ροή ειδήσεων

Ο Τσακαλώτος, ο Άγιος Αυγουστίνος και το… σεξ [video]



Σε μεγάλο ατακαδόρο εξελίσσεται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που επικαλέστηκε στη Βουλή... μέχρι και τον Άγιο Αυγουστίνο για να απαντήσει στην κριτική της αντιπολίτευσης...

Στη συζήτηση της σύμβασης παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου στοιχήματος επί ιπποδρομιών στην Ελλάδα για 20 χρόνια, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως δεν θα αντισταθεί στον πειρασμό και θα απαντήσει στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Συμμερίζομαι την προσπάθεια του Αγίου Αυγουστίνου που πριν γίνει Άγιος παρακαλούσε το Θεό να τον κρατήσει μακριά από το αμάρτημα του σεξ. Εγώ όμως δεν μπορώ να το κάνω», είπε.

Πάντως, στην ομιλία του αναφέρθηκε σε μια ομάδα ειδικών, μια «task force» όπως ανέφερε, που έχει αναλάβει το έργο να αποφασίσει τι θα γίνει με τα περιουσιακά στοιχεία του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. «Θα αποφανθεί πως θα είναι αυτό το ταμείο, πόσα περιουσιακά στοιχεία του ΤΑΙΠΕΔ θα μεταφερθούν, αν θα συνεχίσει να κάνει ιδιωτικοποιήσεις το ΤΑΙΠΕΔ, αν θα πάνε οι τράπεζες και το ΤΧΣ... αν θα πάνε και άλλα περιουσιακά στοιχεία και πώς θα γίνει η διανομή των χρημάτων για την πληρωμή του χρέους και για επενδύσεις», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *