ροή ειδήσεων

Ο Χίτλερ είχε μόνο έναν όρχι!


Οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια για τον Χίτλερ έρχονται να επιβεβαιωθούν από Γερμανό ιστορικό... Ο αστικός μύθος για τα γεννητικά του όργανα ήταν τελικά πέρα για πέρα αληθινός!

Τη φήμη ότι ο Χίτλερ είχε μόνο έναν όρχι έρχονται να επαληθεύσουν χαμένες ιατρικές εξετάσεις του ηγέτη των Ναζί. Σύμφωνα με έγγραφα του 1923, προκύπτει ότι ο Χίτλερ είχε κρυψορχία (δεν είχε τον δεξί του όρχι).Οι σημειώσεις συντάχθηκαν από τον γιατρό Dr Josef Steiner Brin, σύμβουλο στη φυλακή όπου οδηγήθηκε ο Χίτλερ μετά τη σύλληψή του για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.

Τα αρχεία ήρθαν στην επιφάνεια σε δημοπρασία στη Βαυαρία το 2010 προτού γρήγορα κατασχεθούν από την κυβέρνηση και μόνο πρόσφατα μελετήθηκαν από τον καθηγητή Peter Fleischmann του Πανεπιστημίου Erlangen-Nuremberg. Οι όρχεις των αντρών κατεβαίνουν από το εσωτερικό του σώματος στο όσχεο κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και σύμφωνα με τον Fleischmann ο δεξίς όρχις του Χίτλερ ήταν "μάλλον καχεκτικός".

Τα αρχεία έρχονται σε αντίθεση με τις εικασίες πως ο Χίτλερ έχασε τον έναν του όρχι από οβίδα κατά τη διάρκεια της μάχης του Somme στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό τουλάχιστον υποστήριζε ο Πολωνός ιερέας και ερασιτέχνης ιστορικός Franciszek Pawlar. Ήταν κάτι που, όπως είχε πει, του αποκάλυψε Γερμανός γιατρός που περιποιήθηκε το τραύμα του.

"Ο έμπειρος ιατρικός σύμβουλος αμέσως αναγνώρισε την κατάσταση", σημείωσε στην Bild ο Γερμανός ιστορικός Peter Fleischmann που ανέλυσε τα αρχεία που ανακαλύφθηκαν το 2010. Ο προσωπικός του γιατρός είχε πει στους Αμερικανούς ανακριτές το 1943 πως τα γεννητικά του όργανα είναι απολύτως φυσιολογικά.

Πηγή: Guardian

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *