επικαιρότητα

Αυτά είναι τα 20 ανδρικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι γυναίκες


Μια μεγάλη έρευνα που οργάνωσε το Men's Health σε δείγμα 1.000 γυναικών αποκάλυψε...
ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το τι ακριβώς αναζητάει μια γυναίκα σε έναν άνδρα. Ποια είναι δηλαδή εκείνα τα χαρακτηριστικά που αξιολογεί περισσότερο από άλλα, προκειμένου να... τον κρίνει ως “ελκυστικό” και να είναι θετικά προσκέιμενη απέναντί του στην προοπτική μιας σεξουαλικής σχέσης.

Η έρευνα έγινε μέσω διαδικτύου σε δύο φάσεις. Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 1.000 Αμερικανίδες γυναίκες ηλικίας 21-54 ετών.

Η πρώτη φάση διενεργήθηκε από την Opinion Research Corporation από το Πρίνστον στο Ν. Τζέρσεϊ και η δεύτερη φάση διενεργήθηκε από το BestLifeOnline.com.

Τα ανδρικά χαρακτηριστικά αξιολογήθηκαν ανάλογα με το ποσοστό των γυναικών που τα ξεχώρισαν και δημιουργήθηκε ένα Top-5 σε κάθε γενική κατηγορία. Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας:

Χαρακτήρας Πιστός – 84% Έμπιστος/στήριγμα – 75% Ευγενικός – 67% Ηθικός – 66% Καλός πατέρας – 51% Προσωπικότητα Αίσθηση του χιούμορ – 77% Ευφυία – 55% Πάθος – 46% Αυτοπεποίθηση – 41% Γενναιοδωρία – 38% “Πρακτικά” χαρακτηριστικά Να είναι καλός “ακροατής” - 53% Ρομαντικός – 48% Καλός στο σεξ – 35% Να μαγειρεύει, να συγιρίζει κλπ – 23% Εισόδημα – 21% Φυσικά χαρακτηριστικά Αίσθηση του στυλ – 30% Όμορφο πρόσωπο – 26% Ύψος – 15% Μυς – 13% Γενική εκγύμναση – 12%

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά