ροή ειδήσεων

Σάλος στη Ρόδο: 14χρονη έμεινε έγκυος και υποχρεώθηκε να κάνει έκτρωση!


Για την 11η Ιανουαρίου 2016 προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου... η εκδίκαση της υπόθεσης τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης
μιας ανήλικης εγκύου, που φέρεται να έπεσε θύμα αποπλάνησης. Κατηγορούμενος για τεχνητή διακοπή εγκυμοσύνης ανήλικης εγκύου χωρίς τη συναίνεση των γονέων της, σε μη οργανωμένη νοσηλευτική μονάδα και έκθεση σε κίνδυνο, είναι ένας γιατρός, ενώ ενήλικας Ροδίτης κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, που συμπλήρωσε το δωδέκατο αλλά όχι και το δέκατο τέταρτο έτος της ηλικίας της, κατ’ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία στην πράξη της τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης.

Ο τελευταίος ηλικίας 31ος ετών, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης συναναστροφής του, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με την 14χρονη τότε κοπέλα. Η φερόμενη ως θύμα φοιτούσε στην Γ’ τάξη του Γυμνασίου και η υπόθεση είχε προσλάβει ιδιάζουσες διαστάσεις εξαιτίας της καταγγελίας των γονέων της ότι υποβλήθηκε από τον ιατρό σε έκτρωση, όταν την άφησε έγκυο ο δεύτερος κατηγορούμενος, σε ηλικία 29 ετών, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Σύμφωνα με τη μήνυση, που έχει υποβληθεί, η ανήλικη υποχρεώθηκε σε έκτρωση από τον 29χρονο, ο οποίος καταγγέλλεται παραπέρα ότι την κατέστησε πειθήνιο όργανό του με απειλές για την αποκάλυψη των όσων είχε υποστεί στα χέρια του. Ο γιατρός είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους. Είχε αναφέρει, απολογούμενος ότι η ανήλικη τον επισκέφθηκε μόνη της στο ιατρείο του και ότι είχε αιμορραγία. Πιθανολόγησε μάλιστα ότι είχε κάνει χρήση χαπιού διακοπής της κυήσεως.

Εν πάση περιπτώσει η ανήλικη γνώρισε τον 29χρονο το καλοκαίρι του 2011 σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εκεί άρχισε να την πολιορκεί. Κάποια στιγμή και ενώ ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα φορτικός απέναντί της, όπως υποστηρίζει η ίδια, την ακολούθησε σε δημόσιο χώρο, σε παραλία και εκεί ήλθε σε συνουσία μαζί της. Φέρεται να επανέλαβε την πράξη του αυτή αρκετές φορές, ενώ καταγγέλθηκε ότι την απειλούσε ότι θα απεκάλυπτε τις «σχέσεις» τους στους γονείς της και σε φίλες της. Η ανήλικη διαπίστωσε ότι είχε καθυστέρηση στον κύκλο της και αφού επισκέφθηκε πανικόβλητη γιατρό, διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος.

Δεν μπορούσε να εκμυστηρευθεί το τι είχε συμβεί, λόγω ντροπής, στους γονείς της και ο 29χρονος, όπως ισχυρίζεται, την έπεισε να υποβληθεί σε επέμβαση τεχνητής διακοπής της κυήσεως. Η ανήλικη αναγκάστηκε να διηγηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί στους γονείς της όταν ένα τρίτο πρόσωπο, μικρής ηλικίας, άφησε στην επιχείρησή τους ένα φάκελο που περιείχε ένα υπερηχογράφημα της κόρης τους!

dimokratiki.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *