ροή ειδήσεων

Τα εισιτήρια Κολοσσός με ΑΕΚ


Στη διάθεση των φιλάθλων έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα... του Κολοσσού Ρόδου με αντίπαλο την ΑΕΚ, που θα λάβει χώρα στο Βενετόκλειο.

Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν την επόμενη Τετάρτη (23/12, 16.15), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League. Όπως ενημερώνουν με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τους «θαλασσί» η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ κυκλοφορούν και παιδικά εισιτήρια προς πέντε ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο Βενετόκλειο γήπεδο (Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 16.15), έχει ξεκινήσει. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 με 14.00 από τα γραφεία της ΚΑΕ, Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 2241022261, info@kolossosbc.gr, διαδικτυακά από το viva.gr ( https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-kolossos-eisitiria-agonon-2015-16/ ) και στα καταστήματα Public. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά του εισιτηρίου για κάθε ενήλικα και παιδί είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ. Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα. Όλα αυτά τα χρόνια, το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού και για αυτό οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό, ώστε να τους δώσουν την δύναμη για ακόμα μία νίκη!».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *