επικαιρότητα

Πενθεί σήμερα η Κρεμαστή - Άφησε την τελευταία του πνοή ένα 27χρονο παλικάρι


Πενθεί σήμερα η Κρεμαστή! Ένα από τα καλύτερα νέα παιδιά της,...
ο Μιχάλης Μάτσης του Γεωργίου, 27 ετών, μουσικός στο επάγγελμα, άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, όπου νοσηλευόταν εδώ και αρκετό διάστημα, αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.


Και ο Μιχάλης, όλο αυτό τον καιρό, έδωσε σκληρό αγώνα για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας από την πρώτη στιγμή κοντά του τον πατέρα του και την μητέρα του, που δεν έφευγαν από το προσκεφάλι του.

Δυστυχώς, όμως, ο Μιχάλης δεν τα κατάφερε. Σήμερα το πρωί, το χαμογελαστό αυτό παιδί, που μέσα από την δουλειά του έδινε κέφι και χαρά στον κόσμο, άφησε την τελευταία πνοή, βυθίζοντας στο πένθος γνωστούς, συγγενείς και φίλους, αλλά και ολόκληρο το χωριό του.


Η κηδεία του παλικαριού, δεν έχει ακόμη καθοριστεί πότε ακριβώς θα γίνει. Κι αυτό γιατί, σ΄ αυτές τις θλιβερές στιγμές, χρειάζονται ν΄ ακολουθηθούν κάποιες διαδικασίες. Ωστόσο, αύριο ή μεθαύριο αναμένεται να γίνει γνωστή η ημέρα της ταφής του.


Συλλυπητήριο

Τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κρεμαστής "Παναγία η Ελεημονήτρια", και ειδικότερα ο πρόεδρός του Γιάννης Μάτσης, (ο οποίος, σημειωτέον, είναι θείος του αδικοχαμένου νέου), εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του κι εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης