ροή ειδήσεων

Καταδίκη για την επίθεση εναντίον του Στ. Βοργία απο το Εργατικό Κέντρο Ρόδου


"τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν ντροπή για το συνδικαλιστικό κίνημα"...

Ανακοίνωση από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου :

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοριά, ο οποίος δέχτηκε επίθεση και προπηλακίστηκε από συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΜΕ. Κατά την επίθεση προκλήθηκαν επίσης υλικές ζημιές στο γραφείο του Προέδρου και σωματικές βλάβες στους συνδικαλιστές που βρίσκονταν στο χώρο.

To E.K.Ρ καταγγέλλει το παραπάνω γεγονός και τονίζει ότι τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν ντροπή για το συνδικαλιστικό κίνημα. Τα ζητήματα πρέπει να λύνονται πολιτικά και δημοκρατικά και όχι με χειροδικίες. Τέτοιου είδους πρακτικές γυρίζουν το συνδικαλιστικό κίνημα πολλά χρόνια πίσω, απογοητεύουν τους εργαζόμενους και τους απομακρύνουν από τα συνδικάτα και την οργανωμένη συνδικαλιστική δράση. Ο δημοκρατικός διάλογος θα πρέπει να εξελίσσεται ελεύθερα, παρά τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και αντιδικίες.

Καλούμε το ΠΑΜΕ να καταδικάσει το γεγονός, εφόσον κατά καιρούς δηλώνει ότι οι ιδεολογικές διαφορές λύνονται με αντιπαράθεση επιχειρημάτων και όχι με τη βία.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *