ροή ειδήσεων

Ομόλογία! "Εγώ σκότωσα τον Κένεντι" [video]


Ένας πρώην εκτελεστής που δούλευε για τη μαφία ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί...
και λίγο πριν από την ελευθερία έρχεται να ρίξει... βόμβα, υποστηρίζοντας πως εκείνος είναι ο άνθρωπος που τράβηξε τη σκανδάλη και δολοφόνησε τον Τζον Κένεντι....



Ο 72χρονος James Files υποστηρίζει ότι ήταν ο άνθρωπος που στις 22 Νοεμβρίου 1963 τράβηξε τη σκανδάλη και πέτυχε τον Τζον Κένεντι στο κεφάλι. Προσδιορίζει ουσιαστικά τον εαυτό του ως τον κρίκο που έλειπε από τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου. Αναφέρει επίσης ότι οι άλλοι πυροβολισμοί ήταν από το αφεντικό του Charles "Chuckie" Nicoletti που κρυβόταν στο ίδιο σημείο όπου φέρεται να βρισκόταν τη στιγμή της δολοφονίας και ο Lee Harvey Oswald.

Η Sunday Express αναφέρει πως ο James Files ισχυρίζεται ότι υπήρξε συνωμοσία της μαφίας και της CIA για να σκοτώσουν τον Κένεντι με την εισβολή στον Κόλπο των Χοίρων. Οι ισχυρισμοί θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον James Files στην Ουάσιγκτον για να δώσει ένορκη μαρτυρία. Ο 72χρονος ήταν βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ και συμμετείχε σε ομάδα εκπαίδευσης στρατιωτών για την εισβολή στον Κόλπο των Χοίρων το 1961.

Πολλοί τότε στράφηκαν εναντίον του Κένεντι όταν ζήτησε να μπει τέλος στη μυστική επιχείρηση. Ο James Files εκδιώχθηκε από τον στρατό και έγινε το δεξί χέρι του επικεφαλής της μαφίας στο Σικάγο Charles 'Chuckie' Nicoletti, που ήταν εκτελεστής του Sam Giancana. Αναφέρει ότι η CIA κάλεσε μαφιόζους για να πραγματοποιήσουν μια δολοφονία στο Τέξας, επισημαίνοντας πως ο Oswald δεν πυροβόλησε ποτέ.

Όπως διηγείται σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην τηλεόραση Newsmax "Εγώ σκότωσα τον Κένεντι", διάλεξε τον πράσινο λόγο έτσι ώστε να μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι εργαζόμενος σε κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό. Έτσι θα μπορούσε να πηγαινοέρχεται χωρίς να γίνεται αντιληπτός. Τη στιγμή που πλησίαζε η αυτοκινητοπομπή "στόχευα στο δεξί του μάτι". "Πυροβόλησα μόνο μία φορά".




Έφυγε χωρίς κανείς να παρατηρήσει κάτι. Ούτε καν οι αστυνομικοί που ισχυρίζεται ότι στέκονταν σε απόσταση 25 ποδιών από τον ίδιο. Άφησε ωστόσο κάτι δικό του στο σημείο. Μια σφαίρα που είχε δαγκώσει το περίβλημά της. Το ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι ταιριάζει με τη σφαίρα που βρήκε πριν από 20 χρόνια ένα αγόρι θαμμένη στην περιοχή πριν από περισσότερα από 20 χρόνια.


Lee Harvey Oswald
Ένας τουλάχιστον πράκτορας του FBI πιστεύει την ιστορία του James Files, συμπεριλαμβανομένου του σημείου από όπου ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε. "Έχω προσπαθήσει να επαληθεύσω την ιστορία του Files. Το έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό", σημειώνει ο ο Zack Shelton. Πέντε ωστόσο έρευνες μετά τη δολοφονία έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Oswald ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον Κένεντι. Εκείνος το αρνιόταν. Δολοφονήθηκε από το αφεντικό της νύχτας Jack Ruby προτού προλάβει να δικαστεί για φόνο. "Πάντα πίστευα ότι υπήρχαν δύο σκοπευετές. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είχε εμπλακεί η CIA", σημειώνει ο Βρετανός συγγραφέας Matthew Smith.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *