ροή ειδήσεων

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: ”ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ” – Ανακοίνωση του ΑΣ Ρόδος



Ο Γ.Σ.ΔΙΑΓΟΡΑΣ πριν το ντέρμπυ με τον Α.Σ Ρόδος, με ανακοίνωσή του,.... καλούσε τον κόσμο του νησιού να έρθει να παρακολουθήσει τον αγώνα με την ευχή να χαρούμε όλοι μαζί το ποδόσφαιρο. Εκφράζουμε σήμερα την ικανοποίησή μας διότι αυτό έγινε και είδαμε έναν πολύ καλό αγώνα από αυτούς που ξαναφέρνουν τον κόσμο και τις οικογένειες στο Γήπεδο.
Έναν αγώνα υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου από δύο ποιοτικές ομάδες και με υψηλά στάνταρ, ποδοσφαιρικού πολιτισμού και συμπεριφορές παικτών και φιλάθλων.

Αγωνιστικά η ομάδα μας μπορεί να μην τα κατάφερε, όμως πιστεύουμε ότι νίκησε στις καρδιές των φιλάθλων, με το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που απέδωσε και με το ήθος που έδειξε στο σύνολό της.
Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα που έχουμε, για τους παίκτες μας με τις εξαιρετικές ικανότητες και τον άριστο χαρακτήρα που διαθέτουν, για όλο το ποδοσφαιρικό και προπονητικό τμήμα, καθώς και τους φιλάθλους μας που στήριξαν με κόσμιο και συγκλονιστικό τρόπο την αγαπημένη τους ομάδα.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι όταν υπάρχει σωστή διαιτησία που εκπέμπει κύρος, σύνεση, αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη, τότε μπορούμε να απολαύσουμε ποδοσφαιρικό θέαμα και πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και το ποδόσφαιρο. Σε αυτό το σημείο να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στον κ. Τάσο Σιδηρόπουλο του οποίου η διαιτησία, όπως κι άλλες φορές, ήταν για σεμινάρια. Ας τον έχουν φωτεινό παράδειγμα οι συνάδελφοί του!!!
Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Α.Σ.Ρόδος για τη νίκη καθώς και για τη συμβολή του, σε όλα τα επίπεδα, στην όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου που ζήσαμε.

Στον ποδοσφαιριστή μας Σταμάτη Τογρού, ευχόμαστε περαστικά και να είναι σύντομα υγιής κοντά μας. Σε όλους τους παίκτες μας υγεία, να είναι δυνατοί και να μας κάνουν υπερήφανους με παρόμοιες αποδόσεις.
Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ συνεχίζει δυνατά, ενωμένος, αποφασισμένος, πιστός στις αρχές του και την ΙΣΤΟΡΙΑ του.

Έχει πολύ δρόμο ακόμα!!!
Το πρωτάθλημα και η άνοδος τελειώνουν το καλοκαίρι!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ Γ.Σ.ΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΟΔΟΥ

Ανακοίνωση προκειμένου να ευχαριστήσει τα μέλη της Κακιάς Σκάλας για την υποστήριξη τους στο ντέρμπι με τον Διαγόρα αλλά και για να εκφράσει τρις καλύτερες ευχές της στον ποδοσφαιριστή Τογρού που τραυματίστηκε, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος. Αναλυτικά το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Α.Σ. Ρόδος θέλει να ευχαριστήσει την Κακιά Σκάλα για την θερμή υποστήριξη της ομάδας στο παιχνίδι με τον Διαγόρα. Ο Α.Σ. Ρόδος εύχεται ολόψυχα στον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Τογρού Σ. ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το ροδίτικο ντέρμπι του Διαγόρα με τη Ρόδο (1 – 2) που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. / news12.gr





aegeantoday.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/11/15 23:14

    zoa katheste tosa xornia kai trogeste anti na ftiaksete mia megali omada oloi mazi na tin pame a ethniki na tin kamaronoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *