ροή ειδήσεων

Οι δανειστές ξεκινούν να «φακελώνουν» όλους τους Έλληνες



ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ... ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Ξεπερνούν κάθε ανεκτό όριο οι δανειστές με τις απειλές και τους εκβιασμούς τους προς την κυβέρνηση αλλά και ολόκληρη την χώρα, σπρώχνοντας έτσι τον ελληνικό λαό πιο βαθιά στην ανέχεια, στην εξαθλίωση και το περιθώριο.


Μετά την απαίτηση τους για κατάργηση του νόμου Κατσέλη και απελευθέρωση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, μετά τις αλλαγές στις 100 δόσεις και το δόγμα «σοκ και δέος» στο Ασφαλιστικό, το τελευταίο τελεσίγραφο τους προκαλεί οργή και αγανάκτηση.

Σύμφωνα με την «Το Παρόν της Κυριακής», οι δανειστές ζητούν από την Γενική Γραμματεία εσόδων του υπουργείου Οικονομικών να παραδώσει στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, με πλήρη λεπτομέρεια, κάθε στοιχείο που έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση και των 10 εκατ. κατοίκων της χώρας μας. Όλα τα φορολογικά τους στοιχεία το «πόθεν έσχες» τους, τι έχουν στην κατοχή τους (κινητά και ακίνητα), τι παράγουν και τι δαπανούν.

Δεδομένου ότι η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία λειτουργεί ουσιαστικά ως «παράρτημα» των Βρυξελλών παρά ως υπηρεσία του ελληνικού κράτους, όπως έχει αποδειχθεί κατ' επανάληψη τα τελευταία χρόνια, όλα τα παραπάνω στοιχεία θα περάσουν στα χέρια των δανειστών. Κι από εκεί στα χέρια των Βρυξελλών, της γερμανικής Καγκελαρίας. Είναι γνωστοί οι άθλοι του μέχρι πρότινος προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, που αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την άσκηση δίωξης από τον Εισαγγελέα, από το φούσκωμα του ελλείμματος, κατ' εντολή των έξω για να αναγκαστεί η Ελλάδα να μπει στο Μνημόνιο.

Από την στιγμή που η κυβέρνηση δεχθεί να παραδώσει τα στοιχεία θα πρόκειται για μια άνευ προηγούμενου «φακέλωμα» όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων και θα γνωρίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμής στις Βρυξέλλες τι έχει στην κατοχή του ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας.

newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *