ροή ειδήσεων

Καζαμίας 2016: Όλα όσα δεν θα ήθελες να ξέρεις για το νέο έτος


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΕΔΩ...


Ιανουάριος

Το 2016 μπαίνει γαμάτα. Ο Βαγγέλας βγαίνει πρόεδρος στη ΝΔ, ο Κυριάκος κάνει καταγγελία για νοθεία και για ψήφους δέντρων. Ο Βαγγέλας απαντά πως απλά εφαρμόζει τις πρακτικές της Καραμανλικής παράδοσης και το θέμα κλείνει. Ο Τσίπρας εν των μεταξύ έχει μιλήσει με την Ευρώπη και δηλώνει «πως η αλληλοκατανόηση είναι πλέον υπαρκτή» την ώρα που ψηφίζει την μείωση όλων των συντάξεων κάτω των 600 ευρώ κατά 90%. Ο Τσεκελώτος δηλώνει πως «όλα πάνε κελά». Η Φωτίου εκδίδει τον «Τσελεμεντέ του Αριστερού» με 150 συνταγές για το πως «να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι». Ο Σταθάκης έρχεται σε δύσκολη θέση όταν αποκαλύπτεται πως έχει ακόμα 45.000 ακίνητα στο όνομά του που είχε ξεχάσει να δηλώσει. Δηλώνει με στόμφο πως δεν θα γίνει δηλωσίας δηλώνοντας την περιουσία του με πόθεν έσχες.



Φεβρουάριος
Ο Βαρουφάκης ιδρύει το νέο του πανευρωπαϊκό κόμμα και κάνει γυμνή φωτογράφιση για το People και τον Economist. Την ίδια στιγμή ο Φλαμπουράρης παραδέχεται πως κατά βάθος είναι ΠΑΣΟΚ και κάνει μόνιμη σχέση με την Φώφη. Ο Καμμένος παύει να ντύνεται στο χακί και αρχίζει να ντύνεται στο λιλά. Ο Αμβρόσιος ζηλεύει που ο Πάνος φορά λιλά ρούχα και πετάει τα μαύρα, φοράει μια μπορντό μίνι κελεμπία και αρχίζει σαν τρελός να κάνει έρωτα με τον Ιερώνυμο. Ο Άνθιμος νευριασμένος από τη ζήλια του, τα φτιάχνει με τον Σάκη και τραγουδούν παρέα τον Ακάθιστο Ύμνο στο Ηρώδειο. Την συναυλία παρουσιάζει ο Μπογδάνος ντυμένος μοναχός Βατοπεδίου. Η Χρυσή Αυγή διαλύεται οριστικά όταν σε συγκέντρωση τους πανελλαδική, ο Νίκος ο Φύρερ τούς είπε «να σκεφτούν 1′ λεπτό το μέλλον της πατρίδας». Ο ιατροδικαστής είπε πως όταν ένας ναζί σκέφτεται για πάνω από ένα λεπτό ψοφάει από καμμένη εγκεφαλική φλάντζα.


Μάρτιος

Το ΚΚΕ διασπάται. Λόγος της διάσπασης είναι η αντίθεση των μελών της ΚΕ του Κόμματος με τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος για το εάν το σύνθημα λέει «Εμπρός λάε μη σκύβει το κεφάλι,ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλι» ή «ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη». Γίνετε συνέδριο για την ίδρυση του νέου ΚΚΕ. Η ΛΑΕ κάνει προσπάθειες ένωσης με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το ΝΑΡ διαφωνεί και διασπάται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το ΝΑΡ προχωρεί σε ένωση με το ΚΚΕ το παλιό ενώ το νέο ΚΚΕ κατηγορεί το παλιό ΚΚΕ για σεχταρισμό και οπορτουνισμό. Ο Φλαμπουράρης και η Φώφη ανακοινώνουν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί που θα ονομάσουν Ανδρέα-Ευάγγελο. Ο Κατρούγκαλος ανακοινώνει την εφαρμογή παράλληλου προγράμματος ταυτόχρονα με το παράλληλο πρόγραμμα. Ο Φώτης Κουβέλης ξαναγυρνάει στον ΣΥΡΙΖΑ και γίνεται υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου. Δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα για απαγκιστρωθεί από το μνημόνιο η χώρα.


Απρίλιος

Ο αναρχικός χώρος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είναι καλά, δεν βρίζουν οι κοινωνιστές τους αντικοινωνιστές ή το αντίστροφο και αρχίζουν και δημιουργούν πολλά δίκτυα πολύμορφων δυναμικών δράσεων. Είναι τόσο συγκροτημένος ο χώρος που η ΕΛ.ΑΣ έβγαλε ανακοίνωση καταδίκης της βίας στις διαδηλώσεις από όπου και εάν προέρχεται γιατί ο α/α χώρος ήταν συγκροτημένος στη σύγκρουση και πέρασε σαν οδοστρωτήρας πάνω από 5 κλούβες ΜΑΤ, 3 διμοιρίες και ένα Everest. Ο Ρουβίκωνας έκανε παρέμβαση στη Βουλή και έσπασε τα καθίσματα της αίθουσας και 2 κεφάλια ναζί που είχαν σωθεί από την ομαδική αυτοκτονία των ναζίδων του Φεβρουαρίου. Ο Σκουρλέτης αποφασίζει να επιτρέπεται η χρήση ρεύματος μόνο για 3 ώρες την ημέρα και η παροχή νερού μόνο για καζανάκι.

Μάιος

Φτάνει το Πάσχα και την Ελλάδα επισκέπτεται ο Κιμ με την νέα σύζυγό του, την Κιμ. Ο Αλέξης τους υποδέχεται και ο Κιμ και η Κιμ του κάνουν δώρο ένα κόκκινο κουμπί made in China που δεν λειτουργεί. Ο Αλέξης παίζει με το κουμπί του και η Τρόικα αποφασίζει να κόψει κάθε μισθό και κάθε σύνταξη. Ο Τσεκελώτος νευριασμένος δηλώνει «Αυτό δεν είναι σεστό, δεν τε ανεχέμαστε» και αποφασίζει να κυρήξει εισαγωγικό boycottage στα λαχανάκια Βρυξελλών. Ο Βαγγέλας καταγγέλει την μνημονιακή κυβέρνηση και ο Ποτάμης καλεί τον Λαό σε πορείες έξω από την Βουλή για να φύγουν «οι προδότες πολιτικοί». Ο Πάνος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Ανίτα Πάνια αποκαλύπτει πως έκανε κρυφό σύμφωνο συμβίωσης με τον Νικολόπουλο. Τα κόκκινα δάνεια παύουν να είναι κόκκινα και γίνονται μπλε με άσπρες ρίγες.

Ιούνιος

Αρχίζει το Euro 2016 στη Γαλλία αλλά κανείς δεν το βλέπει γιατί έχουν γίνει leak τα νέα επεισόδια από Game of Thrones. Πάνω από όλη τη Γαλλία πετούν αεροπλάνα πολεμικά για να προστατεύουν τη χώρα από επικείμενη επίθεση του ISIS. Κεραυνός χτυπάει ένα αεροπλάνο το οποίο πέφτει στο CERN και γίνεται μια τεράστια έκρηξη που διασπά το συνεχές του χωροχρόνου και το χωρίζει στα δύο. Τότε ανοίγει ο ουρανός και πέφτουν από αυτόν η Ντένη Μαρκορά στην αγκαλιά του Deadpool που είναι ντυμένος σαν μεταλεργάτης ΚΚΕς από το Πέραμα που τραγουδάει σε low bap συγκρότημα και ο Αντρέας Παπανδρέου. Όλοι μένουν άφωνοι. Η Ντένη δηλώνει «Νινέτα χρυσό μου επέστρεψα, πάμε να δείρουμε ΣΥΡΙΖΑίους» ενώ ο Αντρέας δηλώνει πως ήρθε να πάρει τη θέση του σφετεριστή Τσίπρα. Η Πάολα Μπράτσο επιδοκιμάζει τις δηλώσεις Παπανδρέου. Οι ΕΑΑΚίτες φωνάζουν «Δώσε στους ΠΑΣΟΚους μπάφο να δουν τον Αντρέα να ξαναμπαίνει στο τάφο».

Ιούλιος

Ο Αλέξης Τσίπρας παθαίνει καρδιακό και πεθαίνει. Ο ιατροδικαστής ανακαλύπτει πως ο Αλέξης δεν ήταν ο Τσίπρας αλλά ο Ανδρέας Παπανδρέου και πως ο Αλέξης είχε πεταχτεί στο χωροχρόνο από τον Αντρέα που είχε πάρει τη μορφή του Αλέξη με μάγια που του είχε μάθει ο Παΐσιος. Ο Αλέξης πλέον γίνεται ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, η ΛΑΕ γυρίζει πίσω και όλοι χαίρονται. Ο Αλέξης προκυρήσσει εκλογές με στόχο να βγει κυβέρνηση και να καταγγείλει το απεχθές χρέος και το μνημόνιο. Κερδίζει και τελικά εφαρμόζει τα ίδια με τον Αλέξη που δεν ήταν ο Αλέξης αλλά ο Παπανδρέου. Η ΛΑΕ διασπάται και οι μισοί πάνε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι άλλοι μισοί στο κόμμα του Βαρουφάκη. Ο Λαφαζάνης παθαίνει νευρικό κλονισμό και φωνάζει «εγώ πότε θα γίνω πρωθυπουργός;».


Αύγουστος

Ο Μπογδάνος φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει στον ANT1. Mε τον Καραιβάζ παρουσιάζουν την τηλεπαιχνίδι «Be Rouf» για να αναδείξουν τον επόμενο Περτεντέρη. Ο Περτεντέρης φεύγει από το Mega και πάει στο ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει την παλιά εκπομπή του Μπογδάνου παρέα με τον Τζήμερο και τον Κωστάκη τον Καραμανλή που σπάει τη σιωπή του μετά από κάθε μπουκιά γεμιστών από τα χέρια της Φωτίου που πλέον παρουσιάζει το Master Chef στο Star με την Βέφα παρέα. Η κυβέρνηση σε κλειστή Βουλή ψηφίζει 4ο μνημόνιο και καλεί τον ελληνικό λαό να στηρίξει την κυβέρνηση στην προσπάθεια απαγκίστρωσης της χώρας από το μνημόνιο. Ανακοινώνεται ότι το νέο σχολικό θα μετατεθεί για 6 μήνες γιατί δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για κιμωλίες.

Σεπτέμβριος

Το ΚΚΕ ενώνεται ξανά και μετενομάζεται σε KKE[TO ORIGINAL] και στις δημοσκοπήσεις βγαίνει πρώτο κόμμα γιατί όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ το περνάνε για σύνδεσμο τους. Η 17Ν με την ΣΠΦ δραπετεύουν και στήνουν ενέδρα στο Θέμο Αναστασιάδη. Ο ΣΚΑΙ ανακοινώνει πως στη μνήμη θα κάνει δεντροφύτευση εις μνήμην του δημοσιογράφου φυτεύοντας όλες τις γλάστρες που είχε στην εκπομπή του. Η κυβέρνηση έχει κλονισμούς γιατί το παράλληλο πρόγραμμα του παράλληλου προγράμματος εφαρμόζεται παράλληλα με τον 4ο μνημόνιο ενώ παράλληλα ο Καμένος . Ο Τσεκελώτος παρτάρει χαλαρά στην Ίμπιζα με την Σούζαν Σάραντον εξηγώντας την μεταμοντέρνα ηθική στα πλαίσια της κοινωνίας του θεάματος και τις επιρροές του Ντελέζ στη σύγχρονη αριστερά. Η Σάραντον δηλώνει συγκλονισμένη που στην Ίμπιζα παίρνουν μόνο LSD και όχι MDMA και δεσμεύεται να μεταφέρει τις εμπειρίες της στις ΗΠΑ για να βρεθεί μια λύση.

Οκτώβριος

Ο Νταλάρας οργανώνει συναυλία συμπαράσταστης στον Ομπάμα επειδή σε έναν μήνα θα πάψει να είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ αφού θα εκλεγεί ο Τραμπ. Η Αλεξίου συμμετέχει φορώντας ένα κόκκινο γάντι. Ο Θηβαίος γίνεται υπουργός ενέργειας και αποφασίζει όλα να λειτουργούν με pellet. Δυστυχώς όμως ο καυστήρας στο υπουργείο είναι παλιάς τεχνολογίας, εκρήγνυται την ώρα που ο μεγάλος καλλιτέχνης-υπουργός τραγουδάει «ρίξε στο κορμί μου pellet να ζεσταθώ, αυτό το βιοκαύσιμο στ’αστρα μ’ανεβάζει». Η Μέρκελ επειδή βαρέθηκε να είναι η κακιά της ιστορίας αποφασίζει να μετατρέψει τη Γερμανία σε σοσιαλιστικό εργατικό κράτος και να διαγράψει το ελληνικό χρέος. Το ΚΚΕ[ΤΟ ORIGINAL] δηλώνει πως αυτό είναι ένα ακόμη τέχνασμα των καπιταλιστών για να αποπροσανατολίσουν της λαϊκές μάζες από την ρήξη τους με το Κεφάλαιο και οργανώνει συγκέντρωση στην Ομόνοια.

Νοέμβριος

Ο Ντόναλντ Τραμπ βγαίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά δολοφονείται στην ορκωμοσία του από την πρώην σύζυγό του που δουλεύει για την KGB. Στο δικαστήριο καταθέτει πως το έκανε γιατί της είχε κλέψει τις περούκες της. Ο Πούτιν αποφασίζει να επιτεθεί στις ΗΠΑ και να τις καταλάβει. Χρίζεται Πρόεδρος ΗΠΑ και Πασών Ρωσίων. Ο Κιμ λέει ότι εάνδεν κόψουν τις μαλακίες οι ηγέτες θα πατήσει το κόκκινο κουμπί. Κανείς δεν τον ακούει. Η Μέρκελ αφήνει μουστάκι και προσπαθεί να μοιάσει στον Στάλιν. Ο Σόιμπλε στέλνεται στα γκούλαγκ της Βαυαρίας ως εχθρός του λαού. Το ΚΚΕ[ΤO ORIGINAL] εκμεταλλεύεται την αναταραχή και παίρνει την εξουσία στην Ελλάδα με επανάσταση. Ο Μπάμπης και ο Πάσχος αυτοκτονούν.

Δεκέμβριος

Ο Κιμ αηδιασμένος από τη συμπεριφορά των ηγετών του κόσμου πατά το κουμπί και πυρηνικός όλεθρος σκάει στη Γη. Όλοι πεθαίνουν εκτός από τις κατσαρίδες και τον Justin Bieber τον οποίον τον σκοτώνουν οι κατσαρίδες όταν τον ακούν να τραγουδάει.

Καλή χρονιά.



Για το kollect: Θ. Αγγελόπουλος

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *