ροή ειδήσεων

Βρήκαν τον ασυνείδητο οδηγό που σκότωσε νεαρή στη Ρόδο


Το τροχαίο έγινε μπροστά σε δεκάδες διερχόμενους οδηγούς, αλλά ο δράστης πάτησε γκάζι... και εξαφανίστηκε χωρίς να σταματήσει - Ισχυρίζεται ότι δεν αντιλήφθηκε πως χτύπησε άνθρωπο

Η μεθοδική έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Τροχαίας οδήγησε μέσα σε λίγες ώρες στον εντοπισμό του ασυνείδητου νεαρού οδηγού, που παρέσυρε μια νεαρή γυναίκα στην περιοχή της Ψαροπούλας στη Ρόδο και την εγκατέλειψε αφήνοντάς την να ξεψυχήσει αβοήθητη.



Η άτυχη 30χρονη γυναίκα που είχε καταγωγή από το Ηράκλειο και εργαζόταν ως καθαρίστρια στο νησί, επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο για να πάει στη δουλειά της όταν παρασύρθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και εκτινάχθηκε σε απόσταση πολλών μέτρων πέφτοντας πάνω στην άσφαλτο.

Το τροχαίο έγινε μπροστά σε δεκάδες διερχόμενους οδηγούς, αλλά ο δράστης πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε χωρίς να σταματήσει.

Οι μάρτυρες, όμως, συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και τον έδωσαν στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 20χρονο ιδιοκτήτη του από το Παραδείσι, που συνελήφθη και ισχυρίστηκε ότι δεν αντιλήφθηκε πως χτύπησε άνθρωπο!

Η άτυχη καθαρίστρια ξεψύχησε λίγη ώρα μετά την διακομιδή της στο νοσοκομείο της Ρόδου, υποκύπτοντας στα βαριά τραύματά της.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *