ροή ειδήσεων

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ – «Αθώος αυτός που συνέλαβαν για την επίθεση στον Κουμουτσάκο», υποστηρίζουν


Στον εισαγγελέα αυτή την ώρα ο νεαρός – Έρευνες και για άλλους τέσσερις δράστες...
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 24χρονος ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου στο Σύνταγμα, ενώ θέμα χρόνου είναι ο εντοπισμός άλλων τεσσάρων ατόμων (τριών ανδρών και μιας γυναίκας) που φέρονται να συμμετείχαν στο άγριο επεισόδιο.

Ο 24χρονος που συνελήφθη χθες αργά το απόγευμα στα χέρια από την Αστυνομία, λίγο πριν τη λήξη του αυτοφώρου, όπως φαίνεται και στα επίμαχα βίντεο, είναι ο άνθρωπος που πλησιάζει τον κ. Κουμουτσάκο με «κεφαλοκλείδωμα» και το έκανε όπως είπε «για να τον προστατεύσει» από το αγριεμένο πλήθος.

Ο άντρας πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Ασφάλειας και λίγο μετά τις 10:30 οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Ο νεαρός εμφανίστηκε γελαστός και ατάραχος, ενώ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στην Ευελπίδων, προκειμένου να του συμπαρασταθούν, βρέθηκαν το Πόντιοι, μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας.

Τονίζουν ότι ο νεαρός δεν είχε σχέση με ακροδεξιά στοιχεία, αλλά αντίθετα, είναι μέλος της νεολαίας τους και σκοπό είχε να προστατεύσει τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον εντοπισμό των τεσσάρων, εναντίον των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της διατάραξης κοινής ειρήνης, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους.

Όλοι όπως λένε, έχουν ταυτοποιηθεί ενώ τα ευρήματα από τις έρευνες στα σπίτια δείχνουν ότι τουλάχιστον δύο από αυτούς είναι μέλη της Χρυσής Αυγής (βρέθηκαν δέκα αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής, δύο φυσίγγια των 7,62 mm και δύο σουγιάδες) που μάλιστα όπως λένε ανήκουν στον πυρήνα του Μενιδίου.

«Ήθελα να τον προστατεύσω», λέει ο συλληφθείς.



Η αστυνομία συνέλαβε χθες τον άντρα που φαίνεται στα πλάνα να βρίσκεται αρχικά δίπλα στον Γιώργο Κουμουτσάκο και στη συνέχεια να του κάνει ένα «κεφαλοκλείδωμα» και να τον οδηγεί προς τα ΜΑΤ.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η παρουσία του στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το απόγευμα της Πέμπτης, δεν σχετίζεται με τους ακραίους που ξυλοκόπησαν τον γαλάζιο βουλευτή, Αντίθετα, ισχυρίζεται ότι στόχος του ήταν να προστατέψει τον κ. Κουμουτσάκο, το οποίο τονίζει ότι δεν γνώριζε καν.



Ο 24χρονος μίλησε στην τηλεόραση του Alpha λίγο πριν τη σύλληψή του, αναφέροντας ότι και ο ίδιος δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπό του στην προσπάθειά του να προστατέψει τον βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η Αστυνομία εκτιμά ότι ο συλληφθείς έχει άμεση σχέση με το περιστατικό και ότι συμμετείχε σε οργανωμένο σχέδιο ξυλοδαρμού του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Θεωρεί μάλιστα ότι ο νεαρός βρέθηκε κοντά στον βουλευτή λίγο πριν την επίθεση για να τον καθυστερήσει και να προλάβουν οι «συνεργοί» του να τον γρονθοκοπήσουν.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/11/15 19:56

    paparies ton dimosiokafron

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/15 19:58

    ante kai 2 apo aftous na itan apo tin xrisi avgi. oi ipolipoi apo poia kommata itan? arage exoun aftokolita simees kai ala pragmata apo ta kommata tous? mipos an exoun pragmata tou olympiakou i tou panathinaikou i allis omadas na prepei na anaferthei-sisxetistei? mallon tha diathetous kai tipota maxeria logika afou exoun kouzina sto spiti tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *