ροή ειδήσεων

Το 2017 η Google θα ξεκινήσει την παράδοση εμπορευμάτων με drone



Εντός του 2017 τοποθετεί ο επικεφαλής του Project Wing της Alphabet (μητρική εταιρεία της Google) την πρώτη...



πτήση των δικών της μη επανδρωμένων αεροσκαφών για την παράδοση εμπορευμάτων στις ΗΠΑ. Ο Ντέιβιντ Βος, που προεδρεύει επίσης σε ειδική ομάδα εργασίας στην αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία αεροπορίας, προέβη σε αυτή την εκτίμηση σε πρόσφατο συνέδριο της βιομηχανίας για την διαχείριση της κυκλοφορίας των drones.
Το Project Wing της Google ξεκίνησε δύο χρόνια νωρίτερα και πρόσφατα έκανε το γύρο του Διαδικτύου βίντεο από μια δοκιμαστική πτήση του υπό ανάπτυξη drone της Google που προορίζεται για την παράδοση εμπορευμάτων. Η Amazon έχει επίσης κάνει γνωστή την πρόθεσή της να αξιοποιήσει επίσης τα δικά της drone (Amazon Prime Air).
Κατά την ομιλία του, ο Ντ.Βος είπε επίσης ότι η Alphabet συνεργάζεται με την αρμόδια υπηρεσία της Αεροπορίας (FAA) για την ανάπτυξη ενός συστήματος που θα αναλάβει την διαχείριση της κυκλοφορίας των drones, αξιοποιώντας την κινητή τηλεφωνία και το Ίντερνετ για να συντονίζει τις πτήσεις των μη επανδρωμένων αεροσκαφών που θα πετούν σε ύψος περίπου 150 μέτρων. Εντός 12 μηνών θα μπορούσε να αναπτυχθεί ένα σύστημα που θα αναγνωρίζει τα drone, θα διασφαλίζει την ασφάλεια της πτήσης πάνω από πυκνοκατοικημένες περιοχές και θα φροντίζει να αποφεύγονται τα ελικόπτερα που πετούν χαμηλά, σημείωσε ο επικεφαλής του Project Wing. Νωρίτερα, θα πρέπει να έχει δημιουργηθεί βάση δεδομένων με αδειοδοτημένα drone, ένα έργο που η αμερικανική κυβέρνηση φιλοδοξεί να ολοκληρώσει στις 20 Δεκεμβρίου 2015.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *