ροή ειδήσεων

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΟΚ:Καταργούν το μάθημα των Θρησκευτικών – Ποιους Ιεράρχες επικαλείται ο Ν. Φίλης

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά την κατάργηση...
του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία της δευτερόβαθμιας εκπαίδευσης.Σε Θρησκειολογικό θέλει να μετατρέψει το μάθημα των Θρησκευτικών από ομολογιακό ο Υπ Παιδείας ! Μάλιστα σε αυτό για πρώτη φορά εγγράφως εμπλέκει και ορισμένους΄΄φωτισμένους Ιεράρχες » που συμφωνούν σε αυτό το ιστορικό έγκλημα.

Δείτε ΕΔΩ την απάντηση του Υπουργού Παιδείας σε ερώτηση του Ν Νικολόπουλου στη Βουλή. Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ online(ekklisia.online) παρουσιάζει την επιστολή:




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/11/15 13:00

    Καλά θα κάνει και μπραβο του !!! το καθεστώς των εβραιοδουλων καταρεει !! επιστροφη ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ !! να ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ !!!

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/15 18:26

      Δυστυχώς όπως είπε και ο Πλάτωνας στην Πολιτεία, "το ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο, για να διοικήσουμε τους βλάκες, θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια θρησκεία, με θεό πανταχού παρόντα, με τιμωρία και επιβράβευση μετά θάνατον. Πούλα παραμύθι στους βλάκες"

      Αυτήν ακριβώς την φιλοσοφία εκμεταλλεύτηκαν ορισμένοι για να υποδουλώσουν την ψυχή του ανθρώπου με συγχωροχάρτια, τάματα, λιβάνια, απειλές και μετάνοιες. Θέλουν τον άνθρωπο να μην σκέφτεται, με το κεφάλι κάτω και πάντα στα γόνατα να παρακαλά για άφεση "αμαρτιών". Δεν θέλουν ελέυθερο πνεύμα, γιατί το ελέυθερο πνεύμα δεν πιστεύει σε παραμύθια

      «έχει ο θεός τη βούληση να εμποδίσει το κακό αλλά δεν μπορεί; άρα, δεν είναι παντοδύναμος. μπορεί αλλά δεν θέλει; τότε δεν είναι πανάγαθος. έχει τόσο τη βούληση, όσο και τη δύναμη να το εμποδίσει; τότε από πού προέρχεται το κακό; Δεν έχει ούτε τη βούληση ούτε τη δύναμη; τότε γιατί τον λέμε θεό;» Επίκουρος

      Θεού ενέργεια νόησις. ( ο θεός είναι νόηση) Αριστοτέλης

      Η πίστη από φόβο, δηλαδή η δεισιδαιμονία δεν μας οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στα δίχτυα επιτήδειων οι οποίοι μας θέλουν δούλους. Πλούταρχος

      Ου γαρ αργύρω και χρυσώ μακάριον το θείον ουδέ βρονταίς και κεραυνοίς ισχυρόν, αλλ’ επιστήμη και φρονήσει. Πλούταρχος

      Κατά νόμον είναι πολλούς Θεούς, κατά δε φύσιν ένα. Αντισθένης (για όσους πιστεύουν ότι οι αρχαίοι Ελληνες δεν γνώριζαν ότι υπάρχει μόνο ένας θεός. Διαβάστε τον Ερμή τον Τρισμέγιστο και κοιτάξτε ποιός αντέγραψε ποιόν στην θρησκεία!!!!)

      Το μακάριο και άφθαρτο ον (ο θεός) ούτε το ίδιο γνωρίζει ενοχλήσεις ούτε σε άλλους προξενεί ενοχλήσεις. Ώστε δεν επηρεάζεται ούτε από θυμούς ούτε από ευχαριστίες. Γιατί όλα αυτά είναι γνωρίσματα ενός αδύναμου όντος. Πίστη είναι το να αποδέχεσαι άνευ αποδείξεων, τα λεγόμενα κάποιου, που μιλά άνευ γνώσεων, για πράγματα άνευ προηγουμένου (ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ) (αυτό για τους παπάδες)

      Εμείς και στους θεούς ορθοί ομιλούμε. Αρίσταρχος

      Αυτό ήταν το υπερήφανο αρχαίο Ελληνικό πνεύμα που βάλθηκαν οι χριστιανοεβραίοι να υποδουλώσουν και να καταστρέψουν, αλλά όπως αναφέρει και στο κοράνι, "Οι Ελληνες πάντα θα νικούν με την επιστήμη και τα γράμματά τους, τα κανόνια σκουριάζουν"

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/15 18:07

    Επιτέλους άντε και στον διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας. Μιλάμε για τα θεοκρατικά άλλα κράτη τύπου ΙΡΑΝ αλλά και εδώ δεν πάμε πίσω. Το μοναδικό κράτος στην ΕΕ που το παπαδαρίο συνυπάρχει με την παιδεία στο ίδιο υπουργείο. Μια πλύση εγκεφάλου από το νηπιαγωγείο για τον διεφθαρμένο Αβρααμ που παρουσίαζε την γυναίκα του Σάρρα σαν αδελφή του για να την παντρεύει με πλούσιους και να πλουτίζει ..... και όχι μόνο μια φορά αλλά τρεις αναφορές γίνονται στην παλαιά διαθήκη των Εβραίων....... όσο δε για τον προτεζέ του Ιεχωβά ΛΟΤ, αυτός πηδούσε κανονικά και με τον νόμο τις κόρες του και τις γκάστρωσε κιόλας Γεν. 19.32-36
    Αντε να αντικατασταθεί με Ιστορία των θρησκειών για να αποφασίζει ο καθένας τι θα πιστεύει...... θέλουνε πρόβατα για να τα αρμέγουνε και να παίρνουν το μαυρο και αφορολόγητο χρήμα. Με 5 τρις περιουσία που την είδατε την εκκλησία να βοηθάει τους εβραιοχριστιανούς πρόβατά της σε αυτή την κρίση????? ΑΝ νομίζετε ότι είναι τα σισίτια κάνετε λάθος μέγα γιατί από επιδοτήσεις της ΕΕ γίνονται όλα αυτά και φυσικά τα περισσότερα πάνε σε κάποιες τσέπες όπως εκείνου του παπά που βρέθηκαν 5 εκατ. στον τραπεζικό του λογαριασμό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/11/15 18:09

    Ο Robert Graves και ο Εβραίος συνεργάτης του Dr. Raphael Patai στο βιβλίο τους «Οι εβραϊκοί μύθοι», αναφέρουν….
    Αποτελεί κοινή πεποίθηση των Εβραίων, ότι η χειρότερη ημέρα της Ιστορίας του Ισραήλ, δεν ήταν η αιχμαλωσία από τον Σενναχερίμ , ούτε η καταστροφή του ναού του Σολομώντα από τον Ναβουχοδονόσορα, αλλά η ημέρα που οι εβδομήκοντα (Ο) μετέφρασαν στα Ελληνικά την Βίβλο ύστερα από απαίτηση του Πτολεμαίου 2ου (285-246 πχ). Πίστευαν ότι οι εξιστορήσεις που περιέγραφαν τις κακές πράξεις των προγόνων τους, δεν έπρεπε ποτέ να αποκαλυφθούν στους εχθρούς του Ισραήλ και οι ραβίνοι αποκάλεσαν «αποφράδα» για το Ισραήλ την ημέρα που πρωτοκυκλοφόρησε η μετάφραση των (Ο) στα Ελληνικά. (Βλέπεις αφαίρεσε τελείως την πιθανότητα συγκάλυψης και παραχάραξης όλων των Χαλδαϊκών θρησκευτικών δολοπλοκιών και της ιερατικής μαγγανείας)
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι που το άρθρο αυτό έχει ένα και μοναδικό μιασμα οπαδό του Φιλη. Η Ελλάδα είχε και έχει ορθόδοξη εκκλησία πάρα μα πάρα πολλά χρόνια είναι ντροπή σου φίλε ανώνυμε που δε σέβεσαι τόσους Έλληνες που είναι χριστιανοί και φυσικά οχι μιασματα σαν τον Φίλη και το επιτελείο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/15 22:27

      "Ο αν μη ιδης μη λέγε, ιδώς σίγα. Σόλων. (Αν δεν ξέρεις μη μιλάς και όταν μάθεις σιώπα)
      Ο εβραιοχριστιανισμός αντέγραψε τον Ερμή τον τρισμέγιστο. Διαβασε γιατι εκτίθεσαι!!!!
      "Ευκολα συγχωρούμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η πραγματική τραγωδια στην κοινωνια είναι όταν ενήλικες φοβούνται το ΦΩΣ (γνώση)". Πλάτων

      Και σε σένα αφιερώνω με μεγάλη αγάπη την ρήση του Πλούταρχου
      εβραιοχριαστιανοελληνα
      "Πές και άλλα άθλιε ξένε αν είναι να αδειάση η μαύρη σου ψηχή από τα κακά που φαίνεται ότι είναι γεμάτη"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/11/15 22:34

      Χριατιανοεβραίε, διάβασε τι λέει το δευτερονόμιο που πιστεύεις και θαύμασε Θεϊκές κατάρες "αριστουργήματα θρησκευτικής λογοτεχνίας" και εξαναγκασμού.

      Εάν δεν υπακούσεις επιμελώς στην φωνή του Κυρίου του Θεού σου, για να προσέχεις και να εκτελείς όλες τις εντολές του και τα διατάγματά του τα οποία εγώ σε προστάζω εδώ σήμερα, όλες αυτές οι κατάρες θα έρθουν πάνω σου και θα σε βρουν.
      Εάν δεν υπακούσεις, καταραμένος θα είσαι εις την πόλη και καταραμένος θα είσαι εις τον αγρόν. Καταραμένες θα είναι οι αποθήκες σου, η σκάφη σου και το πανέρι σου. Καταραμένος θα είναι ο καρπός της κοιλίας σου και τα γεννήματα της γής σου, καταραμένες οι γέννες των γελαδιών, των προβάτων σου, Καταραμένος θα είσαι όταν εισέρχεσαι και όταν εξέρχεσαι. Ο κύριος θα στείλει επάνω σου την ένδεια και την αχορτασίαν, τον τρόμο την θλίψη και την φθορά και ότι πιάνεις θα καταστρέφεται. Ο Κύριος θα προσκολλήσει πάνω σου θανατικό. Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με απορία, ρίγος, πυρετό, εθισμό, μαρασμό, φλόγωση και ώχρα και με μάχαιρα και με ανεμοφθορία και θα σε καταδιώκει εωσού αφανιστείς. Και ο ουρανός από πάνω σου θα γίνει χαλκός και η γή κάτω από τα πόδια σου σίδηρος. Ο Κύριος θα μετατρέψει την βροχή σε σκόνη και χώμα θα κατεβαίνει πάνω σου από τον ουρανό, θα συντριφθείς μπροστά στους εχθρούς σου και το πτώμα σου θα γίνει τροφή στα όρνια του ουρανού και τα θηρία της γής.
      Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με την Αιγυπτιακή αρρώστια στις έδρες (πισινός) και με αιμορροΐδες και με άγρια ψώρα και ξυσμό και αρρώστιες αγιάτρευτες, θα σε χτυπήσει με τρέλα, με τύφλωση και σύγχυση μυαλού, θα ψηλαφείς σαν τον τυφλό στο καταμεσήμερο και θα είσαι μόνος καταδυναστευόμενος και διαρπαζόμενος και αβοήθητος, αμπελώνα θα φυτεύεις και δεν θα τρυγείς, γυναίκα θα αρραβωνιαστείς και άλλος μαζί της θα πλαγιάζει, υιούς και θυγατέρας θα γεννήσεις και δεν θα είναι δικοί σου, σπίτι θα χτίζεις και δεν θα κατοικείς σε αυτό. Θα σου σφάξουν το βόδι, θα σου αρπάξουν το γαϊδούρι, τα πρόβατά σου θα τα πάρουν οι εχθροί σου, θα χάσεις τον πόλεμο, οι υιοί και οι θυγατέρες σου θα παραδοθούν σε άλλο λαό, οι οφθαλμοί σου θα βλέπουν και θα μαραίνονται όλη την ημέρα και θα γίνεις παράφρον . Ο Κύριος θα σε χτυπήσει στα γόνατα και στα σκέλη με κακή πληγή από τις πατούσες έως την κορυφή σου ώστε να μην μπορείς να γιατρευτεί. Τον αγρόν σου θα καταφάγει η ακρίδα και όλα τα γεννήματα της γής θα τα καταφθείρει η ερυσίβη, σκουλήκια θα φάνε τους αμπελώνες σου και δεν θα πιείς το κρασί τους ελιές θα έχεις αλλά δεν θα σου δίνουν το λάδι τους, ο ξένος θα σε δανείζει, δεν θα δανείζεις εσύ αυτό….. όλες αυτές οι κατάρες θα έρθουν επάνω σου αν δεν υπακούσεις. Αν δεν υπακούσεις θα στείλω πάνω σου πείνα, δίψα, γυμνότητα, έλλειψη πάντων, ζυγό σιδερένιο, θα φας τις σάρκες των υιών σου και των θυγατέρων σου, η απαλή και τρυφερή γυναίκα θα κοιτάξει με πονηρό βλέμμα τον άντρα της, τον υιό και την κόρη της και το νεογέννητο βρέφος της που γεννήθηκε μέσα από τα πόδια της διότι από έλλειψη πάντων στην πολιορκία θα τα φάγει κρυφά. Σεβάσου λοιπόν αυτό το φοβερό και ένδοξο όνομα Κύριο τον Θεό σου. ………. το να σας αγαθοποιεί και να σας πληθύνει, έτσι θα σας ευφρανθεί ο Κύριος στο να σας εξαλείψει και να σας μηδενίσει. Δευτερ. 28.15-63

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/11/15 19:35

    Ετσι.Και μετα απο αυτο θα κυκλοφορουμε με χαλακι στον ωμο και θα χτυπαμε τα κεφαλια μας στο χωμα καθε μερικες ωρες σας καλοι ισλαμιστες.Απο την θρησκεια της απατης θα παμε στην θρησκεια του μισους και του θανατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/11/15 18:50

      Συμφωνώ απολύτως μαζί σου ...... "Απο την θρησκεια της απατης θα παμε στην θρησκεια του μισους και του θανατου". μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, αλλά διάβασε και αυτό ........

      Πάν δένδρον μη κάμνον καλόν καρπόν, εκόπτεται και εις πυρ βάλλεται" Ματθ.3.10-12
      Τους δε εχθρούς μου τους μη θέλοντας να βασιλεύσω επ'αυτούς, φέρεται εδώ ενώπιόν μου και κατασφάξατε αυτούς. Λουκ 19-27

      Μάχαιρα ήλθα να βάλω επί της γης και ουχί ειρήνη. Ματθ. 10.34

      Οστις δεν είναι μετ'εμού είναι κατ'εμού. Λουκ. 11-23

      Οστις δεν μισεί, πατέρα, μητέρα, αδελφούς, αδελφάς και τέκνα, δεν δύναται να είναι μαθητής μου. Λουκ. 14-26

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *