ροή ειδήσεων

Υπάρχει καλό και κακό iPhone 6s ;


Μετά το Bend Gate με το περιβόητο iPhone 6 Plus, ένα νέο "σκάνδαλο"... έρχεται να δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα στην Apple.

Οι χρήστες των νέων κινητών τηλεφώνων iPhone 6s και iPhone 6s Plus, έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν αν έχουν αγοράσει το νέο "καλό" iPhone και όχι το νέο "κακό" iPhone.

Υπάρχει όμως στ' αλήθεια καλό ή κακό iPhone 6s ; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Σίγουρο ωστόσο είναι πως η Apple για τα νέα της μοντέλα ανέθεσε την κατασκευή επεξεργαστών τόσο στην Samsung όσο και στην TSMC, η οποία ήταν υπεύθυνη για την κατασκευή των Chips στα iPhone 6. Ενώ όμως για την ταϊβανέζικη εταιρία κατασκευής chip δεν έχει ακουστεί το παραμικρό, υπάρχουν πολλά παράπονα για την κορεάτικη Samsung, ότι οι επεξεργαστές της που εφοδιάζουν τα νέα iPhone καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία και επηρεάζουν τις επιδόσεις.

Επίσημα η Apple σπεύδει να ηρεμήσει τους καταναλωτές τονίζοντας πως ναι μεν υπάρχει διαφορά στη χρήση της μπαταρίας, αλλά αυτή περιορίζεται μόλις σε ποσοστό 2 % - 3 %, το οποίο δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό σε συνθήκες καθημερινής χρήσης.

Η διαφορά ωστόσο των επεξεργαστών είναι εμφανής, έστω και πολύ λίγο, ακόμα και στο μέγεθος.

Πώς όμως προέκυψε αυτό το νέο σκάνδαλο για την Apple; Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι οι επεξεργαστές Α9 που βγαίνουν από τα εργοστάσια της Samsuns επηρεάζουν αρνητικά την αυτονομία της συσκευής σε σχέση με τους επεξεργαστές Α9 που βγαίνουν από τα εργοστάσια της TSMC.

H Apple παρ' όλα αυτά απαντά ότι οι εργαστηριακές δοκιμές που τροφοδοτούν ασταμάτητα με δεδομένα τους επεξεργαστές έως ότου αδειάσει η μπαταρία δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές συνθήκες χρήσης, ενώ τονίζει πως κάθε ένα τσιπ της υπηρετεί τα υψηλότερα Standards.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να ικανοποιεί τους λάτρεις της τεχνολογίας που πληρώνοντας τεράστια ποσά για να αποκτήσουν μια υπερσυσκευή από την Apple δεν θέλουν να υπάρχει έστω η παραμικρή υπόνοια ότι αυτή ενδέχεται να είναι ακόμα και 2 % λιγότερο καλή από ένα αντίστοιχο iPhone.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *