ροή ειδήσεων

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ: Τι προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος για την αναβολή του ντέρμπι


Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή,...
για τα επεισόδια που έγιναν πριν αλλά και μετά την απόφαση του διαιτητή, Αντώνη Παππά, να αναβάλει τον αγώνα τα στοιχεία θα εξετασθούν και θα κριθούν βάσει του νέου αθλητικού νόμου και οι αποφάσεις θα ληφθούν ξέχωρα από τη διεξαγωγή μη του αγώνα. Ο αγώνας αναβλήθηκε όταν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δέχθηκαν επίθεση με φωτοβολίδες μόλις μπήκαν στο γήπεδο για να το περπατήσουν όπως είθισται, με τον Φινμπόγκασον να δέχεται μια από αυτές.


Ο νόμος προβλέπει: ο νέος αθλητικός νόμος:

"Άρθρο 3 αθλητικού νόμου 4326/2015.

Ο αρμόδιος για τον Αθλητισμό, Υπουργός, μπορεί επίσης, για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων γεγονότων και συμπεριφορών, να απαγορεύει προσωρινά, για μία ή περισσότερες αγωνιστικές, τη διεξαγωγή συγκεκριμένων αγώνων ή να διακόπτει οριστικά πρωταθλήματα ή άλλες διοργανώσεις, με αιτιολογημένη απόφαση που λαμβάνεται έπειτα από γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας, καθώς και της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας".

Όλα αυτά, βέβαια, δεν γίνεται να ισχύουν από τη στιγμή που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν έφοδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ για τους πράσινους, καθώς πλέον υπάρχει έντονα το ενδεχόμενο να μηδενιστεί η ομάδα. Αν συμβεί αυτό, πιθανότατα μετά θα υπάρξουν κι άλλα παρελκόμενα, με ποινές, λόγω της σφοδρότητας των επεισοδίων που προκλήθηκαν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *