ροή ειδήσεων

Σκάνδαλο Volkswagen: Πόσα οχήματα επηρεάζονται στην Ελλάδα



Ανακοίνωση για τα οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, τα οποία και επηρεάζονται... από το λογισμικό παραποίησης των τιμών εκπομπής ρύπων εξέδωσε η Volkswagen AG, η οποία και σημειώνει πως τα οχήματα παραμένουν τεχνικά ασφαλή και κατάλληλα για χρήση...



Ειδικότερα, όπως σημειώνεται σε συνέχεια ενημέρωσης της Kosmocar A.E. από την Volkswagen AG, προκύπτει ότι από τα ήδη κυκλοφορούντα οχήματα στην Ελλάδα επηρεάζονται:

- 6.362 επιβατικά οχήματα Volkswagen
- 1.875 οχήματα Audi
- 882 επαγγελματικά οχήματα Volkswagen.

Αυτά τα οχήματα, συγκεκριμένων μοντέλων και ετών κατασκευής, είναι εξοπλισμένα αποκλειστικά με πετρελαιοκινητήρες του τύπου EA 189. Τα αυτοκίνητα παραμένουν τεχνικά ασφαλή και κατάλληλα για χρήση.

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι από το εν λόγω θέμα δεν επηρεάζονται όλα τα καινούργια οχήματα που διαθέτουν το πανευρωπαϊκά ισχύον πρότυπο EU6.

Το πρόγραμμα δράσης της εταιρείας προβλέπει ως πρώτο βήμα, την ενημέρωση των κατόχων στους οποίους αφορά το θέμα

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, τις επόμενες ημέρες, μέσα από τις ιστοσελίδες www.volkswagen.gr και www.audi.gr θα παρέχεται συνεχής ενημέρωση για οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς και η δυνατότητα στους κατόχους να διακρίνουν αν το όχημά τους επηρεάζεται, με την εισαγωγή του αριθμού πλαισίου.

Στη συνέχεια, η Volkswagen και οι άλλες μάρκες του Ομίλου, των οποίων τα αυτοκίνητα επηρεάζονται, θα επιδείξουν, εντός Οκτωβρίου, στις αρμόδιες υπηρεσίες, τις τεχνικές λύσεις και την εφαρμογή τους. Ύστερα, θα ενημερωθούν οι κάτοχοι των οχημάτων, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar Α.Ε .για την εφαρμογή των απαραίτητων τεχνικών μέτρων.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *