ροή ειδήσεων

"Θέμα" στις αθλητικές εφημερίδες της Ολλανδίας έγινε ένα παιδί από την Κρεμαστή!

Ο νεαρός Παντελής Χατζηδιάκος, ζει εδώ και καιρό με την οικογένειά του στην Ολλανδία!... Και η αγάπη του, για το ποδόσφαιρο από πολύ μικρό παιδί,άρχισε ν΄ αποδίδει καρπούς, καθώς χθες ο προπονητής του τον χρησιμοποίησε στο 74ο λεπτό, στον αγώνα Αθλέτικο Μπιλμπάο – Άλκμααρ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γιουρόπα Λιγκ, (12ος όμιλος).

Βέβαια, με τον τρόπο αυτό, ο 18χρονος από την Κρεμαστή (η καταγωγή της μητέρας του είναι από την Ολλανδία), ύστερα από την επιμονή του στην μεγάλη του αγάπη αλλά και το ταλέντο του ως ποδοσφαιριστής, (και συγκεκριμένα με την ομάδα της Άλκμααρ), εκτιμήθηκε από τον προπονητή του, τον John van den Brom, και τον «έριξε» στα βαθιά!



Ο νεαρός Παντελεήμων Χατζηδιάκος, κατάφερε στο εικοσάλεπτο που αγωνίστηκε (στη θεση του μεσοαμυντικού) να διακριθεί και φυσικά είναι βέβαιο πως από δω και πέρα θ΄ ανοίξουν διάπλατα οι παίκτες για ν΄ αγωνίζεται περισσότερο χρόνο με την ομάδα του!

Ήδη, τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του άρχισαν να κάνουν αναφορά στον παίκτη, και βέβαια αυτό είναι θετική εξέλιξη για τη συνέχεια.

Βέβαια, ύστερα απ΄ αυτή την εξέλιξη, συγγενείς και φίλοι εύχονται στον νεαρό Παντελή να καταφέρει να πετύχει στους στόχους του και σύντομα να τον δούνε στην τηλεόραση σε κάποιο παιχνίδι της Άλκμααρ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *