ροή ειδήσεων

Αναζητούν οικουμενική συνενοχή για την δραχμή !

Από τους πρωτεργάτες της χρεοκοπίας ο αμετανόητος Παυλόπουλος...




Τα πράγματα είναι απλά: Τα νούμερα δεν βγαίνουν, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αναζητούν συνενόχους για να οδηγήσουν την χώρα στην δραχμή! Είναι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουν να κυβερνούν χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν το παραμικρό! Μόνο με περιβάλλον δραχμής μπορούν να προσλαμβάνουν στο δημόσιο και να μοιράζουν σε συντάξεις λεφτά που δεν υπάρχουν!

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος είχε βγάλει νωρίς – νωρίς την ετυμηγορία: Για το ασφαλιστικό ευθύνεται το PSI. Την ίδια γραμμή ακολούθησε μία ημέρα μετά και ο κ. Τσίπρας, για να έρθει να συμπληρώσει την εικόνα ο κ. υπουργός της Εθνικής Αμύνης, ο οποίος «απείλησε» με εξεταστική για το PSI. Η παγίδα είχε στηθεί! Η πρόσκληση κορυφής προς τους υπόλοιπους αρχηγούς έγινε με αντικειμενικό σκοπό να εξαναγκαστούν να ακολουθήσουν την πορεία που φαίνεται να έχουν χαράξει οι συνεταίροι της εξουσίας. Ποια είναι αυτή η πορεία; Είναι κάτι περισσότερο από φανερό!

Το να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι για το ασφαλιστικό και το χρέος φταίνε οι πολιτικές του γιγαντισμού του κράτους, των ρουσφετολογικών παροχών και των αθρόων προσλήψεων στο δημόσιο τομέα, είναι σαν να ζούμε στον μεσαίωνα και να προσπαθούμε να πείσουμε τους μουλάδες ότι η γη είναι στρογγυλή. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι μάλλον μάταιο να αναφέρουμε και πάλι ότι από το PSI τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν 13,5 δισεκατομμύρια ευρώ κι ότι στα πέντε τελευταία χρόνια έχουν επιχορηγηθεί από το ελληνικό δημόσιο με περισσότερα από 60 δισεκατομμύρια ευρώ. Βρείτε το λάθος!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ένας από τους πρωτεργάτες αυτής της πολιτικής που μας οδήγησε στην χρεοκοπία ήταν και ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Ο οποίος όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί, όχι μόνο δεν έχει ζητήσει μία συγνώμη για το γεγονός ότι στην δική του περίοδο δεν υπήρχε καρέκλα για να καθίσουν οι νεοπροσλαμβανόμενοι στο δημόσιο, αλλά ζητάει σήμερα νέα αύξηση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων!

Οι άνθρωποι αυτοί κυβερνούν την Ελλάδα τα τελευταία σαράντα χρόνια με διάφορα προσωπεία. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, μην σας ξεγελάνε οι ταμπέλες. Ο κ. Παυλόπουλος έχει κυβερνήσει αυτή την χώρα. Ο κ. Καμμένος έχει κυβερνήσει αυτή την χώρα. Η αριστερά δεν κυβερνά για πρώτη φορά. Το ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνά σήμερα με τον κ. Τσίπρα βρίσκεται στην εξουσία από το 1981!

Έχουν κυβερνήσει την χώρα μοιράζοντας τα λάφυρα της εξουσίας στους κομματικούς τους στρατούς. Κατέλαβαν το κράτος και το διέλυσαν λειτουργώντας σαν δύναμη κατοχής. Θέλουν να συνεχίσουν να ασκούν την εξουσία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Κι αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε ένα ευρωπαϊκό περιβάλλον.

Δεν έχουν το θάρρος να πουν την αλήθεια. Προσπαθούν να βρουν συνενόχους και γι αυτό συγκάλεσαν την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. Επικαλούνται τον εθνικό διάλογο εκείνοι που τον έχουν τορπιλίσει άπειρες φορές στο παρελθόν. Αν είχαν συναινέσει από το 2011 η χώρα θα είχε φύγει εδώ και καιρό από τα μνημόνια. Αλλά δεν το έκαναν τότε.

Ούτε και τώρα όμως το κάνουν! Δεν μιλούν για ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Αναζητούν συμψηφισμούς για τα όσα δραματικά έχουν συμβεί στην Οικονομία από τον περασμένο Ιανουάριο. Προσπαθούν να δημιουργήσουν αναχώματα στην προβλεπόμενη αναζήτηση ευθυνών για την καταστροφική ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ανακαλύπτουν φαντάσματα για να φορτώσουν τις δικές τους αμαρτίες στην πλάτη τρίτων.

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι πολιτικό. Αν δεν μπορούν να κυβερνήσουν, ας πάει η χώρα σε εκλογές. Να μην αναζητούν την διαφυγή μέσω μιας Οικουμενικής κυβέρνησης. Τα δεκανίκια που διαπραγματεύονται στο παρασκήνιο έχουν κοντά ποδάρια.

Αν θέλουν να δώσουν λύση, ξέρουν τον τρόπο! Να ξεκινήσουν έναν ειλικρινή και όχι προσχηματικό διάλογο για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας. Για όλα τα θέματα! Δεν είναι μόνο το ασφαλιστικό. Και να συμμετέχουν σε αυτόν τον διάλογο όλοι οι κοινωνικοί φορείς. Εκεί, ναι! Έχει λόγο ο κ. Παυλόπουλος. Μπορεί να είναι ο εγγυητής της διαδικασίας. Αλλά το να εκφέρει γνώμη για το ποιος φταίει για τα ασφαλιστικά ταμεία, να ανατρέπει κάθε έννοια λογικής με την τοποθέτησή του και στην συνέχεια να παίρνει πάσα από την δική του τοποθέτηση ο κ. Καμμένος και να ζητάει τα … ρέστα απειλώντας με εξεταστική, πάει πολύ! Χάνουν κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Όλοι μαζί!

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν θέλουν να δώσουν λύση. Τον επόμενο «Τσολάκογλου» ψάχνουν για να του φορτώσουν τις ευθύνες για τις συμφωνίες που έχουν οι ίδιοι συνάψει. Ψάχνουν εκείνον που θα χρεωθεί την έξοδο μας από το ευρώ. Για να μπορούν αυτοί στην συνέχεια να κόβουν νόμισμα και να μοιράζουν άχρηστα χαρτάκια στους ιθαγενείς…



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/11/15 15:11

    ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    Με τους διακριτικούς τίτλους:
    «Ε.ΣΥ.», «ΕΛ.ΕΥΣΙΣ» και «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ»
    Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Ελληνικός λαός βιώνει μια στοχοποιημένη επίθεση απαξίωσης, οικονομικής εξαθλίωσης, ηθικής κατάπτωσης, λεηλασίας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και αποξένωσης από τα ιδανικά του , την γλώσσα του, τα έθιμα και τι συνήθειές του.
    Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα μιας συνεπούς ανθελληνικής και προδοτικής συνεχούς πορείας του πολιτικού κατεστημένου όπως αυτή διαγράφεται στην νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους.
    Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι η συνέχεια της επιβουλής ανθελληνικών κέντρων επικυριαρχίας η οποία ξεκίνησε με την δολοφονία του εκλεγμένου δημοκρατικά ́Ελληνα Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια. Αυτή η δολοφονία ακύρωσε οριστικά την Ψήφιση του Πολιτικού Συντάγματος το οποίο είχε προγραμματιστεί για να επικυρωθεί στην Ε ́ Εθνοσυνέλευση καθώς επίσης σταμάτησε την λειτουργία του κρατικού Πιστωτικού Ιδρύματος την « Ελληνική Χρηματιστική» το οποίο αντικατεστάθη το 1841 με το ιδιωτικό ξένων συμφερόντων πιστωτικό ίδρυμα την «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος».
    Από τότε η εξουσία μέσω Δημοκρατικών Διαδικασιών οι οποίες θα ήταν η εγγύηση για την Ανεξαρτησία του Ελληνικού Κράτους πέρασε σε ξένα προς τον Ελληνισμό Κέντρα με εκπροσώπους τα πολιτικά κόμματα μέσω της εγκάθετης και ξενόφερτης μοναρχίας.
    Είναι γεγονός ότι ενώ το πολίτευμα άλλαξε πολλές μορφές, η κύρια σταθερά και υπεύθυνη συνιστώσα του Καθεστώτος διαχρονικά από το 1832 μέχρι και σήμερα παραμένει η κομματοκρατία.
    Από τότε μέχρι σήμερα τα κόμματα είναι υπεύθυνα για τα δεινά του Ελληνικού Έθνους επειδή διαίρεσαν, κομμάτιασαν και διέλυσαν την κοινωνία μας.

    Είναι υπεύθυνα γιατί όχι μόνο δεν έκαναν ποτέ το καθήκον τους για την προστασία και την προαγωγή των δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών αλλά δημιούργησαν και το περιβάλλον για την επιβολή των συνθηκών αιχμαλωσίας δέσμευσης και υποταγής σε Ανθελληνικά Κέντρα.
    Τα κόμματα επέτρεψαν στο Τραπεζικό κατεστημένο να λειτουργεί με πλήρη ασυδοσία αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο ελέγχου και απαλλάσσοντας το από κάθε φόρο και υποχρέωση καταβολής τελών έτσι αυτό σε πλήρη ασυλία έφτασε μέχρι το σημείο να πτωχεύσει το Ελληνικό Κράτος επανειλημμένως.
    Τα κόμματα εκχώρησαν το δικαίωμα στο Τραπεζικό κατεστημένο να χαράσσει την οικονομική πολιτική του κράτους μας και να δημιουργήσει τις συνθήκες αιχμαλωσίας των Ελλήνων Πολιτών μέσω του χρέους .
    Τα κόμματα και η διαίρεση της κοινωνίας που δημιουργούνε είναι η αιτία της Μικρασιατικής Καταστροφής και γενοκτονίας.
    Τα κόμματα και η διαίρεση της κοινωνίας που δημιουργούνε είναι η αιτία του Εμφυλίου πολέμου πού τόσο ακριβά στοίχησε στο Έθνος μας και ο διαμελισμός του Ελληνισμού όπως στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/11/15 15:14

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ
    Τα κόμματα είναι υπεύθυνα γιατί αυτά δημιουργούν την διαπλοκή, το πελατειακό κράτος , την διαφθορά, την ανομία και την κατάρρευση των Εθιμικών Αξιών .
    Το πολιτικό καθεστώς επέτρεψε σε οργανισμούς και Συμβούλια ξένα Ελληνικών συμφερόντων να είναι ενταγμένα μέσα στον Κρατικό Μηχανισμό απολαμβάνοντας ιδιαίτερα προνόμια από την Ελληνική Πολιτεία καθώς επίσης να έχουν ενεργή συμμετοχή σε νευραλγικούς τομείς όπως η οικονομία, η παιδεία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ
    Το πολιτικό καθεστώς είναι η αιτία της καταστροφής του Παραγωγικού ιστού της πατρίδος μας, του υπερδανεισμού που ακολούθησε και την παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας στους Δανειστές του με τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, έχοντας φέρει το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού λαού σε κατάσταση λιμοκτονίας με δύο εκατομμύρια ανέργους , στρατιά αυτοχείρων, με ανύπαρκτη κρατική πρόνοια και με μόνες υπαρκτές τις προοπτικές επιδείνωσης.
    Λόγω του ότι:
    Αυτό που βιώνουμε έως και σήμερα δεν είναι Δημοκρατία αλλά επαίσχυντη ολιγαρχία μέσω της κομματοκρατίας κάτω από το κάλυμμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας .
    Ως Έλληνες Πολίτες παρά τα κυριαρχικά κληρονομικά δικαιώματα που κατέχουμε έχουμε μεταβληθεί σε στιγμιαίους ψηφοδότες υπηκόους χωρίς καμία συμμετοχή στις αποφάσεις, στις επιλογές και στην χάραξη και εφαρμογής της πολιτικής πρακτικής.
    Ως Έλληνες Πολίτες έχουμε αιχμαλωτισθεί σε ένα χρέος του οποίου ούτε την προέλευση, ούτε το ύψος , ούτε την διαχείριση του, μπορούμε να διαπιστώσουμε ούτε έλεγχο της νομιμότητος του να κάνουμε παρότι εμείς και οι απόγονοι μας να έχουμε επιφορτισθεί τις συνέπειες του καθώς και την αποπληρωμή του.
    Παρά του ότι κατέχουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία και αποδείξεις ότι έχει κατατεθεί επαρκέστατο ποσόν και για την αποπληρωμή του Δημόσιου χρέους αλλά και για μια τεράστια ανάπτυξη του Κράτους μας το πολιτικό κατεστημένο δεν το χρησιμοποιεί και προχωρά σε επιπλέον δεσμεύσεις με νέες δανειακές συμβάσεις με εγγυητές και υπόχρεους εμάς τους Πολίτες για την αποπληρωμή του.
    Επιπλέον κατέχουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία και αποδείξεις ότι το Κράτος μας παρά την δυνατότητα που έχει και με υπάρχουσα ήδη κατατεθειμένη εγγυοδοσία, για άτοκη δανειοδότηση με πολυετή περίοδο αποπληρωμής του δανείου, από τα τεράστια αποθεματικά που διαθέτει στο Ταμείο Αλληλεγγύης της Παγκόσμιας Τράπεζας Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος εξ αρχής όπως και όλων των παγκόσμιων ταμείων που δημιουργήθηκαν και υπάρχουν σε όλο το ιστορικό βάθος και τα οποία κατέχουν τον Εθνικό πλούτο ο οποίος κληρονομικά ανήκει στο Ελληνικό γένος ( βλέπε Παράρτημα 1), το πολιτικό κατεστημένο δεν χρησιμοποιεί αυτή την δυνατότητα προκλητικά και απροσχημάτιστα προς όφελος των Αγορών και των Τραπεζιτών και εις βάρος των νόμιμων κληρονόμων.
    Καταγγέλλουμε ως παράνομη σύμφωνα με την Νομολογία του Ο.Η.Ε την παραχώρηση έστω και ελάχιστου τμήματος Εθνικής Κυριαρχίας από το Πολιτικό κατεστημένο προς τους Τραπεζίτες και τις λεγόμενες Αγορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/11/15 17:15

    Ναι αλλά αρθρογράφε με "κοντή" μνήμη .... ποιός ψήφιζε τον κάθε Παυλόπουλο κάθε φορά?????? ΟΛΟΙ είμαστε συνένοχοι για την κατάντια αυτή, και αυτοί που μας έκαναν τα ρουσφέτια και εμείς που τους τα ζητούσαμε. Οποιος δεν είχε ικανότητες κατέφευγε στο μέσο για να βρει δουλειά ή στα πλαστά πτυχία!!!!
    Είδες κανέναν ή κανένα συνδικάτο να διαδηλώνει κατά της σαπίλας σε αυτό το κράτος??? ΚΑΝΕΝΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ γιατί ΟΛΟΙ είναι μέρος της διαφθοράς και της σαπίλας σε αυτό το τριτοκοσμικό κράτος. Βρίζουμε την Τροϊκα, αλλά τόσα χρόνια δεν κάναμε τίποτα για να οργανώσουμε αυτό το μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/11/15 18:03

    σήμερα τα κόμματα είναι υπεύθυνα για τα δεινά του Ελληνικού Έθνους επειδή διαίρεσαν, κομμάτιασαν και διέλυσαν την κοινωνία μας.

    Είναι υπεύθυνα γιατί όχι μόνο δεν έκαναν ποτέ το καθήκον τους για την προστασία και την προαγωγή των δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών αλλά δημιούργησαν και το περιβάλλον για την επιβολή των συνθηκών αιχμαλωσίας δέσμευσης και υποταγής σε Ανθελληνικά Κέντρα.
    Τα κόμματα επέτρεψαν στο Τραπεζικό κατεστημένο να λειτουργεί με πλήρη ασυδοσία αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο ελέγχου και απαλλάσσοντας το από κάθε φόρο και υποχρέωση καταβολής τελών έτσι αυτό σε πλήρη ασυλία έφτασε μέχρι το σημείο να πτωχεύσει το Ελληνικό Κράτος επανειλημμένως.
    Τα κόμματα εκχώρησαν το δικαίωμα στο Τραπεζικό κατεστημένο να χαράσσει την οικονομική πολιτική του κράτους μας και να δημιουργήσει τις συνθήκες αιχμαλωσίας των Ελλήνων Πολιτών μέσω του χρέους .
    Τα κόμματα και η διαίρεση της κοινωνίας που δημιουργούνε είναι η αιτία της Μικρασιατικής Καταστροφής και γενοκτονίας.
    Τα κόμματα και η διαίρεση της κοινωνίας που δημιουργούνε είναι η αιτία του Εμφυλίου πολέμου πού τόσο ακριβά στοίχησε στο Έθνος μας και ο διαμελισμός του Ελληνισμού όπως στην Κύπρο.
    Τα κόμματα είναι υπεύθυνα γιατί αυτά δημιουργούν την διαπλοκή, το πελατειακό κράτος , την διαφθορά, την ανομία και την κατάρρευση των Εθιμικών Αξιών .
    Το πολιτικό καθεστώς επέτρεψε σε οργανισμούς και Συμβούλια ξένα Ελληνικών συμφερόντων να είναι ενταγμένα μέσα στον Κρατικό Μηχανισμό απολαμβάνοντας ιδιαίτερα προνόμια από την Ελληνική Πολιτεία καθώς επίσης να έχουν ενεργή συμμετοχή σε νευραλγικούς τομείς όπως η οικονομία, η παιδεία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ
    Το πολιτικό καθεστώς είναι η αιτία της καταστροφής του Παραγωγικού ιστού της πατρίδος μας, του υπερδανεισμού που ακολούθησε και την παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας στους Δανειστές του με τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, έχοντας φέρει το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού λαού σε κατάσταση λιμοκτονίας με δύο εκατομμύρια ανέργους , στρατιά αυτοχείρων, με ανύπαρκτη κρατική πρόνοια και με μόνες υπαρκτές τις προοπτικές επιδείνωσης.
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/11/15 18:19

    Αυτό που βιώνουμε έως και σήμερα δεν είναι Δημοκρατία αλλά επαίσχυντη ολιγαρχία μέσω της κομματοκρατίας κάτω από το κάλυμμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας .
    Ως Έλληνες Πολίτες παρά τα κυριαρχικά κληρονομικά δικαιώματα που κατέχουμε έχουμε μεταβληθεί σε στιγμιαίους ψηφοδότες υπηκόους χωρίς καμία συμμετοχή στις αποφάσεις, στις επιλογές και στην χάραξη και εφαρμογής της πολιτικής πρακτικής.
    Ως Έλληνες Πολίτες έχουμε αιχμαλωτισθεί σε ένα χρέος του οποίου ούτε την προέλευση, ούτε το ύψος , ούτε την διαχείριση του, μπορούμε να διαπιστώσουμε ούτε έλεγχο της νομιμότητος του να κάνουμε παρότι εμείς και οι απόγονοι μας να έχουμε επιφορτισθεί τις συνέπειες του καθώς και την αποπληρωμή του.
    Παρά του ότι κατέχουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία και αποδείξεις ότι έχει κατατεθεί επαρκέστατο ποσόν και για την αποπληρωμή του Δημόσιου χρέους αλλά και για μια τεράστια ανάπτυξη του Κράτους μας το πολιτικό κατεστημένο δεν το χρησιμοποιεί και προχωρά σε επιπλέον δεσμεύσεις με νέες δανειακές συμβάσεις με εγγυητές και υπόχρεους εμάς τους Πολίτες για την αποπληρωμή του.
    Επιπλέον κατέχουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία και αποδείξεις ότι το Κράτος μας παρά την δυνατότητα που έχει και με υπάρχουσα ήδη κατατεθειμένη εγγυοδοσία, για άτοκη δανειοδότηση με πολυετή περίοδο αποπληρωμής του δανείου, από τα τεράστια αποθεματικά που διαθέτει στο Ταμείο Αλληλεγγύης της Παγκόσμιας Τράπεζας Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος εξ αρχής όπως και όλων των παγκόσμιων ταμείων που δημιουργήθηκαν και υπάρχουν σε όλο το ιστορικό βάθος και τα οποία κατέχουν τον Εθνικό πλούτο ο οποίος κληρονομικά ανήκει στο Ελληνικό γένος ( βλέπε Παράρτημα 1), το πολιτικό κατεστημένο δεν χρησιμοποιεί αυτή την δυνατότητα προκλητικά και απροσχημάτιστα προς όφελος των Αγορών και των Τραπεζιτών και εις βάρος των νόμιμων κληρονόμων.
    Καταγγέλλουμε ως παράνομη σύμφωνα με την Νομολογία του Ο.Η.Ε την παραχώρηση έστω και ελάχιστου τμήματος Εθνικής Κυριαρχίας από το Πολιτικό κατεστημένο προς τους Τραπεζίτες και τις λεγόμενες Αγορές.
    Καταγγέλλουμε ως παράνομο και επαίσχυντο το χρέος που μας καταλογίζουν. Καταγγέλλουμε την μέχρι σήμερα και την επί εκατόν ογδόντα πέντε χρόνια καταχρηστικής, παταγωδώς αποτυχημένης και άκρως επικίνδυνης για το μέλλον,
    διακυβέρνηση του Κράτους μας από όλες τις μορφές και τις πτυχές της κομματοκρατίας που δοκιμάστηκαν .
    Καταγγέλλουμε την μέχρι σήμερα πολιτική της εκδίωξης των αυτοχθόνων Ιθαγενών Ελλήνων μέσω της μετανάστευσης με κορύφωση της τα τελευταία χρόνια με την εκδίωξη του σημαντικότερου ιστού ανάπτυξης τους νέους επιστήμονες.
    ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ και Ο.Η.Ε
    ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ.......

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *