ροή ειδήσεων

Δεν θα διεξαχθεί το ντέρμπι - Ντου των οπαδών (pics-video)


Βίντεο: Δείτε τη φωτοβολίδα που χτύπησε τον Φινμπογκασον...
Στις 8.10μ.μ. ανακοινώθηκε πως το ντέρμπι, που έπρεπε να είχε κάνει σέντρα στις 7.30μ.μ., δεν θα ξεκινήσει. Προφανώς αιτία είναι οι φωτοβολίδες που έπεσαν κατά την πρώτη (και μοναδική) είσοδο των παικτών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Μια φωτοβολίδα τραυμάτισε τον Φινμπόγκασον, κάτι που επιβεβαίωσε και ο γιατρός του αγώνα. Επίσης, την ώρα που διαιτητές και ομάδες ήταν στα αποδυτήρια, έπεσε ξύλο στις κερκίδες, πάνω από τη φυσούνα. «Για λόγους ασφαλείας» εξήγησε ο διαιτητής, Ανδρές Παππάς, ο οποίος βγήκε νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο για να επιθεωρήσει την κατάσταση.

Ντου των οπαδών του Παναθηναϊκού

Μόλις οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αντιλήφθηκαν πως το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί, έβρισαν τον Κοντονή, έβρισαν τον Ολυμπιακό και μέσα σε λίγα λεπτά εισέβαλαν εξαγριωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Περίπου 200 κουκουλοφόροι έκαναν ντου και προσπάθησαν να μπουν στην φυσούνα. Πετάνε πέτρες, ξύλα, καθίσματα, φωτοβολίδες και ό,τι βρουν. Τα ΜΑΤ επεμβαίνουν και επικρατεί σκηνικό πολέμου! Ο πάγκος των φιλοξενούμενων έχει πάρει φωτιά!

Φωτοβολίδα στον Φινμπόγκασον

Δεν ξεκινά καλά το ντέρμπι στη Λεωφόρο... Μια φωτοβολίδα, από τις πολλές που πέταξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, βρήκε -και τραυμάτισε, σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους»- τον Φινμπόγκασον. Αμέσως, οι Σάββας Θεοδωρίδης και Γιάννης Βρέντζος που ήταν μαζί με την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, κάλεσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού να πάνε στα αποδυτήρια. Επιβεβαιώθηκε από τον γιατρό του αγώνα ο τραυματισμός του Φινμπόγκασον. Ελαφρύς τραυματισμός και για τον Μιλιβόγεβιτς.





Λίγο μετά, μιλώντας στην Nova, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης έλεγε πως το παιχνίδι δεν πρέπει να γίνει, βάσει κανονισμών του Κοντονή και έκανε λόγο για ζούγκλα: «Φωτοβολίδες κατευθυνόμενες έπεσαν πάνω στους παίκτες μας. Ο νόμος του κυρίου Κοντονή είναι σαφής, δεν πρέπει να γίνει το παιχνίδι. Τραυματίστηκε ο Φινμπόγκανσον έκαψαν το χέρι του, το ίδιο και ο Μιλιβόγιεβιτς. Εμείς δεν παίζουμε σε ζούγκλα! Κύριοι δεν έχετε το φιλότιμο να παίξουμε ποδόσφαιρο α λά Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλετε με άλλους τρόπους να μας κερδίσετε. Περιμένουμε την απόφαση των διαιτητών σύμφωνα με το νέο νόμου. Έπεσαν φωτοβολίδες κατευθυνόμενες. Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει σε ζούγκλα».

Σύσκεψη στα αποδυτήρια για το ντέρμπι

Τα όσα έγιναν πριν το ντέρμπι με τη ρίψη φωτοβολίδων από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για την αναγνωριστική βόλτα, θέτουν σε κίνδυνο το ντέρμπι! Αυτή τη στιγμή υπάρχει σύσκεψη στα αποδυτήρια με τους διαιτητές και τους εκπρόσωπους των ομάδων για ό,τι συνέβη κατά την είσοδο των παικτών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, με τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη να λέει νωρίτερα on camera πως βάσει νόμου Κοντονή το παιχνίδι δεν πρέπει να ξεκινήσει! Την ίδια στιγμή οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανση, ενώ αυτοί του Ολυμπιακού παραμένουν στα αποδυτήρια.

Ένταση και ξύλο πάνω από τη φυσούνα





Δεν ησυχάζουν στην Λεωφόρο... Πριν από λίγο υπήρξε ένταση πάνω από τη φυσούνα, στη θύρα 11, με ξύλο ανάμεσα σε αστυνομικούς και οπαδούς του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» κινήθηκαν απειλητικά προς έναν εκπρόσωπο της αποστολής του Ολυμπιακού που στεκόταν εκεί και ακολούθησε... πανικός. Η επέμβαση της αστυνομίας ηρέμησε τα πνεύματα. Να σημειωθεί πως στη φυσούνα βρίσκεται και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ενώ ο Σταύρος Κοντονής έχει ενημερωθεί για ό,τι συνέβη κατά την πρώτη είσοδο των παικτών του Ολυμπιακού. Και λέμε πρώτη καθώς οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στα αποδυτήρια και δεν έχουν βγει για ζέσταμα.

Συγκρούσεις οπαδών - ΜΑΤ

Πολύ νωρίτερα, ένταση επικράτησε για λίγη ώρα στην οδό Τσόχα, έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με συγκρούσεις οπαδών του Παναθηναϊκού με τα ΜΑΤ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως φίλοι του «τριφυλλιού» προσπάθησαν να πλησιάσουν το γήπεδο με... ντου και η αστυνομία αντέδρασε, ενώ οι «πράσινοι» κατηγορούν τα ΜΑΤ πως ξεκίνησαν... πρώτοι ρίχνοντας χωρίς λόγο χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Όπως και να `χει για μερικά λεπτά επικράτησε πανικός με ρίψεις αντικειμένων, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έπεσε και μία μολότοφ! Τα ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα και η κατάσταση άρχισε να ηρεμεί...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ









Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *