ροή ειδήσεων

Η φθινοπωρινή καλημέρα του SUPERFAST XII στον Φοίνικα - βιντεο



Τον περήφανο χαιρετισμό του SUPERFAST XII “υποδέχθηκαν”... σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 9.30, οι κάτοικοι του Φοίνικα με τον Συριανό καπετάνιο Ηλία Βερβενιώτη να απευθύνει μία απρόσμενη κι ευχάριστη καλημέρα νοτιοδυτικά της Σύρου.



Ο κ. Βερβενιώτης επί σειρά ετών γνώστης της θάλασσας του Αιγαίου με ιδιαίτερη αγάπη στον τόπο του, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων κατηύθυνε το πλοίο ανοικτά του Φοίνικα προκειμένου να καλημερίσει τους κατοίκους του χωριού του.

Με συνεχείς μακρόσυρτους συριγμούς έκανε αισθητή την παρουσία του SUPERFAST XII, εκτελώντας στη συνέχεια το δρομολόγιό του με προορισμούς την Κω και τη Ρόδο, προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά. Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες φορές που υπήρξε η δυνατότητα πλεύσης του πλοίου τις πρωινές ώρες από τον Φοίνικα, δεδομένου ότι το πλοίο πραγματοποίησε τον απόπλου του σήμερα το πρωί, αφότου έληξε η απεργία της ΠΝΟ.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μία μελλοντική προοπτική ακτοπλοϊκής ανάπτυξης του Φοίνικα, θα χάριζε μία νέα δυναμική στη Σύρο σε επίπεδο αύξησης της επισκεψιμότητας προς το νησί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συνολική πρόοδο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Δείτε σχετικά πλάνα από την πορεία του πλοίου.



koinignomi


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *