ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ: 35χρονος έχει στήσει απίστευτη κομπίνα.Θύματά του ,σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο 35χρονος έχει εξαπατήσει δεκάδες πολίτες σε διάφορες περιοχές της χώρας,... ζητώντας τους χρήματα τάχα για να πληρώσει τεχνικό που θα επιδιόρθωνε... την βλάβη στο σύστημα κλειδώματος του αυτοκινήτου τουΤελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά απάτης με τον 35χρονο ο οποίος έχει εξαπατήσει δεκάδες πολίτες σε διάφορες περιοχές της χώρας, ζητώντας τους χρήματα τάχα για να πληρώσει τεχνικό που θα επιδιόρθωνε την βλάβη στο σύστημα κλειδώματος του αυτοκινήτου του!

Μετά τις τρεις περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν την περασμένη Κυριακή στην Αριδαία και την Σκύδρα Πέλλας, διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει και άλλες δυο στις 27 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, με θύματα ανυποψίαστους πολίτες. Μάλιστα, σε μια από αυτές ο αδίστακτος δράστης δεν δίστασε να... κλέψει τα 350 ευρώ που θα του έδινε ένας 30χρονος όταν τον είδε να αλλάζει γνώμη!

Στη συνέχεια, διέφυγε με ταξί που οδηγούσε ένας 51χρονος με προορισμό περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στη διαδρομή, ο 35χρονος κατάφερε να πείσει τον άτυχο ταξιτζή να του δώσει... δανεικά 240 ευρώ γιατί δήθεν τα χρειαζόταν άμεσα ένα συγγενικό του πρόσωπο και, όταν αποβιβάστηκε για να δώσει τα χρήματα, έγινε καπνός!

Για τα δυο περιστατικά σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Νέων Μουδανιών για απάτη και κλοπή.

Ο 35χρονος ακολουθεί χρόνια τώρα το ίδιο modus operandi κι έτσι οι άνδρες του τμήματος Αριδαίας τον ταυτοποίησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν τον αναγνώρισαν από την φωτογραφία του ένας 53χρονος από τον οποίο πήρε 310 ευρώ και ένας 22χρονος που του «δάνεισε» 1.000 ευρώ σε δυο δόσεις.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *