ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παιδοκόμος βίασε 23 μωρά και καταδικάστηκε με μόλις 6,5 χρόνια φυλακή!

Σε κάθειρξη μόλις 6,5 ετών καταδικάστηκε ένας βοηθός παιδοκόμου...
στη Σουηδία, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για 23 βιασμούς και άλλες διακεκριμένες σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος κοριτσιών ηλικίας 1 έως 3 ετών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς όπου εργαζόταν.

Ο άνδρας, ο οποίος μετακινούνταν συχνά στην περιοχή Κρίστιανσταντ (νότια), ομολόγησε την ενοχή του για τα εγκλήματα που διέπραξε το διάστημα μεταξύ Μαρτίου του 2014 και Ιουνίου του 2015 σε συνολικά οκτώ παιδικούς σταθμούς.
«Κακοποιούσε σεξουαλικά πολλά κοριτσάκια τη στιγμή που άλλαζε τις πάνες τους. Τα κοριτσάκια ήταν μεταξύ ενός και τριών ετών. Ο άνδρας, ηλικίας 40 ετών, κατέγραφε τους βιασμούς στο κινητό του τηλέφωνο» επισήμανε το δικαστήριο του Κρίστιανσταντ.
Τα εγκλήματά του είναι «διακεκριμένα» λόγω της επιρροής που ασκούσε στα θύματά του, ο αριθμός των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά κι επειδή «πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους», υπογραμμίζουν οι δικαστές στην απόφασή τους.
Το γεγονός ότι συνεργάστηκε με τις αρχές κατά τη διάρκεια των ερευνών είχε ως αποτέλεσμα να αποφύγει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί η ανώτατη ποινή κάθειρξης, ήτοι τα 7,5 χρόνια…
«Αυτού του είδους τα εγκλήματα είναι πολύ σπάνια» δεδομένης της ηλικίας των θυμάτων, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του δικαστηρίου, ο Μάρκους Νίλσον.
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και στην κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο άνδρας συνελήφθη τον Ιούλιο αφού επιτέθηκε σε ένα κοριτσάκι που έπαιζε σε ένα θεματικό πάρκο όπου εκείνος εργαζόταν.



newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *