ροή ειδήσεων

Γιατί διαγράφει λογαριασμούς το Instagram;



Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν φανατικά το instagram, αλλά πόσοι...
έχουν διαβάσει πραγματικά τους όρους του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου; Ελάχιστοι μάλλον!...



Η αγαπημένη εφαρμογή όλων, έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι οι χρήστες πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα τους κανόνες της, αλλιώς θα αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον λογαριασμό τους.

Αυτό ακριβώς έγινε και με τον Χιούγκο Μπαέτα, τον Πορτογάλο σχεδιαστή ιστοσελίδων, που μέσα σε λίγες ώρες είδε τον λογαριασμό του να διαγράφεται οριστικά. Αιτία γι’αυτή την κίνηση, ήταν η δημοσίευση που έκανε ο ίδιος στο προφίλ του με ένα βίντεο από την συναυλία της Τζάνετ Τζάκσον. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει 900 φωτογραφίες λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Στην προσπάθεια του να συνδεθεί, διάβασε το εξής μήνυμα: «Ο λογαριασμός σας διαγράφηκε λόγω παραβίασης των κανόνων. Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν το λογαριασμό και κανένας δεν μπορεί να τον δει. Δεν μπορούμε να ανακτήσουμε κανέναν λογαριασμό, ο οποίος διαγράφηκε για τέτοιου είδους παραβίαση».

Η απόρροια του συμβάντος είναι να δημιουργηθεί ένας προβληματισμός στους χρήστες, επομένως το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να φτιάξετε ένα αντίγραφο για να μην χάσετε τελείως τις φωτογραφίες σας.

πηγή: techsocial.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *