ροή ειδήσεων

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !!

Έρχεται η κακοκαιρία του αιώνα και θα χτυπήσει...
όλη την Ελλάδα με ισχυρές χιονοπτώσεις και καταιγίδες.

Η κακοκαιρία αυτή θα είναι η σφοδρότερη των τελευταίων τουλάχιστον 20 ετών και θα μας χτυπήσει όπως όλα δείχνουν στις 30 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου.

Όπως προβλέπει το Greek-Weather.Org από τις 25 Νοεμβρίου και μετά η κακοκαιρία θα αρχίσει να χτυπάει τη χώρα μας με πολλές καταιγίδες ακόμα και ανεμοστρόβιλους, ενώ από τις 26-27 Νοεμβρίου και έπειτα ο καιρός θα επιδεινωθεί περισσότερο με ακόμα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα και τα χιόνια θα εμφανιστούν και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας χώρας ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και μέσα σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας.



Τέλος σύμφωνα με το Greek-Weather.Org το κύριο μέτωπο της μεγάλης αυτής κακοκαιρίας θα κάνει την εμφάνιση του στις 29-30 Νοεμβρίου και θα δώσει πανίσχυρα καιρικά φαινόμενα σε όλη την δυτική, κεντρική, βόρεια και ανατολική Ελλάδα ενώ και η Αθήνα θα δεχτεί ισχυρές καταιγίδες που θα είναι η πιο σφοδρές των τελευταίων ετών. Τα χιόνια όμως θα πέσουν ακόμα χαμηλότερα στην Θράκη και κυρίως στην Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα.



Στις 30 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου, αναμένεται να χιονίσει και σε πεδινά τμήματα της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, της δυτικής Θεσσαλίας, αλλά ίσως και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας κυρίως στη Λαμία και τη Λειβαδιά. Χιονόπτωση ενδέχεται να πέσει και στην πόλη της Θεσσαλονίκης ενώ χιόνια θα πέσουν και στην Πεντέλη και την Πάρνηθα. Επίσης κάποιες χιονοπτώσεις θα πέσουν και σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *