ροή ειδήσεων

Η Apple καταθέτει πατέντα για κουμπί πανικού!



Μία πατέντα που μετατρέπει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων (Touch ID) στα iPhone και iPad σε panic button κατέθεσε η Apple...
Όπως φαίνεται η Apple σκοπεύει να μετατρέψει το home button σε panic button σε περίπτωση που χρήστης πάει να ξεκλειδώσει τη συσκευή με ένα συγκεκριμένο δάχτυλο. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό η συσκευή θα κλειδώνεται και θα αρνείται κάθε αίτημα για πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες του χρήστη ή θα κάνει αμέσως reset ανάλογα με τις ρυθμίσεις, θα ενεργοποιεί την μπροστά κάμερα του κινητού για να τραβήξει μια φωτογραφία στην οποία υπάρχει η πιθανότητα να εμφανίζεται το πρόσωπο του ατόμου που του επιτέθηκε (την οποία την ανεβάζει στο iCloud)για να την δείξει στην αστυνομία ενώ παράλληλα μπορεί να ενεργοποιηθεί και το μικρόφωνο για να ηχογραφηθεί το περιστατικό.
Η Apple θέλει να ενσωματώσει αυτή τη λειτουργία για να μπορέσει να προστατέψει τους κατόχους iPhone και iPad σε περίπτωση που κινδυνέψουν ή κάποιος θέλει να τους κλέψει τη συσκευή. Το Panic mode θα ενεργοποιείται με συγκεκριμένο δάχτυλο που θα επιλέξει ο χρήστης ενώ ακόμα κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα το δούμε να ενσωματώνεται σε κάποια συσκευή.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *