ροή ειδήσεων

Μεϊμαράκης: Τιμή μου που με στηρίζει ο Κώστας Καραμανλής


Δεν κρύβει την ικανοποίησή του ο τέως πρόεδρος της ΝΔ...

«Αυτό δεν έγινε τώρα. Από την πρώτη στιγμή έλεγε στους συνομιλητές του ότι "η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη είναι η καλύτερη"» υποστήριξεΔεν κρύβει την ικανοποίησή του ο τέως πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για τη στήριξη που παρέχει στην υποψηφιότητά του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

«Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που ο Κώστας Καραμανλής έχει αφήσει να εννοηθεί ότι με στηρίζει» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (στον «Αθήνα 9,84»).

«Αυτό δεν έγινε τώρα. Από την πρώτη στιγμή έλεγε στους συνομιλητές του ότι "η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη είναι η καλύτερη"» συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ασχολείται «με την πολιτική και όχι με την παραπολιτική» και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι «να ξαναβρεί η Νέα Δημοκρατία τον δρόμο της».

«Ξέρω καλά τη Νέα Δημοκρατία, γιατί είμαι 41 χρόνια σε αυτό το κόμμα» είπε, αναφερόμενος στην επομένη της εκλογής. «Και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Την επόμενη μέρα, δεν θα τα κατεδαφίσω όλα. Θα κρατήσω τα θετικά, με σεβασμό στο παρελθόν και με θεμέλιο την ιστορία θα χτίσουμε το καινούργιο. Δεν είμαι σε μάχη γενεών, αλλά σε μάχη ιδεών».

Σχετικά με το φιάσκο που οδήγησε στην αναβολή της εκλογικής διαδικασίας στις 22 Νοεμβρίου, επέμεινε ότι το θέμα ήταν τεχνικό -«τεχνική αστοχία, για την οποία την αποκλειστική ευθύνη φέρει η ΚΕΦΕ», όπως είπε. Και πρόσθεσε: «Κάποιοι προσπάθησαν να το πολιτικοποιήσουν και κάποιοι, δυστυχώς, τσίμπησαν».

Ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, με το μείγμα πολιτικής που ακολουθούν, έχουν αποκλείσει κάθε δυνατότητα συνεννόησης.

«Η συνεννόηση και η συζήτηση απαιτούν προτάσεις, αρχές, απόψεις και ήθος» είπε, για να προσθέσει: «Τίποτα από αυτά δεν μας έχουν δείξει μέχρι σήμερα. Κατά συνέπεια, εμείς θεωρούμε ότι πάει σε μία λάθος κατεύθυνση. Το μείγμα της πολιτικής του δεν πιστεύουμε ότι μας βγάζει από την κρίση. Και δεν μπορούμε να συμβάλουμε θετικά σε μια πορεία που δεν πιστεύουμε και αντιθέτως βαθαίνει την ύφεση». 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *