ροή ειδήσεων

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία "Η Ρόδος για την ζωή" 2015



Γιάννης Μελισανίδης και Πηγή Δεβετζή έδωσαν το παρόν...


Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή του κόσμου στον αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε με στόχο την αγορά ειδικού Υπερηχοτομογράφου προϋπολογισμού 35.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών έγκαιρης διάγνωσης Καρκίνου του Μαστού της Μονάδας Ψηφιακής Μαστογραφίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Εκ των διοργανωτών ο κ. Σάββας Σαββαίδης δήλωσε πως μετείχαν στον αγώνα περισσότερα από 7000 άτομα όλων των ηλικιών.
” Ή συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο . Τα χρήματα που χρειάζονταν για την αγορά ιατρικού μηχανήματος συγκεντρώθηκαν ήδη”, δήλωσε ο κ. Σαββαίδης.

Την παρουσίαση έκαναν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού αθλητισμού κ. Τέρης Χατζηϊωάννου και ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Σαμιωτάκης .

Το παρόν έδωσαν οι Ολυμπιονίκες Πηγή Δεβετζή και Γιάννης Μελισσανίδης.
Ή εκκίνηση του αγώνα έγινε από την Πλατεία Δημαρχείου .
Να σημειωθεί ότι των συμμετεχόντων ήταν και 500 δρομείς.
Το μήνυμα του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου:
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια την πορεία του “Ρόδος για τη Ζωή” , αυτής της κίνησης αγάπης όλων αυτών των εθελοντών, των Ροδιτών που θέτουν ψηλά στις προτεραιότητές τους την ανιδιοτελή προσφορά. Κάθε χρόνο, η Ρόδος Για τη Ζωή μεγαλώνει και μαζί της μεγαλώνει και η ελπίδα! Ο καρκίνος είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και σήμερα ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και στέλνουμε από τη Ρόδο, το νησί του ήλιου, ένα μήνυμα ελπίδας και φωτός. Ένα μήνυμα δυνατό: Ναι στην Πρόληψη, Ναι στη Ζωή! Θέλω να σας συγχαρώ για την συνεχή και ανεκτίμητη προσφορά σας, για την αγάπη και την ελπίδα που δίνετε σε όλους τους συνανθρώπους μας, για την δύναμη που γεμίζετε τις ψυχές τους. Θέλω να σας ευχαριστήσω που θυμίζετε σε όλους μας πόσο σημαντικός είναι ο εθελοντισμός. Στις προσπάθειες σας θα είμαστε πάντα συνοδοιπόροι. Γιατί οι μάχες που δίνονται από κοινού, με μια ψυχή και έναν στόχο είναι αυτές που γράφουν ιστορία, που κερδίζονται.

Γιώργος Χατζημάρκος
Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Το μήνυμα του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου:

Για ακόμη μια φορά δίνουμε το ραντεβού μας, την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, στην πλατεία Δημαρχείου και τρέχουμε για τη ζωή. Η εν λόγω εκδήλωση έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά και φιλανθρωπικά δρώμενα του νησιού μας, έχοντας ως στόχο να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, να εμπνεύσει και με τη συμβολή όλων μας να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης σε όλους τους συνανθρώπους μας που μάχονται κατά του καρκίνου. Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο κ. Σάββα Σαββαϊδη, καθώς και τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Η Ρόδος για τη ζωή» για την σπουδαία δράση τους που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της έγκαιρης πρόληψης και διάγνωσης μορφών καρκίνου. Ο Δήμος Ρόδου στηρίζει την εν λόγω πρωτοβουλία και θα είναι πάντοτε αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια του συλλόγου. Είμαι βέβαιος πως οι συμπολίτες μας θα δείξουν για ακόμη μια φορά την κοινωνική ευαισθησία τους και θα στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την σπουδαία αυτή πρωτοβουλία. Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τρέχουμε για τη ζωή!

Ο Δήμαρχος Ρόδου
Φώτης Χατζηδιάκος

ifmedia.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *