπρας κατόρθωσε κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο… να εναρμονίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τις “ρεαλιστικές” κι “εκσυγχρονισμένες” πολιτικές που απαιτεί η δυτική συμμαχία:


- Στέριωσε τις σχέσεις με το νεοναζιστικό μόρφωμα στην Ουκρανία, χωρίς “ν’ ανοίξει μύτη’ στο κόμμα του, που πριν την ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας εξαπέλυε μύδρους εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και προσωπικά εναντίον του Ε. Βενιζέλου, που πρώτος είχε σπεύσει να νομιμοποιήσει το παράνομο δικτατορικό καθεστώς της Ουκρανίας, που είχε εγκαθιδρύσει η Ε.Ε.


- Εξαφάνισε εκείνες τις επαναστατημένες φιλο-Παλαιστινιακές κραυγές του κόμματός του -και του ίδιου που συμμετείχε σε διαδηλώσεις εναντίον του Ισραήλ, με την Παλαιστινιακή μαντίλα (Ιούλης 2014)- και όχι μόνον έθεσε σε στέρεες βάσεις τη συμμαχία με το Ισραήλ, που είχε οικοδομήσει ο σοσιαλιστής Γ. Παπανδρέου, αλλά δεν δίστασε να σταθεί απέναντι στην Παλαιστίνη στον ΟΗΕ


- Συνέχισε το εμπάργκο εναντίον του Ιράν, χωρίς να υπολογίσει τα οικονομικά οφέλη της πατρίδας μας και τις επιπτώσεις στα λαϊκά στρώματα, τις παραγωγικές μονάδες, τη γεωργία (μισοτιμής αγορά πετρελαίου και με πίστωση), προς χάρη του εκδημοκρατισμού του Ιράν


- Δεν δίστασε, παρά τις παλινωδίες των πρώτων ημερών της “πρώτη φορά αριστερά” κυβέρνησης, με το πήγαινε κι έλα στη Ρωσία (ρωσικός αγωγός φυσικού αερίου, ελληνικά γεωργικά προϊόντα, τουρισμός, εμπάργκο), να σταθεί στο πλευρό της δύσης απέναντι στην “ιμπεριαλιστική” Ρωσία που απειλεί τον Ελεύθερο Δυτικό κόσμο


- Παγίωσε κι ενδυνάμωσε τις σχέσεις με τα αραβικά μοναρχικά δικτατορικά καθεστώτα (Κατάρ, Σαουδική Αραβία), που θα “επενδύσουν” στην πατρίδα μας


- Απέναντι στο “αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ”, συνέχισε τον μεγαλειώδη αγώνα για την πτώση του “δικτάτορα” Άσαντ. Χωρίς καμία δυσκολία συνέχισε την πολιτική Αβραμόπουλου-Βενιζέλου, με τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη Συρία και τη συνέχιση του εμπάργκο στον λαό της Συρίας, ως ότου εκδημοκρατιστεί και φύγει ο δικτάτορας Άσαντ.


Σήμερα συνδράμει την Τουρκία, φίλη και σύμμαχο χώρα (διαχρονικές παραβιάσεις στο Αιγαίο, κατοχή του 40% της Κύπρου, γκρίζες ζώνες, συνεκμετάλλευση του Αιγαίου…), γιατί ένα ή δύο -ο αριθμός δεν έχει καμία σημασία- ρωσικά αεροσκάφη “παραβίασαν” τον εναέριο χώρο της (θα το εξηγήσουμε παρακάτω για τους μεγάλους τεχνοκράτες αναλυτές) κι ο Ερντογάν κραυγάζει ότι θα κηρύξει μέχρι και πόλεμο εναντίον της Ρωσίας (εδώ η γελοιότητα δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε…).


Η γειτονιά μας αλλάζει ραγδαία, αλλάζει γεωπολιτικά ο χάρτης του κόσμου κιι η αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα επέλεξε με ποιους θα πάει και το διαλαλεί.


Η ευχή όλων των σκεπτόμενων -για αριστερούς είναι δύσκολο να μιλήσεις, μιας και δεν έχει ακουστεί ούτε μία διαφορετική φωνή στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε σε επίπεδο στελεχών, για την μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα- είναι πως ο πρωθυπουργός έχει συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις (δεν θα είναι πειστικός, αν για μία ακόμη φορά μας πει μετέπειτα ότι τον κορόιδεψαν), πως θέτοντας την πατρίδα μας στις υπηρεσίες των ξένων συμφερόντων και της Τουρκίας, θα έχουμε συγκεκριμένα “αντισταθμιστικά” εθνικά οφέλη: τέλος μνημονίου, όχι διζωνική και διχοτόμηση στην Κύπρο, Σκοπιανό χωρίς καπηλεία του ονόματος Μακεδονία, ΑΟΖ και γκρίζες ζώνες χωρίς τις παράνομες τουρκικές απαιτήσεις, τέλος στις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο, τέλος στη δράση του τουρκικού προξενείου στη Θράκη, Μεγάλη Αλβανία-”Τσαμουριά” κ.ο.κ. Για τα δύο και πλέον εκατομμύρια Ελληνορθόδοξων στη Συρία, δεν μιλάει κανείς, τους ξέχασε τόσο η επίσημη Ελλάδα, όσο κι η επίσημη Εκκλησία (Βαρθολομαίος, Ιερώνυμος), όπως ξεχάστηκε ο Ελληνισμός στη


Μαριούπολη, για τα “μάτια τα όμορφα” των “δανειστών” μας και της νεοναζιστικής χούντας που εγκαθίδρυσαν στην Ουκρανία.


Αν προσφέρει τα πάντα στην Τουρκία και τη δύση, τώρα που αλλάζει ο γεωπολιτικός χάρτης, χωρίς τα παραπάνω οφέλη, θα έχουμε μια εθνική προδοσία χωρίς προηγούμενο. Γιατί δεν πουλάς, δεν προδίδεις έτσι, χωρίς καλό αντίτιμο -κι ο Ιούδας πήρε τα αργύρια του- τη Συρία των σχέσεων συμπαράταξης και προσφοράς στο έθνος σου και την πατρίδα σου!


Πέρα από το προκλητικό γεγονός να μιλάει για παραβιάσεις η Τουρκία, αλλά και συνολικά η δύση, αφού μέχρι την ώρα που εκδηλώθηκε η ΝΟΜΙΜΗ εμπλοκή της Ρωσίας -με επίσημο αίτημα της νόμιμης κι εκλεγμένης κυβέρνησης της Συρίας (στο Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία δεν εκλέγουν κυβέρνηση και βουλή οι πολίτες, αλλά διορίζει ο εκπρόσωπος του Θεού, ο μονάρχης)- οι ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία, Ισραήλ και Τουρκία παραβίαζαν καθημερινά τον εναέριο εθνικό χώρο της Συρίας (παράνομα γιατί δεν υπήρχε ούτε καν απόφαση του ελεγχόμενου ΟΗΕ), με πρόσχημα την καταπολέμηση του ισλαμικού κράτους.


Στον πέμπτο χρόνο της επίθεσης από την “πολιτισμένη” δύση εναντίον της Συρίας, έχουμε την επίσημη ανακοίνωση των ΗΠΑ που διαμαρτύρεται για τις ρωσικές αεροπορικές επιχειρήσεις, γιατί “κτυπούν ομάδες ΄εξεγερμένων΄ που εκπαίδευσε η Cia με χρήματα του αμερικάνικου λαού…”.


Σήμερα όλοι ξεχνούν πως η προσπάθεια της “αραβικής άνοιξης” να πέσει η εκλεγμένη κυβέρνηση της Συρίας απέτυχε. Πέρα από την δημιουργία του ισλαμικού κράτους από τη δύση, την εκπαίδευση κι εξοπλισμό τρομοκρατών που διοχέτευαν στο εσωτερικό μιας ανεξάρτητης και κυρίαρχης χώρας -σαφή παραβίαση κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου-, η δύση έχασε το “παιχνίδι”. Δεν μπόρεσαν να εντάξουν στους “εξεγερμένους” για “δημοκρατία” στη Συρία, ούτε έναν/μία βουλευτή από τους αντιπολιτευόμενους τον Άσαντ. Ακόμη κι αν κατόρθωναν οι μισθοφόροι-φονιάδες της δύσης να κυριαρχήσουν με τις σφαγές, τους αποκεφαλισμούς, τη γενοκτονία του Συριακού λαού, δεν υπήρχε ούτε ένας Σύρος πολιτικός να σχηματίσει μια κυβέρνηση προδοτών. Έτσι, τώρα ο Άσαντ τους ευνούχισε και μπορεί εύκολα να κάνει έναν ανασχηματισμό, με την είσοδο στην κυβέρνηση της Συρίας, βουλευτών και πολιτικών που ήταν η αντιπολίτευση στη Βουλή της χώρας. Και φυσικά, γι’ αυτό μιλάει, τόσο η Ρωσία, όσο κι ο Άσαντ, για πολιτική λύση: “χωρίς τη συμμετοχή αυτών που έβαψαν με αίμα τα χέρια τους”.


Το ζήτημα των κραυγών του Ερντογάν, είναι πιστοποίηση της πλήρους πλήρους ανικανότητας του ΝΑΤΟ, να σχεδιάσει και να εκπονήσει πολιτικές, ικανές να του επιτρέψουν τη δυνατότητα παρέμβασης στις γεωπολιτικές αλλαγές, μιας και δεν πρέπει σ΄ αυτή τη συζήτηση να “ξεχάσουμε” πως τώρα ένας άλλος σημαντικός “παίκτης” στην περιοχή είναι και το Ιράν: επισήμως στη “Λέσχη των Πυρηνικών Υπερδυνάμεων” και σύμμαχος του Άσαντ. Έχουμε πλέον ως γεγονός ότι για πρώτη φορά, μετά τον ψυχρό πόλεμο, ο ιμπεριαλισμός ηττήθηκε.


Είναι τόσο γελοία η κατάσταση στη δύση, που ο Ερντογάν την κάνει γραφική, αλλά δεν πάει πίσω και το δικτατορικό μοναρχικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας που ανακοινώνει σήμερα πως “ο ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin, ο κινέζος πρόεδρος Cinese Xi Jinping και ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας Kim Jong Un… κάνουν πόλεμο εναντίον των Σουνιτών”! Ως εκπρόσωπος του Θεού, ο μονάρχης της Σαουδικής Αραβίας, προσπαθεί να επικαλύψει με θρησκευτικό μανδύα τον δουλικό του ρόλο στην υπηρεσία του Ισραήλ και των πολυεθνικών, για να διατηρήσει τη σκοταδιστική μοναρχία του.





Όσοι πιστεύουν ή πίστευαν ότι η Ρωσία άφηνε τη Συρία στα νύχια της δύσης, γελάστηκαν οικτρά ή έπεσαν θύματα της προπαγάνδας των κατευθυνόμενων ΜΜΕ. Δεν ξεχνώ μια δημόσια συζήτηση την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2012, με θέμα “Η Μεσόγειος φλέγεται! Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας”, οργανωμένη από το “Λαϊκό Κίνημα”, όπου και οι επονομαζόμενοι προοδευτικοί αριστεροί είχαν πλήρως επηρεαστεί από τη δυτική προπαγάνδα, από τον τότε υπουργό των Εξωτερικών Αβραμόπουλο, που δήλωνε ότι “ο Άσαντ θα πέσει σύντομα, είναι υπόθεση ημερών”. Θυμάμαι συνομιλητές μου όπως τον σημερινό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, τον φίλο Βαγγέλη Χωραφά, εκδότη του αξιόλογου περιοδικού Monthly Review και τότε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και του ραδιοσταθμού “Κόκκινο”… πεισμένοι ότι είναι ζήτημα ημερών ή μήνα η πτώση του Άσαντ, πως η Ρωσία θα άφηνε τη βάση της στην Ταρτούς σε συμφωνία με τις ΗΠΑ κ.α.π. Τα ΜΜΕ είχαν κάνει καλά τη δουλειά που τους είχε ανατεθεί…


Προσπαθούσα, από τις προσωπικές μου επισκέψεις στην Συρία, με αποστολές για το Παλαιστινιακό, με μια άποψη για την εσωτερική κοινωνική και πολιτική κατάστασης της χώρας, να διατυπώσω με επιχειρήματα μια διαφορετική σκέψη κι αισθανόμουν σαν τη ΄μύγα στο γάλα΄. Πως θα μπορούσε να είναι μεγάλη δύναμη η Ρωσία, πως θα διατηρούσε ή θα επέκτεινε την παρουσία της στις αγορές, αν εγκατέλειπε έναν σύμμαχο; Ποια χώρα θα αγόραζε π.χ. οπλικά συστήματα από την Ρωσία, αν αυτή είχε εγκαταλείψει τη Συρία στα νύχια της δύσης; Ποια χώρα θα στήριζε μια συνεργασία, μια συμμαχία με τη Ρωσία που “πουλάει” τις σύμμαχές της χώρες;


Δυστυχώς, μόνον η Ελλάδα των μνημονίων είναι στην τραγική θέση να πουλάει τα πάντα, χωρίς καν ένα αντισταθμιστικό, ωφελιμιστικό χυδαίο αντάλλαγμα. μια φιλία με τη Συρία, που είχε οικοδομηθεί σε στέρεες βάσεις αλληλεγγύης.


Πως μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που κάνει τα πάντα να προσομοιάσει ακόμη και τη χροιά της φωνής του με αυτή του Ανδρέα Παπανδρέου (η ορθοφωνία έκανε το μικρό της “θαύμα” και το κατορθώνει όταν διαβάζει κείμενο του λογογράφου του ή μιλάει αργά), να ξεχνάει τη Συρία των Άσαντ (πατέρας του σημερινού προέδρου) τον Μάρτη του ΄87: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»;.


Ποιος θα εμπιστευτεί μια Ελλάδα που συντάσσεται σήμερα με την Τουρκία, εναντίον μιας χώρας που έβαλε μπροστά τον λαό και τον στρατό της για την Ελλάδα;


Μπορεί να είναι “αντάλλαγμα-αντιστάθμισμα” τα 35 ευρώ το κεφάλι ημερησίως, που προσφέρει η Ε.Ε. από χρήματα ευρωπαίων φορολογούμενων, για κάθε “πρόσφυγα”, λαθραίο μετανάστη, τζιχαντιστή (οι μισθοφόροι φεύγουν σαν ποντίκια και περισσότεροι ειδικά μετά τη ρωσική παρέμβαση), αυτούς που με το πιστόλι στον κρόταφο επιβιβάζουν βίαια οι Τούρκοι στα πλοιάρια, στα πλαίσια ενός σχεδίου του 4ου Ράιχ;


Πως μπορεί να είναι “αντάλλαγμα” τα νέα κονδύλια για να είμαστε η χώρα “διαλογής”, σύμφωνα με τον “καταμερισμό αναγκών” της βόρειας Ευρώπης, τα “προσόντα” των νέων σκλάβων; Πόσους γιατρούς έχει ανάγκη η Σουηδία, η Γερμανία… Πόσους οικοδόμους αναζητεί η Φιλανδία… Πόσες πόρνες έχουν ανάγκη τα μπουρδέλα της Ολλανδίας…


Ο πρωθυπουργός και η αυλή του δεν διαβάζουν αναλύσεις σοβαρών διανοούμενων για αυτά τα ζητήματα; Έχουν πολιτικό στραβισμό ή έχουν αποφασίσει να κινούνται στα βήματα του Π. Κανελλόπουλου: “Στρατηγέ ιδού ο στρατός σου!”;


Θλίψη… θλίψη ανείπωτη…


Τι κρύβουν οι δυτικοί αναλυτές αναφορικά με την παραβίαση του εναέριου χώρου της Τουρκίας από ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος;


Βασικά πρέπει να κατανοήσουν, όσοι έχουν ακόμη τη δυνατότητα να σκέφτονται, ότι ο Εθνικός Εναέριος χώρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας έχει ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ!


Οι γαλανοί ουρανοί της Συριακής γης έχουν νεκρική ησυχία! Ανήκουν αποκλειστικά στους Αετούς της Ρωσίας και της Συρίας, ότι κι αν γράφουν οι λένε τα διεθνή κι εγχώρια κανάλια κι οι δημοσιογραφικές πόρνες!


Η είσοδος μαχητικού αεροσκάφους της Ρωσίας στον εναέριο χώρο της Τουρκίας έγινε κι είχε στόχους, που κρύβουν οι δυτικοί. Αν μια παραβίαση είναι γεγονός που κινητοποιεί το ΝΑΤΟ, στην περίπτωση των παραβιάσεων στο Αιγαίο θα είχαμε διαπλανητικό πόλεμο. Η ρωσική πολεμική αεροπορία ήθελε και κατέκτησε επτά (7) στόχους, που έφεραν τη δύση σε αδιέξοδο!


Με έναν σμπάρο 7 τρυγόνια, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός:


1. Ανίχνευση των συχνοτήτων ραντάρ του οθωμανικού καθεστώτος, μέσω των ειδικών ηλεκτρονικών συσκευών που διαθέτουν τα Su 35 και πλήρης καταγραφή-αποκρυπτογράφιση των συχνοτήτων των τουρκικών καταδιωκτικών,


2. Η αναγνώριση των συχνοτήτων από τα τουρκικά ραντάρ, διευκολύνει τα ρωσικά καταδιωκτικά στις παρενοχλήσεις, σε περίπτωση εμπλοκής, σε περίπτωση πραγματικής αερομαχίας,


3. Η ρωσική παραβίαση ήταν αποφασιστικό μήνυμα: ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Τουρκική “No Fly Zone”. Αντιθέτως, αν κριθεί αναγκαίο, οι Ρώσοι θα επιβάλλουν “No Fly Zone” στον τουρκικό εναέριο χώρο,


4. Αποκαλύφθηκαν και καταγράφηκαν όλες οι τουρκικές πυραυλικές θέσεις της Τουρκίας, στα σύνορα με την Συρία,


5. Η Ρωσία και στο πεδίο της παραβίασης χρησιμοποιεί την πολιτική διπλωματία και ώθησε το ΝΑΤΟ σε απεγνωσμένες, νευρικές κινήσεις απελπισίας. Γεγονός που πιστοποιείται με την άμεση σύγκλιση του “Συμβουλίου ΝΑΤΟ’ για μια παραβίαση,


6. Τελείωσε τα όνειρα του Ερντογάν να ηγηθεί και να εκφράσει τους λαούς της Μέσης Ανατολής, ως νέος οθωμανός πασάς, ως αφεντικό. Κι ο Ερντογάν “τσίμπησε” με τις νευρωτικές κραυγές του, που τον οδήγησαν σε εξευτελισμό. Κέρδισε μόνον τη συμπαράσταση της μνημονιακής Ελλάδας,


7. Οι Ρώσοι ανίχνευσαν και κατέγραψαν τα τουρκικά F16, που για την ώρα δεν έχουν ακόμη καταρρίψει, αλλά ας μην είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κάνουν στο άμεσο μέλλον, αν ο Ερντογαν και η δύση δεν βάλουν οριστικά την ουρά στα σκέλια.


Η ΝΑΤΟϊκή “συμπαράσταση” στην Τουρκία, η συμπαράσταση της Ελλάδας στον Ερντογάν και τα τελεσίγραφα του τούρκου “σουλτάνου” είναι γελοιότηες!


Bye bye Ερντογάν!


“Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς”!


Λαοί που δεν έχουν μνήμη, δεν έχουν μέλλον! Όμως Τώρα την ορχήστρα διευθύνει ο Πούτιν κι η δύση διαιρεμένη, παραμιλάει…


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

http://nikosklitsikas.gr/
press-gr.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *