ροή ειδήσεων

ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΔΙΕΚΟΨΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΜΚΑ!

ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ 35 ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ...
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΕΠΩΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (;)

Κυβέρνηση-φονιάς φαίνεται πως είναι η του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτοί που υπόσχονταν ότι θα βελτιώσουν τη ζωή των Ελλήνων καταγγέλλοντας τις…

προηγούμενες κυβερνήσεις για αναλγησία και για την εξαθλίωση του λαού, μεταμορφώθηκαν σε ζόμπι και ενεργούν με απόλυτη κτηνωδία απέναντι στους φορολογούμενους πολίτες! Δεν είναι μόνο ότι βάζουν τη θηλιά στον κόσμο αυξάνοντας τους φόρους, μειώνοντας περισσότερο τους ήδη χαμηλούς μισθούς και τις συντάξεις. υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις. Σαν και αυτές που βιώνουν δεκάδες πολίτες στους οποίους η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου διέκοψε ολοκληρωτικά τη σύνταξή τους! Δεν παίρνουν ούτε ένα ευρώ, παρά το ότι εργάστηκαν 35 και 40 χρόνια, παρά το ότι κατέβαλλαν όλες τις ασφαλιστικές τους εισφορές!!

Ποιος ο λόγος που διέκοψαν τη σύνταξή τους; Επειδή για λόγους θρησκευτικής συνείδησης αρνούνται να παραλάβουν τον ΑΜΚΑ (Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης). Πιστεύοντας (για δικούς τους, συνειδησιακούς λόγους) ότι ο συγκεκριμένος αριθμός είναι προπομπός της κάρτας του πολίτη και συνδέεται με τον σατανικό αριθμό «666», για τον οποίο αναφέρεται και η Αποκάλυψη του Ιωάννου, αρνούνται να τον παραλάβουν.

Η στάση της κυβέρνησης να τους κόβει τη σύνταξη πρόκειται για το λιγότερο ανάλγητη, διότι τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο! Πριν από περίπου 3 μήνες, ο 63χρονος Παναγιώτη Κυτίδης, έχανε τη ζωή του από ασιτία και έλλειψη φαρμάκων (έπασχε από ζάχαρο κι άλλες παθήσεις), εγκαταλειμμένος από το ίδιο το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο θάνατος του άτυχου 63χρονου σημειώθηκε στον Ωρωπό στις 28 Αυγούστου και αφού προηγουμένως είχαν γίνει επανειλημμένες ενέργειες από φορείς και συμπολίτες μας προς την κυβέρνηση, μπας και συγκινήσουν τους αρμόδιους υπουργούς!



Όπως φαίνεται και από το παραπάνω ντοκουμέντο της Τράπεζας Χανίων, η τελευταία σύνταξη που χορηγήθηκε στους αρνητές του ΑΜΚΑ ήταν τον Απρίλιο του 2013. Έκτοτε, οι κυβερνήσεις τούς έχουν πετάξει στον Καιάδα, με την τελευταία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ολοκληρώνει το πολιτικό έγκλημα, σε βάρος πολιτών που έχουν καταβάλλει όλες τις ασφαλιστικές τους εισφορές επί 35 και 40 έτη!



Ο Λάμπρος Λιόσης, με εντολή του τότε αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Μάρδα, βεβαιώνει στις 2 /6/2015 ότι «διακόπηκε η σύνταξη» στους αρνητές του ΑΜΚΑ, από 1/7/2013! Προφανώς και υπάρχει ψεύδος εδώ, μια και η τελευταία σύνταξή του κ. Δανδουλάκη κατεβλήθη τον Απρίλιο και όχι τον Ιούλιο του 2013! Προσέξτε επίσης το «διακόπηκε η σύνταξη» που υπογραμμίζει ο κ. Μάρδας, ενώ μέχρι τότε οι αρνητές του ΑΜΚΑ γνώριζαν ότι η σύνταξή τους είχε ανασταλεί και όχι διακοπεί! Το πολιτικό έγκλημα ολοκληρώθηκε με υπογραφή Μάρδα!

«ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Ο Δ. ΜΑΡΔΑΣ»!



Όπως καταγγέλλει στην επιστολή του ο Στέλιος Δανδουλάκης, απόστρατος Αντιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού και εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Επιτροπής Αγώνα Διωκομένων Ελλήνων πολιτών λόγω ΑΜΚΑ, από τον οποίο επίσης έκοψαν τη σύνταξη, υπεύθυνος του πολιτικού αυτού εγκλήματος είναι ο Δ. Μάρδας. Όταν ήταν Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, ο κ. Μάρδας ήταν εκείνος (σύμφωνα πάντα με την καταγγελία) ο οποίος αποφάσισε να διακοπεί η σύνταξη από όλους τους αρνητές του ΑΜΚΑ! Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά είχε αναστείλει τη σύνταξη των αρνητών του ΑΜΚΑ, ενώ ο κ. Μάρδας φέρεται να προχώρησε ακόμη πιο πέρα το έγκλημα, διακόπτοντας τη σύνταξή τους!

Διαβάστε με προσοχή τα όσα φοβερά διατυπώνει στην καταγγελία ο κ. Δανδουλάκης ο οποίος, μαζί με περισσότερους 800 αρνητές του ΑΜΚΑ σύρεται στον θάνατο, επειδή έτσι αποφάσισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η καταγγελία έγινε στις 6 Οκτωβρίου:



Πανω: Η πρώτη σελίδα της καταγγελτικής επιστολής του Στέλιου Δανδουλάκη. Αυτός, μαζί

Ο καταγγέλλων Στέλιος Δανδουλάκης. Του διέκοψαν τη σύνταξη, παρά το ότι εργάστηκε επί δεκαετίες και πλήρωσε όλες τις ασφαλιστικές του εισφορές! Ο λόγος; Επειδή αρνήθηκε να παραλάβει τον ΑΜΚΑ για λόγους θρησκευτικής πεποίθησης. Τιμωρείται και αυτό από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, ακόμη και με θανατική καταδίκη!


ΠΡΟΣ: Αξιότιμον Γεν. Γραμματέα κατά της Διαφθοράς ΑΠΟ: Πανελλήνια Επιτροπής Αγώνος

κ.Γεώργιο Βασιλιάδη Διωκομένων Ελλήνων Πολιτών

ΚΟΙΝ:1.Eξοχότατον Πρωθυπουργό της Κυβέρνησης λόγο ΑΜΚΑ.
κ. Αλέξη Τσίπρα. Προσωρινή δ/νση

4.Αξιότιμον Υπουργό Οικονομίας

κ.Γεώργιο Σταθάκη.



Θέμα: Διαμαρτυρία για λανθασμένα/Ψευδή στοιχεία χρόνου απάνθρωπης και αντισυνταγματικής αναστολής συντάξεως «βεβαίωσης» που μου χορηγήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών με εντολή Αναπληρωτού Υπουργού Οικονομικών Δ.Μάρδα.

Αξιότιμε γενικέ Γραμματέα κατ’ αρχήν θέλω να σας συγχαρώ για την σοβαρή και νευραλγική θέση που αναλάβατε και να σας ευχηθώ πραγματικά να πατάξετε την διαφθορά και διαπλοκή παντού και ειδικά στο δημόσιο.

Είμαι αντιπλοίαρχος του Π.Ν.(ε.α.) με 40 συνεχή συντάξιμα έτη όπως αποδεικνύεται και με το σχετ.(ι) με το οποίο συνταξιοδοτήθηκα το 2003 με το βαθμό του πλοιάρχου και με αποδοχές τα 2/3 του αρχιπλοιάρχου, όπου σύμφωνα με την σχετική συνταξιοδοτική πράξη ,το Π.Δ.3865 της 21-07-2010(ΦΕΚ Α’120) και το Π.Δ.169 της 31-0802007 όρθρο 25-και 26 , διατάσσεται το δημόσιο να μου παρέχει αξιοπρεπή και ισόβια σύνταξη και περίθαλψη, δυστυχώς όμως είμαι πλέον «ΟΧΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΣ», με εντολή των αδίστακτων, και καταπατητών του Ελληνικού Συντάγματος (και όχι μόνο) Σαμαρά-Βενιζέλου, με τους εκτελεστές των Βρούστη, Σταϊκούρα, Γεωργιάδη, Βορίδη κ.α.και δυστυχώς και με τους συνεχιστές της αδικίας αυτής, Χαϊκάλη και Μάρδα κ.α. (θέλομε να πιστεύομε ότι επέβαλαν την εν λόγω αδικία εν αγνοία του κ. Πρωθυπουργού).
Θέλω να σας αναφέρω ως εκπρόσωπος της Πανελληνίας επιτροπής αγώνος τα παρακάτω στοιχεία καταγγελίας για δημόσιους λειτουργούς του Γ.Λ.Κ. και τουλάχιστον για αδιαφορία/αμέλεια του Αναπληρωτού Υπουργού Δ.Μάρδα (για την αδικία αυτή και τις πιθανώς αξιόποινες πράξεις δημοσίων λειτουργών που ανήκουν στο υπουργείο του:

α. Υπέβαλα πολλές φορές αίτηση για χορήγηση βεβαίωσης σχετικά με την απάνθρωπη και αντισυνταγματική αναστολή συντάξεως από τον Μάιο 2013 προς Γ.Λ.Κ και επί κυβερνήσεως κ. Σαμαρά και επί κυβερνήσεως κ. Τσίπρα, την τελευταία αίτηση υπέβαλα προς Δ.Μάρδα ως σχετ.(θ).

β. Στις 02-06-2015 ο τμηματάρχης Λ.Λιόσης (του Αναπληρωτού Υπουργού Οικονομικών Δ.Μάρδα) με εντολή του Υπουργού του μου έστειλε ένα βεβαιωτικό διακοπής της δικαιούμενης συντάξεως μου, που αντισυνταγματικά ανέστειλαν με τα παρακάτω αναληθή και ψευδή στοιχεία:

(1) Αναφέρει ότι η σύνταξη μου διακόπηκε και όχι ανεστάλη όπως αναφέρει ο Χ. Σταϊκούρας στο έγγραφό του ως σχετ.(ζ). Γιατί χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο μήπως έχουν δόλιο σκοπό;

(2) Αναφέρει αναληθή/ψευδή στοιχεία χρόνου αναστολής και όχι διακοπής της συντάξεώς μου δηλαδή ότι συνταξιοδοτήθηκα μέχρι και την 01-07-2013 αντί της αληθής και πραγματικής τελευταίας καταβολής της σύνταξης που είναι η 29-04-2013 ως σχετ.(δ), το μεγάλο ερώτημα που αβίαστα δημιουργείται είναι «ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ 2013 Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ 2013 ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 893 ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟ ΚΑΤΑΘΕΤΑΜΕ –ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΣΜΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝ» .

γ. Στις 17-07-2013 προσήλθα στο Γ.Λ.Κ. και ζήτησα από τον υπάλληλο Ι.Ράπτη να μου εκδώσει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα για τις πραγματικές συντάξεις μηνών Απρίλιου και Μαΐου 2013 που μου κατέβαλε το Γ.Λ.Κ και του επισημαίνω ότι δεν ζητώ για τον μήνα Ιούνιο 2013, διότι ποτέ δεν κατεβλήθη, μου την ανέστειλαν αντισυνταγματικά και απάνθρωπα και χωρίς να μου απαντήσουν ως όφειλαν από το νόμο στην δήλωση/αίτηση που υπέβελα στο γ.δ/ντή συντάξεων Γ.Λ.Κ. ως σχτε.(ι). Δυστυχώς ο εν λόγω υπάλληλος (όπως κατάλαβα), αφού ρώτησε τον Σ.Ντάνο Δ/ντή συντάξεων του Γ.Λ.Κ. μου λέγει… ειρωνικά πάρε αυτό το ενημερωτικό σημείωμα υπογεγραμμένο με εντολή Αναπληρωτή Υπουργού Σταϊκούρα… δεν θα βρεις το δίκιο σου ποτέ πληρώθηκες και τον μήνα Ιούνιο 2013 φύγε από εδώ κλέφτη, θα φωνάξω την αστυνομία. Επίσης, να ληφθεί υπόψη ότι και απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ Στρατηγόπουλος Δημήτριος και πρώην εκπαιδευτικός Τσιμπούρης Αναστάσιος προσήλθαν και αυτοί στο Γ.Λ.Κ.και εζήτησαν παρόμοιο ενημερωτικό σημείωμα για τις συντάξεις των μηνών Απριλίου και Μαΐου 2013 και εξέδωσαν και σε αυτούς το ίδιο ψευδές σημείωμα δηλ. ότι πληρώθηκαν και τον μήνα Ιούνιο 2013.

δ. Στις 06-09-2013 προσήλθα στην ΥΔΕ ΧΑΝΙΩΝ και ζήτησα ενημερωτικό σημείωμα για συντάξεις 2ου τριμήνου 2013, δυστυχώς μου έδωσαν το ίδιο ψευδές σημείωμα με υπογραφή Σ.Ντάνου.

ε. Στις 10-10-2013 ο Σ.Ντάνος μου ξαναστέλνει ταχυδρομικώς το ίδιο ψευδές ενημερωτικό σημείωμα ως σχετ.(β-3).

στ. Στις 22-05-2013 αφού προσήλθα με άλλους ομοιοπαθείς Έλληνες στον Χ.Ντούσκα Γ.Δ/ντη συντάξεων του Γ.Λ.Κ. (προκάτοχος του Σ.Ντάνου) του αναφέραμε/διαμαρτυρηθήκαμε για την επαπειλουμένη απάνθρωπη και αντισυνταγματική αναστολή των συντάξεων μας, αυτός μας φέρθηκε απάνθρωπα και ειρωνικά μας είπε… με εντολή Βρούτση–Σταϊκούρα δεν θα βρείτε ποτέ το δίκιο σας, φύγετε από εδώ . Έτσι φύγαμε απογοητευμένοι και κατέθεσα αυθημερόν σχετική αίτηση/δήλωση διαμαρτυρίας, ως προβλέπει ο νόμος περί παραπόνων με αρ.πρωτ.69427 και με ημ.22-05-2013 ως σχετ (ι) . Δυστυχώς, μέχρι και τώρα δεν έλαβα ποτέ σχετική απάντηση, αντιθέτως αντί αυτού μου ανέστειλαν απάνθρωπα και αντισυνταγματικά την σύνταξη μου.

θ. Στις 04-06-2015 εγώ και ομοιοπαθής Έλληνας προσήλθαμε στο γραφείο Αναπληρωτού Υπουργού Οικονομίας Δ.Μάρδα και συγκεκριμένα συναντηθήκαμε με τον δ/ντή του κ.Κωστούλα, όπου, αφού του αναφέραμε γι’ αυτήν την μεγάλη αδικία και την ψεύδη βεβαίωση με αναληθή στοιχεία που έστειλαν, έδειξε ότι μας καταλαβαίνει, αισθάνεται τον πόνο μας και την αδικία και θα επιληφθεί του θέματος της ψευδούς βεβαίωσης, που, όπως μας είπε και αυτός πρέπει άμεσα να γίνει έλεγχος, διότι πιθανώς να υπάρχουν ποινικές ευθύνες.
3. Αξιότιμε κ. Γενικέ μετά τα αναφερθέντα και αφού λάβετε υπόψη και τα παρακάτω:

(α). Ότι ο Εξοχότατος κ.κ. πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα αποκαταστήσει όλες της αδικίες που επέβαλαν οι Σαμαράς-Βενιζέλος, αλλά και που επιβληθήκαν (θέλομε να πιστεύομε εν αγνοία του κ. Πρωθυπουργού) και επί των ημερών του και ότι θα πατάξει αμείλικτα τη διαφθορά, διαπλοκή και παραβάσεις καθήκοντος μελών της κυβέρνησης του αλλά και δημοσίων λειτουργών του κράτους.

(β). Ότι ο Αξιότιμος Υπουργός κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής:

(1). Με σύμφωνη γνώμη και του Πρωθυπουργού εξέδωσε υπουργική εντολή με αρ.πρωτ.5328 και με ημ.27-08-2015, με την οποία δίνει διαταγή στους διοικητές των υγειονομικών περιφερειών της χώρας να νοσηλεύουν τους Έλληνες, που για λόγους θρησκευτικών επίλογων δεν έχουν ΑΜΚΑ, «ΜΕΧΡΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΥΤΗΣ».

(2). Μας διαβεβαίωσε πολλές φορές τηλεφωνικά (και κατά την προεκλογική περίοδο) ότι ο πρωθυπουργός έχει ενημερωθεί σχετικά για αυτή τη μεγάλη αδικία και έδωσε εντολή να αποκατασταθεί οριστικά και άμεσα(δηλ. μετά τις εκλογές που θα αναλάβουν πάλι την διακυβέρνηση της χώρας).

(ε).Τα Π.Δ. νόμοι: ο ν. 3865 της 21-07-2010(ΦΕΚ Α’120) διατάσσει το δημόσιο να εξασφαλίζει ισόβια και αξιοπρεπή σύνταξη σε κάθε Έλληνα πολίτη που έχει εργαστεί ευσυνείδητα και για όσα χρόνια προβλέπει η σύμβασης εργασίας του και ο ν.169 της 31-08-2007 άρθρο 25και26 ‘οπου καθορίζει και διατάσει ότι οι Στρατιωτικοί που έχουν συμπληρώσει 25 χρόνια υπηρεσίας δικαιούται ισόβιας σύνταξης.

(στ).Το Π.Δ.ν.4093 της 12-11-2012 καθορίζει και διατάσει στη σελίδα 5607 εδάφιο 8 ρητά ότι..τα αρχεία πληρωμών συντάξεων περιέχουν όλα τα αναγκαία στοιχεία ταυτοποίησης (ΑΜΚΑ ,Α.Φ.Μ.κ.λ.π.). «ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (δηλ.όπως ΑΜΚΑ,ΑΦΜ κ.λ.π) Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ (δηλ.στα υπόλοιπα στοιχεία που υπάρχουν στα αρχεία για τον κάθε συνταξιούχο) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ».

(ζ). Το Ελληνικό Σύνταγμα σε αρκετά άρθρα προστατεύει όλους τους συνειδητά εργαζόμενους Έλληνες πολίτες και διατάσει το δημόσιο να δίνει εργασία ,να μισθοδοτεί και να περιθάλπει αυτούς και σέβεται τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και διασφαλίζει τα προσωπικά δεδομένα αυτών, καθώς επίσης και η ΕΣΔΑ και Σ.Π.Κ.



Μετά τιμής Εκπρόσωπος Πανελληνίας επιτροπής αγώνος

Διωκομένων Ελλήνων πολιτών λόγω ΑΜΚΑ.

Δανδουλάκης Στυλιανός

Αντιπλοίαρχος Π.Ν.(ε.α.)




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ειναι δυνατο να γραφονται τετοιες αηδιες;Για λογους θρησκευτικων πεποιθησεων;Αν καθε ομαδα 800 ανεγκεφαλων κανει οτι τους κατεβει,τοτε δεν υπαρχει κρατος.Οι νομοι ισχυουν για ολους.Σε ποιο κρατος θα περναν συνταξη αυτοι;Φυσικα σε κανενα.Μονο στη φανταστικη μπανανια που ονειρευονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/15 18:39

    Δηλαδή για να καταλάβω το βάθος της βλακείας ...... δεν βγάζουν ΑΜΚΑ για θρησκευτικούς λόγους?? Ε τότε να μην βγάλουν και ταυτότητα αφού αυτή θεωρητικά λέγεται ότι είναι ο προπομπός του 666!!! Εν πάσει περιπτώσει Ελληνάρες μου θρησκευόμενοι, τα παράπονά σας στον ΘΕΟ!!!!! Από αυτόν που πιστεύετε να ζητήσετε ΣΥΝΤΑΞΗ!!!!!!! Σε αυτό το κράτος θα την πάρετε μόνο με ΑΜΚΑ
    Το ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο. Πλάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *