ροή ειδήσεων

Sex tape Eλληνα ιερέα με πιστή στις ΗΠΑ [ΦΩΤΟ]


Σε… sex tape πρωταγωνιστούσε ο 67χρονος ιερέας Γιώργος Πασσιάς... της μονής του Αγίου Σπυρίδωνα στην Ουάσινγκτον προκαλώντας σάλο στην ενορία όταν αυτές ήρθαν στο φως της δημοσιότητας...

Εδώ και καιρό υπήρχαν οι φήμες ότι ο ιερέας, ο οποίος είναι παντρεμένος, είχε σχέση με την διευθύντρια του σχολείου της ενορίας, την 47χρονη Έθελ Μπουζαλά. Τελικά, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν με τον πιο… ηχηρό τρόπο με ένα sextapeπου ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει το ζευγάρι να επιδίδεται σε αρκετές… κίνκι καταστάσεις!

Στο βίντεο ο Πασσιάς φαίνεται με ένα λευκό μπλουζάκι, ενώ η Μπουζαλά είναι πάνω σε ένα τραπέζι γυμνή με ψηλοτάκουνες γόβες και σε άλλο σημείο ο ιερέας είναι ξαπλωμένος, ενώ η σύντροφός του τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπό του. Σε ένα άλλο βίντεο ο Πασσιάς κάνει στοματικό έρωτα στην Μπουζαλά και στη συνέχεια επιδίδονται σε διάφορες φετιχιστικές στάσεις. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι είχαν συγκεκριμένα έντονο φετίχ με... κέικ το οποίο χρησιμοποιούσαν την ώρα του σεξ!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό όταν ο σύζυγος της Μπουζαλά έστειλε ένα γράμμα στον Αρχιεπίσκοπο, Αντώνιο Παρόπουλο που αποκάλυπτε τη σχέση, ωστόσο επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες μέρες όταν ένας άγνωστος έστειλε στην εφημερίδα New York Post τα ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες με το ζευγάρι. Τελικά, ο Πασσιάς αποπέμφθηκε από την εκκλησία και ο ίδιος ζήτησε από τους πιστούς της ενορίας τους να προσεύχονται γι’ αυτόν και την οικογένειά του. Στο γράμμα μάλιστα που έστειλε στους πιστούς αναφέρει ότι αποχωρεί για προσωπικούς λόγους υγείας, ενώ παραδέχεται ότι έχει διαπράξει πολλές αμαρτίες.

Η Έθελ Μπουζαλά κατάγεται από το Περού, ωστόσο πριν από αρκετά χρόνια παντρεύτηκε τον Έλληνα Τομ Μπουζαλά με τον οποίο έχουν τρία παιδιά. Ο Πασσιάς τη γνώρισε όταν τη βάφτισε χριστιανή για να μπορέσει να παντρευτεί τον Μπουζαλά. Από τότε απέκτησαν πολύ στενή σχέση, ενώ χωρις να έχει κάποια ανάλογη εκπαίδευση μπήκε στο σχολείο της ενορίας όπου έλαβε μέχρι και θέση διευθύντριας. Μάλιστα, ασχολούνταν και με τα οικονομικά της ενορίας και όλοι τους έβλεπαν να πηγαίνουν και να φεύγουν μαζί από την εκκλησία.

Πάντως, η Μπουζαλά πριν από λίγες μέρες άφησε τη θέση της, η οποία αντικαταστάθηκε από μια άλλη γυναίκα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπουζαλά είναι έγκυος στο παιδί του ιερέα ωστόσο κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται.









Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/10/15 19:34

    Γκομενάρα η τύπισα ...... και άγιους διαολίζει .... τι να κάνει και ο άνθρωπος ...... της έκανε άγιο σεξ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *